Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 503
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Айрис ЧРД, много щастие ти желая Hug
Веси много е сладка твоята хубавица, истински бонбон yes
Роси, прегръщам те силно Hug, стискам палци този период съвсем скоро да отмине, представям си какво ти е Sad
Рила дано това боцкане да е за добро и да ви е за последно (или поне скоро да не ви се налага)
беба тези чинийки са страхотни, от къде си ги взела?
(леле колко телеграфно стана Rolling Eyes)

Аз съм ужасно изморена, направо ми се затварят очите, а Алек тази вечер е от ревящите, пък и мъжленцето нещо ме ядосва от разстояние #Cussing out

# 46
Здравейте.Алекс е в леглото вече и майка му релаксира с  beer ,че нервите и са на превършване.Броя дните на непрекъснато мрънкане и рев-3 вече.Ама нон-стоп.Е нЕмам думи просто.
Русанче,и аз така си рева с него.На истериите му съм свикнала,но когато продължават цял ден или няколко дори...Тогава не ми издържат нервите.Всичко,което описваш ми е тооолкова познато...Че все едно за Алекс си писала.И аз незнам защо го правят,не е винаги от коликите.Обяснявам си го с недоразвитата нервна система и с това,че има и по-чувствителни хора,значи и деца.То и аз съм такава,но те още са малки и не могат да се самоуспокоят.Така бях чела някъде.Много пъти е заспивал ей така както пишеш-след час дране изведнъж сякаш му свършват батериите и заспива от раз.Страшно ми е жал и се чувствам съвестно,защото на моменти като се побъркам и аз вече и почвам да му се карам.Плакала съм като съм гледала бебчета на улицата усмихнати на разходка,а моето се дере вътре неутешимо. smile3518 Но ще порастнат и ще си спомняме само. spoko Като прави така Криси си спомни и за нас. LaughingНе сте сами.

# 47
Здравейте.
 Ако знаете какъв ужас преживях вчера ooooh!
Милото нещо не се чустваше добре вчера и отидохме на лекар. Оказа се че има някакъв вид обострена ангина и му изписаха АБ. Прибрахме се в къщи и той си легна. Аз го оставих да спи. По едно време стана време да взимам баткото и заминах, като викам на моя мъж: "Ще ги заведа на разходка да те оставим да си починеш." Както и да е ходихме, мотахме се и стана време да се прибираме че започна да се заоблачава. Прибира ме се отивам да го видя той гори. Меря му Т и гледам 39 и 5 Shocked. Като попарене излетях до аптеката за течен аналгин. И от там като се почна оцети, компреси, обади се че няма да ходи на работа. До 00:30ч я свалих до 38C. И му викам лягам си ако има нещо ме събуди. Той легна в хола на дивана да не спи при нас, че сме на куп в спалнята. В 03:30ч ставам да му давам АБ той пак гори айде пак оцетите Tired
 Сутринта преди да тръгна за градина му дадох пак аналгин и вее като се прибрах нямаше Т.
 Казвам ви направо щях да умра от притеснение. 8 години сме заедно за първи път така се тръшва.
 Сега е на работа и каза че се чуства добре. Аз обаче още се притеснявам.
 Много ме е страх от висока Т. Най вече че ако спя няма да усетя че се е вдигнала много и няма да мога да реагирам навреме. Става въпрос за децата.  

Айде и аз се оплаках.

# 48
Хоп и ние тук!
Връщам се да чета.

# 49
Алекс-мама,много ме успокояваш  Hug Hug Hug,съгласна съм с това за недоразвитата система и чувствителноста  Peace,аз също му се карам,но като му  повиша тон и като ме поглене учуден с тези черни маслинки,направо се разтапям,забравям за всичко  Heart Eyes,,ще пораснат мъниците и с умиления ще си спомняме за тези моменти  smile3541
Всички мами на ревльовци-една голяма прегръдка  Hug
Веси,страхотна е малката,мноого и е гот в новата количка  Heart Eyes ,аз също пробвах летния кош,но бебко ми се вижда като точица вътре  Joy и го оставих за другия месец  Mr. Green

Аз още не съм гледала за купички и лъжички  newsm78,време е да се поразходя,ама тука ,при родителите ми ,няма нищо,никакви магазини. За вода торнспринг не са чували,донесоха ми от Хасково,но свърши,дали мога да му давам Девин розов?В родилното ми бяха казали,че е много минерализирана и не е подходяща  Thinking,вие как мислите

ето най-накрая играчка,която да му хареса http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385333&pid=13171750  Laughing

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 22:10 от rusana

# 50
  • Стара Загора
Русана всяка една вода която е изворна или с розов етикет можеш да я даваш. На етикета гледай общата минерализация - варира м/у 80 и 90, а на минералната вода е от 250 нагоре  Wink

# 51
Слънце  newsm51,че така се родих,няма преваряване,няма цапане,а и често забравях да преварям  Blush

# 52
  • София
Белла мерси за темата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
Русана ма с много дълги мигли сте бре Simple Smile пу-пу, стискам палци и Криси и Алекс скоро да почнат да се усмихват много повече, отколкото да плачат Hug, GalinaG24 дано мъжлето ти вече да се е оправило. И мен много ме е страх от температури, болести, все си мисля, че нещо не съм направила както трябва - да ви кажа моето мишленце са научи да кашля наушким...нищо му няма, но за да му обърна внимание...

Хайде, лека нощ, ние отиваме да се къпем, да папаме и после по леглата Hug

# 54
Крисче, аз ползвам лъжичка на `Чико`, силиконова, мека, много съм доволна. Сокчета за сега съм давала по малко от ябълка и череша, които приготвям собственоръчно. Иначе съм си купила и на Хип като задължително гледам на етикета да е отбелязано, че са без захар и ще давам като започне по повече да пие.
Ще захранвам от следващия месец, като стане на 5 м. но още се чудя с плодово или зеленчуково пюре да е  newsm78

Аз да ви кажа моето диване как ме разиграва: обърне се по корем и започне да пуфти, че не може само да се обърне по гръб, аз отивам, помага му и само след 30 сек. пак същото и така до безкрай .... лошо ми става ви казвам, няма почивка  Rolling Eyes ето пак ...

# 55
Русана ма с много дълги мигли сте бре Simple Smile пу-пу, стискам палци и Криси и Алекс скоро да почнат да се усмихват много повече, отколкото ...
Ох Вили,дано  Praynig,а за миглите е дело на татито ,той е с ужасно дълги мигли,чак понякога се депресирам от него и със спирала не мога до го стигна  Whistling Mr. Green
Алекс-мама,жалко,че сте далече,иначе щях да ти предложа да ги съберем и да се дерат заедно  Joy Peace,както и с другите ревящи бебоци  Crazy,тогава виж се засрамили едни от други  Whistling Laughing

# 56
 Joy Joy Joy Русана,ама тапи за уши ще трябва да си купим.Представям си какво чудо ще е. newsm62

Някой има ли такова кенгуро?Ако имате моля да кажете има ли шанс да не ми виси като на закачалка Laughing Дали сe свива добре в презрамките,че всички са ми големи. Tired

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 23:00 от АлЕкС-мама

# 57
Русана ма с много дълги мигли сте бре Simple Smile пу-пу, стискам палци и Криси и Алекс скоро да почнат да се усмихват много повече, отколкото ...
а за миглите е дело на татито ,той е с ужасно дълги мигли,чак понякога се депресирам от него и със спирала не мога до го стигна  Whistling Mr. Green

Точно това си коментирахме веднъж на една разходка с младоските мами. Мъжете имат по-хубави мигли от жените. И нашия татко е със страхотни мигли - дълги и гъсти  newsm03 А моите съвсем ги няма след това раждане  Tired
Но поне се радвам, че щерките са прихванали тази част от него  Flutter

Рила, явно при вас положението е доста сериозно  Rolling Eyes Дано поне дадат резултата всичките тези процедури и лекарства  Hug
А какво ти каза доцентката по хранене за алергично бебе?

Благодаря за комплиментите по адрес на мойта щерка  Hug Ама те нашите мартенчета са си най-хубавите попринцип  Heart Eyes

Хайде лека нощ от нас.
Дано утре е по-читаво време  Whistling

# 58
Aз понеже нямам с какво да се похваля илиоплача, влизам с предложение:
Нека да кръстим албумчетата в Снимка.бг "Мартенчета през май, юни, юли.. и т.н." Сега половината от нас слагат в е един албум, другите в друг.

# 59
Здравейте!

Русана
, ние имаме същия розов хипопотам, аз много го харесах, ама София нещо не му обръща внимание  Crazy А и като го изпрах и мелодията му спря /по-точно имитираше смях на бебе/

Аз всеки ден си я къпя София, ползвам гела на Бюбхен за всичко, още от Никол.Даже и аз си махам грима с него  Mr. Green , после не ми изскъхва кожата на лицето. Много съм доволна  Peace

Аз днес за 2-ри път се престраших да шофирам с двете деца, ходихме на гости на кумците чак до Лагера. Е, порева малко София, ама аз за такива екстрени ситуации си нося Дактарина винаги с мен  Mr. Green

Галина, много неприятно, сигурно наистина си била много притеснена, но не се шашкай толкова, самата температура не е опасна.Аз също много се шашкаш с каката, тя много често ми вдига висока Т, та вече съм и свикнала. А и при децата е много малка вероятността да направят температурен гърч, трябва да е предразположено към това. Дано скоро да се оправи вашият татко  Peace

А пък да ви кажа днес София така ми напълни душата - започна да "пее", да "говори", едни възклицания " ауууу, гууууууууу", аха да проговори вече, така съм се смяла  Joy Просто изведнъж  Grinning

За памперсите - ами днес вече и взех 4-ка и са и добре , то си пише, че са от 7 кг., а тя е към 6кг. сигурно.Нали казват, че трябва да се мине на следващият размер точно тогава.Странно ми е и на мен, защото близнаците на кумците са на годинка и 3м. и те също са с 4-ка  newsm78 Но 3-ката определено и малеят вече.

Общи условия

Активация на акаунт