natsi успех мила, дано да не бъде много трудно

Тази нощ и аз се понаспинках - имаше едно изреваване в 4.30 и после чак от 7 и нещо започна
Само чакам мама да се прибере от работа и излизаме
Ели и на мен ми е кеф тук, особено когато мама си е в къщи - тогава толкова ми помага жената, само дето не може да го кърми Алек
). Иначе сутрин като стана тук и закуска и кафе имам направено
. Така ви завиждам за малкото килограми
Аз трета седмица се ограничавам и ефекта е само 1 кг
и се чудя защо ли не си ям като хората, ама като се погледна в огледалото веднага спрат тия мисли - все някога ще има ефект, надявам сеЗа тия трънчета аз пробвах вчера, ама нищо не видях да излиза или аз нещо не правя като хората

Деси, аз много обичам да ходя по магазините, особено за такива работи
. То и на нас скоро това ни предстои, даже онзи ден влизах в сайтовете на мебелните да разглеждам. Пък и Алек май на майка си се е метнал
- като влезнем в голям магазин и той е такива очи отваря
Шипито имат най-ниска комисионна - 8,50 долара. Но ползват амер. пощи за пратките. Като сметнах на техния калкулатор колко ще ми стъпи доставката и лошо ми стана - средно 150 долара

, но опрделено не е запечена, защото си е рядко/ и обилно 
! Никога не си я поръчваме, даже в заведение - и всичките ми приятели също! Но наистина не се сещам защо!
Тези ужасни подувания, за които писах вчера, се оказаха силна алергична реакция към ухапване от насекомо. Изписаха ни Фенистил - както каза Рила, но гел и още сироп за пиене с калций - Калциев Глюконат лактат... Интересно дали и към храните ще е алергичен
, не го изписват много често, ние пиехме на ампули, но е много старо лекарство, повечето го отричат поради опастност от натрупване на калций в организма (малък подшуш - витамин C е също силен антиалерген - намиг) и ако можеш попитай някой друг лекар какво мисли за калциевия сироп