Благодаря ви за окуражителните думи и за всички съвети, много сте мили!
Деси, ще пробвам с лавандулата, само дано да успея да намеря!Чудя се дали да не пробвам да й давам по малко чай от лака?

Да ви кажа все пак, че от неделя до днес включително Ния е по- добре!Вчера следобяда само доста се дра, когато дойдоха техните на мъжа ми да я гледат!Не знам от какво се дра така, но и друг път като са идвали и са я гушкали пак така правеше!Днес също беше малко кисела на моменти и нямаше угодия, но като цяло е по-добре и не се дере така на яденето, а по-скоро цвичи и се кисели!Също така й спрях всички капки!До скоро и аз записвах непрекъснато в колко часа, по колко и какво е яла, но вече спрях, че направо ми гръмна мозъка!
Кафенце, леле, златно дете си имаш, спи си, яде си, кротува навън, браво!
За закаляване изобщо не съм мислила!За гимнастика на мен никой нищо не ми е показвал, аз правя една по спомен от племеницата ми, ама то мойто шило не мож го накара нищо да прави, едвам папмерса й слагам, толкова се върти и разглежда!
Момичета, не е ли опасно бебето да спи по корем?Аз като водих Ния при Драганов и той каза, че е много хубаво да я слагам по корем, но само когато е будна!Ама щом педиатрите така са казали, знам ли, то може и само да се обърне, пък то и да го слагш и да не го слагаш по корем все тая като се обърне само!
Ния също яде много различно като количество, а и като я кърмя преди това съвсем не й хващам по колко яде, понякога когато се е налагало да й дава някой само АМ, някой път изяде 100мл, друг път 135мл, а даже се е случвало и 70-80мл!Но ние все още сме на 7 хранения и като гледам май няма скоро да минем на 6!Много ми се иска примерно последното й ядене да е към 23.00 или 24.00 и после цяла нощ да си спи, ама не става!Дори вечерта да е яла в 19.30 после пак се буди към 01.00, вместо към 22.30 и после да спи!докато й хванем цаката с баща й, я чакахме по цяла нощ, не смеехме да я преместим в креватчето, а понякога и къпане пропускахме поради същата причина, чакаме, чакаме ама...
Сега да ви се похваля- ще ставам кума!Сватбата е съвсем скоро - на 25.07!И сега естествено съм в потрес, защото изглецадм ужасно, още съм много дебела и отпусната най-вече и изобщо не знам какво ще обличам, трябва да си купя нещо, ама откъде?Много искам нещо по-младежко да облека, ама едва ли ще намеря такива размери!Софиянки, давайте идеи!
Спирам, че стана много дълго!
Благодаря ви още веднъж на всички за подкрепата и се надявам скоро само да ви се хваля!

Всички бебоци са прекрасни, чак много ми се прииска и мойта принцеса да ви я покажа!Ама пак за друг път го отлагам!
До скоро и спокойна нощ!

ааа, збарвих да пиша за това как я обличам, ама аз много не съм мерило, защото все ми се струва, че й е студено, може би защото аз съм доста зиморничава!Нощем я обличам винаги с боди с дълъг ръкав, ританки, даже и чорапки понякога!Когато беше малко по-студено я обличах и в спално чувалче и отгоре с одеялце от тези испанските- чаршафосано!Знам, че сигурно ще ми се подигравате, ама все ми се струва че така като се отпусне да спи и ще й захладнее, даже нощем ставам да я завивам, че тя много рита и все се отвива или смъква одеялото надолу и остава само по чаршав, затова и чувалчето й го слагах!Сега се замислям дали да не я оставя само по чувалче и отгоре по-тънко одеялце или пелена!Ама аз да ви кажа и през деня си я обличам, все е с дълъг ръкав и панаталонче!А има такива красиви рокли и полички!Вкъщи също е около 25 градуса, нощем по-малко!Хайде пак спирам!
Как си личи, че съм се понаспала, а?

Определено има колики, дано отминат скоро, а ние да имаме търпение и здрав гръб. 
Много ми е удобна и си почивам (дори подремнах). Гърдите ми са доста големи, но не ми пречи (може би защото е едно бебето 
, а ми трябват десет пъти по толкова
Купих си карта за аеробика, йога и тае бо...то срока й почти изтече, а аз още не съм стъпвала в залата ... ама или бебо няма кой да гледа...или ми е смотано че ще ме гледат как друсам голямо дупе...и шкембе...гррррррррррррррр