Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 494
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Включвам се на бързо ,че почнаха "съседите".Много готин филм
Значи и аз пробвах този масаж за "трънчетата" и при нас излезнаха,но бяха едни съвсем тънички и къси чернички и белички имаше!!!

Значи май всички бебоци имат ,понеже ние не сме от постоянно ревящите.

Лека нощ на виски Hug

# 61
Ами ние нямами такова чудо , както вече писах  newsm78

# 62
Честити рождени дни на Любима и Айрис Hug   Желая ви много здраве, любов и сбъднати мечти и усмивките да не слизат от лицата ви[smilie=smile3525.gif] baloni baloni bdbaloni

АлЕкС-мама аз съм с такова и не ми виси а съм 1.55м висока Peace
Отивам да чета, че заради тия нотариуси изпуснах много Peace

# 63
при нас трънчета не са излизали все още newsm78 то сигурно затова и не плачем Mr. Green

# 64
Да честитя и аз както си му е реда, докато не стане утре Laughing

Айрис, Любима, Честит рожден ден!  Gift  newsm67 Нека усмивки греят на лицата ви и весел детски смях пълни дома ви

Ей, дано бебоците ви вече спрат да реват-Алекс мама, Русана, Вили Hug
Русана, много ви е готина играчката, и аз я харесвам newsm53, и всички бебоци са големи сладури.

За къпането, откакто започнаха жегите не пропускам къпане и всеки път мия косичката с шампоанче, а не е лошо да се пропуска някой ден( то и къде ли й е косичката, 1ви номер tooth)

Ааа, за втората част на заглавието съм съгласна, ама за първата ........дано и това стане Simple Smile скоро време.Дюканки, как сте?
Дрешки носим за 6 месеца, дори взимам и за годинка размери. Вече като вляза в магазин и  Embarassedказвам, че ще купувам за подарък дрешките, защото питат, бебето на три месеца, а аз искам да купя за едногодишноEmbarassed

newsm78Сега прочетох Никита, че сте минали на 4 Памперс, ние сме вече 6700, а взех най-големия пакет памперси 3ка, със сигурност ще ни умалеят, ама си мислех че по-дълго ще караме с този номер

Днес девойката се обърна от корем по гръб, но много ме е яд, че не успях да я видя, оставих я да си гледа играчките в кошарата и след малко се беше подпряла на преградата, вече ще внимавам много къде я оставям.

Да питам за кърмените бебоци: отчитат ли се всеки ден в памперса, или през няколко дни? Малката до скоро беше редовна всеки ден, но от 10 дни почна да прави паузи от два до три дни. Засега е о.к., но с баткото си имах доста такива проблеми, та да питам?

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 00:38 от Мечо Пуух

# 65
  • Варна
Боже нямате изчитане, ама късно стана и спирам за днес.
От 3 дни сме по големите магазини с Вики и таткото - семейно - нали правим голям почти осноен ремонт на нашия си апартамент и сега обикаляме за всичко - фасагени, фаянси, теракот, мебели, мивки, смесителни батерии, фугиращи смеси и т.н...главата ме боли от толкова неща и съответно от сумите които се дават....кръста ме боли защото Вики ми виси в ръцете иначе няма как да обиколим всичко, та сме без количка. Милата толкова и е скучно че заспива в момента в който влезнем в поредния магазин. Само на щанда за детски тапети беше оживена че там нали шаренко и милата като почна да издава едни радостни звуции и да посяга с ръчички към тях  Hug  И така... Обираме точките по строителните и мебелните магазини  hahaha
Лека вечер че всичко ме боли и лягам  Hug

# 66
Добро утро  Hug
Лелее Деска, знам какво ти е, и ние така обикаляхме с дни по магазините, като правихме ремонта у нас. А пък и с дете на ръце  Whistling направо не ти завиждам. Добре, че ние я направихме тая процедура, още преди да забремения  Peace
За трънчетата все се каня да пиша, ама нали мозъка ми изтича с кърмата, все забравям. Та, още от преди като го масажирах след баня излизаха въпросните, но аз си мислех, че е някаква мръсотия или от олиото и все се чудех от къде идват. От ония дни, като се заговорихме тука - се загледах, наистина "излизат" малки косъмчета. Но сега са в пъти по-малко от преди, пък и Борис вече не е такова вречетало като в началото. Но пък аз не вярвам да е от това, май просто си израстват плачливите периоди.  Peace

# 67
Добро утро  Hug
Никита,аз точно поради тази причина спрях да ги пера обилно с вода  Peace,взимам една мокра гъба,обтривам я хубаво и после цял ден на слънце,да се напече хубаво,нали уж премахвало микробите  Blush Crazy и така,мръсна ,чиста давам му я  Rolling Eyes,ако я пусна в пяралнята ,нищо няма да остане от нея
Тази вечер бяхме послушни,събудихме се чак в 5,после в 8,следователно и мама се наспинка и с нови батерии  Mr. Green,готова за днешната порция рев  Twisted Evil
Малко ми е притеснено днес,че сега се наака за 2-ри път от сутринта,но е малко рядко ,притесних се да не би да е настинал  newsm78 от вчера,че тук беше много кофти време  ooooh!

Охх Десис,блазе ти и така искам да правим пак темонт,пак да обзавеждаме наново  Crazy Crazy Crazy,като се сетя колко беше хубаво,пък колко пари отидоха  ooooh! ooooh! ooooh!

# 68
Joy Joy Joy Русана,ама тапи за уши ще трябва да си купим.Представям си какво чудо ще е. newsm62

Някой има ли такова кенгуро?Ако имате моля да кажете има ли шанс да не ми виси като на закачалка Laughing Дали сe свива добре в презрамките,че всички са ми големи. Tired

Аз го имам само ,че е син цвят.Доволна съм и не ми виси,но аз съм 170см висока,но по дълго като стои малко се поотпускат дръжките и трябва само леко да се пристегнат.
Айде оставям ви ,че съм на изпит-най ужасния.Стискайте палци моляяя

# 69
natsi стискам и на краката Crazy

# 70
Едно въпросче към запознатите ,относно пазаруването с Ломбард от Сащ или с някоя др фирма,която да доставя до бг,дали си заслужава да поръчам количка,защото е в пъти по евтина от там,до сега нищо не съм поръчвала и затова се чудя дали ще е по-изгодно  newsm78
Натси,успех мила  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 71
Ами ние нямами такова чудо , както вече писах  newsm78
при нас трънчета не са излизали все още newsm78 то сигурно затова и не плачем Mr. Green

Здравейте!
Никита ти правиш ли кръгови движения?На мен деси ми обясни иначе преди това и аз не бях открила такова нещо и счнощи реших да пробвам.Като почнах да масажирам с кръгови движения ,точно както миобясни деси почуствах как отдолу боцка. Едни едва забележими чернички(при нас имаше и белички,почти прозрачни) се появиха.

бейби_мони и Денис не спада към ревливите,аз точно затова и се учудих и реших да пиша за да знаете,че това едва ли е причина за реването!

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 72
ха здравейте от мамината къща.
Ех че кеф- дето го изкъпа, нахрани, приспа, аз си спах добре, сутринтта кафенцето в леглото. Хубаво си е при мама  Rolling Eyes

натсти- успех.

Аз да се похваля, че вече си влезнах във всички стари дрехи. ама то покрай тези емоции и неядене.

Хайде отивам да разхождам таткото.

Целувки и  Hug

# 73
  • София
Гледам водата коментирате. Говорих с нашето педи и то с неохота разреши розовота вода на ДЕвин. Обясни ми, че независимо от ниската минерализация, такъв тип води не е особено подходящ до една годинка, защото бъбречетата дотогава не функционират добре. И пак каза да не я преварявам, защото минерализацията се повишава. Поради тази причина се отказах и от водата за кърмачета на Торн Спринг, защото неговата минерализация е на 400. А на Горна Баня е 120. Тъй че, ще гледам да не прекалявам с тия води, а все пак да си преварявам (нищо, че ще унищожа четвърта поред тенджера).

Старая се да къпя малката всеки ден и го правя със шампоана на Себа Мед. Редувам го с този на САносан. От време на време пропускаме къпане поради простата причина, че кръстчето мнооого ме боли и ме е страх да не стане някой сакътлък.

Честито нав сички празнуващи бебчета днес Simple Smile Hug  bouquet

# 74
Глафира незнаех,че от преваряване се увеличава минерализацията(има някаква логика). Аз преварявам  слабоминерализирана вода "Живена" (защото ни я карат) като съм се консултирала с педито и питах самите доставчици дали става за бебета.
Аз сега проверих какво пише на бутилката 287 mg/l това много ли е?
Всъщност какво може да стане на бебето от тия минерали?

И ние мием косичката всеки ден,какъв е проблема не разбрах? То детето постоянно се поти на врата бива ли да го оставя лепкав и  мръсен?

PS- Аз ще минавам на Нивеа бебе.Ако може малко отзиви да получа от ползвалите козметиката им.

Общи условия

Активация на акаунт