Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 492
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Hug
natsi успех мила, дано да не бъде много трудно fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Тази нощ и аз се понаспинках - имаше едно изреваване в 4.30 и после чак от 7 и нещо започна Rolling Eyes. Стана в 8.30, напапка се и сега дремуца в кошарата. Днес дано да не вали, че мисля до Дружба 1 да се разходим следобед, а с тоя моя мозък забравих дъждобрана ooooh! Само чакам мама да се прибере от работа и излизаме yes Ели и на мен ми е кеф тук, особено когато мама си е в къщи - тогава толкова ми помага жената, само дето не може да го кърми Алек Laughing, иначе щях да съм free. То тя и свекърва ми е такава, но тя по се притеснява женицата и помага само ако и кажа, иначе и тя потреперва да се занимава с него (късметлийка съм си yes). Иначе сутрин като стана тук и закуска и кафе имам направено Simple Smile. Така ви завиждам за малкото килограми Sad  Аз трета седмица се ограничавам и ефекта е само 1 кг ooooh! и се чудя защо ли не си ям като хората, ама като се погледна в огледалото веднага спрат тия мисли - все някога ще има ефект, надявам се
За тия трънчета аз пробвах вчера, ама нищо не видях да излиза или аз нещо не правя като хората newsm78

Деси, аз много обичам да ходя по магазините, особено за такива работи Simple Smile. То и на нас скоро това ни предстои, даже онзи ден влизах в сайтовете на мебелните да разглеждам. Пък и Алек май на майка си се е метнал yes - като влезнем в голям магазин и той е такива очи отваря Shocked - много му е итересно и го е страх нещо да не изпусне Laughing

# 76
Едно въпросче към запознатите ,относно пазаруването с Ломбард от Сащ или с някоя др фирма,която да доставя до бг,дали си заслужава да поръчам количка,защото е в пъти по евтина от там,до сега нищо не съм поръчвала и затова се чудя дали ще е по-изгодно  newsm78

Аз от всичките проучвания установих, че с тях ми излиза най-изгодно  Peace Шипито имат най-ниска комисионна - 8,50 долара. Но ползват амер. пощи за пратките. Като сметнах на техния калкулатор колко ще ми стъпи доставката и лошо ми стана - средно 150 долара  ooooh!  Money  Money
Така, че с Ломбард излиза най-изгодно до момента  Peace
Аз сипуснах запитване за цена на мейла им. Пусни и ти, за да ти кажат със сигурност. Доколкото прочетох в темата за тях, вече има пристигнали поръчки и мамите са доволни  Grinning
Я дай да видим каквма количка си харесала  Grinning

PS- Аз ще минавам на Нивеа бебе.Ако може малко отзиви да получа от ползвалите козметиката им.

Ние ползваме за къпане техния Шампоан и Душ гел 2в1. Нямаме проблеми. Доволна съм  Peace

# 77
Веси,спряла съм се на куини Запп-а,гледам по сайтовете излиза към150-200 лв,а тука е 390  Shocked,другя ми вариант е макларън,тепърва с тези пътувания по самолетите ще ми трябва лека и удобна количка

# 78
Добро утро момичета!
Гледам за водите си говорите и аз да се включа. В Метро видях, че продават вода за кърмачета на Хипп. Пише, че е специално пригодена за кърмечета, не е минерална... и много се зачудих, дали да не взема. За сега не ми трябва, но по натам като тръгнем да пътуваме все ще ми се наложи. Някой ползвал ли я е или смята ли да я ползва?

# 79
  • София
Добро утро!
Аз днес съм на крак от 7:30, ама докато ви изчета, трябваше да нахраня звяра, да си поиграем, че той сутрин е най-активен и то станало пладне  Rolling Eyes

Белла,   bouquet

За здравните книжки гледам сте си говорили и за прегледи. Аз не мога да повярвам, че на някой са му поискали пари за преглед на дете  Shocked Ако е било в държавно заведение, а не в някой частен медицински център, мисля че трябва да пуснете жалба. Децата се осигуряват от държавата и тяхното здравеопазване е безплатно. Как може да има толкова нагли хора, не знам...

Пеещите играчки и аз ги "пера" с мокра кърпа и здраво триене.

Деси, знам какво ти е и малко ти завиждам. С бебето наистина е малко по-трудно, но аз обожавам да пазарувам такива неща. С голям кеф си обзаведохме новия апартамент (ако скоро успеем и да се нанесем, хич няма да е зле). Последно ходихме да купуваме лампи и бяхме с малкия, откарахме 3 часа в магазина  Embarassed Ама бяхме решили, че ще купим всички лампи на веднъж.

Натсти - успех на изпита.  fingerscrossed

Водата на хип я използва една приятелка - дава я за пиене, иначе кърми и е много доволна. Аз съм си купила на ТорнСпринг, да имам за всеки случай, че напоследък спират водата понякога, но още не съм я ползвала. Тази на хип ми се струва малко скъпа.

# 80
Добро утро момичета!
Гледам за водите си говорите и аз да се включа. В Метро видях, че продават вода за кърмачета на Хипп. Пише, че е специално пригодена за кърмечета, не е минерална... и много се зачудих, дали да не взема. За сега не ми трябва, но по натам като тръгнем да пътуваме все ще ми се наложи. Някой ползвал ли я е или смята ли да я ползва?

Сиа, ние като пътувахме взех от Торн Спринг, розовата, тя също е за кърмачета, пише, че става за приготвяне на АМ също, но не се преварява. А за Хип не знам, сигурно е на същият принцип  newsm78

Мечо Пух, чудя се как се попирате изобщо в 3-ката  Laughing с тия килограми? Е, малко височко и идват на София, но иначе са добре, не и пропускат.
А за акането - София е само на кърма и от месец някъде насам доста разреди, случвало се е по 2-3 ден да не ака, а на следващият 3 пъти за една сутрин  Crazy, но опрделено не е запечена, защото си е рядко/ и обилно  Crazy /

А за "трънчетата" - да, с кръгови движения го правя, ама няма нищо/тя и София не плаче почти/

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 10:46 от *Nikita*

# 81
 bye
Мерси на тези с кенгурото на Чико,които  ми отговориха! Hug Това ще да е моето кенгуро. Laughing

# 82
  • София
Е, това дете тая нощ ме разби- 3 хранения- ама наистина хранения! И в 9 пак беше будна, ама тя пък като е будна не иска да яде.
За водата ,си мислех, да взема на Хипп и само за 1 мин. да я държа да кипва..- ама не съм взела. Ей така от бутилка- няма да й давам със сигурност!
Тони, претегли ли се?

# 83
До 1 годинка не се препоръчва вода, както и захар при малките бебета, защото бъбреците все още не работят добре, а минералите и захарта ги карат да преработват и се натоварват, следвателно има вероятност за проблеми в тази област. А тия минерални води за кърмачета са ми абсолютно търговски трик. След като по принцип е спорен въпроса за самата вода, защото течностите в повече сами по себе си натоварват бъбреците, а пък минералната вода, както казах е добре да се избягва до 1 година, няма никаква логика да има "минерална вода, подходяща за кърмачета". Това са им просто нискоминерализираните води, които трябва да пробутат някак на пазара. По-съм склонна да вярвам на тия води на Хип, за които се знае, че не са минерални, най-вероятно пак е някакъв вид трапезна преварена.

Е, това дете тая нощ ме разби- 3 хранения- ама наистина хранения! И в 9 пак беше будна, ама тя пък като е будна не иска да яде.

Мисля, че е нормално, нали казваш, че само заспала суче, нека да си навакса.

# 84
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/?filter=brand.Quinny

Русана от myToys излиза 150 евро, 10 евро е доставката. Идва за 5 дена.

Веси, доц. по храненето изписа нова храна, по-силен антихистамин и кортикостероиди. Погледна детето от 2 метра, изключи вторична инфекция на кожата, оттам и стафилококи .... непрофесионално. И аз мога да седна там и да казвам на всички деца, които идват... АД с алергия към млякото, яка диета, много кортиокостероиди - пфу!
Но както и да е - Марти има страхотно подобрение от новата храна - продължавам да се радвам съвсем тихичко - май това ще да е!

Ползвала съм водата на ХИП - много е добра - аз въпреки всичко я изварявам, особено след втория ден ползване! Ама скъпичко излиза - 3лв., но за път е разбира се - идеална!

За Торн Спринг лоши неща бях чувала - ама не се сещам от къде и какви точно  Thinking! Никога не си я поръчваме, даже в заведение - и всичките ми приятели също! Но наистина не се сещам защо!

# 85
  • София
Здравейте и от нас. Ами и Калин ще е от алергичните  Tired Тези ужасни подувания, за които писах вчера, се оказаха силна алергична реакция към ухапване от насекомо. Изписаха ни Фенистил - както каза Рила, но гел и още сироп за пиене с калций - Калциев Глюконат лактат... Интересно дали и към храните ще е алергичен  newsm78
А иначе таман да излезем - и заваля - да му се не знае и времето - Калин не обича да стоим у дома  Twisted Evil

Гледам, пишете за къпането всеки ден, ама чували ли сте че не било хубаво бебето да се къпе всеки ден, а например през ден. Нарушавал се тургура, пе ха-то и такива неща. Аз напоследък все повече чета за такива работи. И да ви кажа не се шашкам, ако някоя вечер не изкъпя Лора.  Също и с шампоана трябва много да се внимава, нищо че е бебешки

Ето:

Цитат
Почистване на бебешката кожа: например почистване на дупето: измиване на течаща вода с подходящ препарат. За съжаление водата отмива и малкото себум, който е произведен от бебето. Затова може да чуем съвет да не къпем бебето всеки ден, което не е добре. По-добре да ползваме козметика, която да възстанови този слой, тъй като най-добре е бебето да се къпе всеки ден (прилагайки подходящата козметика), като до първата година мием и косата всеки ден. След първата година разреждаме миенето на косата.

Мечо Пуух, Калин има поне по два МНОГО напълнени памперса за денонощие (само на кърма е).

# 86
Зеленко, този сироп е със захар  Naughty, не го изписват много често, ние пиехме на ампули, но е много старо лекарство, повечето го отричат поради опастност от натрупване на калций в организма (малък подшуш - витамин C е също силен антиалерген - намиг) и ако можеш попитай някой друг лекар какво мисли за калциевия сироп  Peace

# 87
Рила   bouquet,аз също ги гледах в май тойс,много харесвам този сайт,всеки път си харесвам сумаси неща,но все не се птрестрашавам да поръчам  Rolling Eyes
Тотално ме объркахте с тази вода,нашата вода е от хидрофор и е много мръсна,става само за къпане,не знам вече кава вода да преварявам или да давам,изворна не може ли  newsm78?

# 88
  • Варна
честити месечинки на бебетата родени на 27ми като нас Simple Smile

# 89
  • София
Може ли някой да ми каже, предполагам-Веси... при захранването, като ще се дават по 1-2-5 лъжички- как се стопля това количество и в какво. И също- как се проверява дали е достатъчно топло. Embarassed
От както стана на 3 месеца, Мария ака на 3 дни по веднъж  Sick
Честито на порастващите днес бебоци!

Общи условия

Активация на акаунт