Януари е далече, но те чакаме със трепет, мъничко човече! (8)

• 17 116
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Верно ли вали  Confused кофти аз даже си мислех ако успея да склоня мъжа да се разходим до Слънчев бряг то ни е на близо на 100 км че в града няма никой всички са по басейни на моренце за ден Mr. Green ама на басейн не ми се ходи  Stop

Ми дано се оправи времето и при вас Hug

# 61
Здравейте, реших да се присъединя към Вас, въпреки, че терминът ми е на 1 февруари, първото ми раждане е със секцио по медицински показания заради проблем с очите и сега ще съм така вероятно...още се чувствам неразположена, дразнят ме много миризми и ми се гади от време на време, но без сериозни повръщания, за сметка на това се тъпча като луда, за да не ми става лошо и качвам бързо Embarassed Това ми е трета бременност.

# 62
Добре дошла Mis-Demeanor   bouquet Мн се радвам да те видя и тук Wink Hug
/аз все още си трая да се узфукам в др тема, но и това ще стане Praynig/

# 63
Добър ден, девойки!

Чудих се много преди да се разпиша в темата.......Няма въобще нищо интересно около мен........А и толкова забравям на моменти,че съм бременна.........Само вечер като не мога да си държа очите отворени в 21ч., чак тогава се сещам за състоянието си. Колко съм неработоспобосна след 18ч. - кошмар ми е. Сутрин се будя рано и ако не си свърша всичката работа тогава - означава,че ще я свърша чак на другата сутрин(ако не ме домързи). Сутрин понякога се събуждам толкова изморена, а уж съм си легнала рано. Просто една постоянна умора има в мен, която бавно, но славно ми изпива всички сили.

Като се сложи и шантавото време - 10 дни не е преставало да вали, да е студено на моменти чак, а днес е повече от жега. Направо организмите ни ще се побъркат.

Ремонта нещо забуксува(вярно е това,че ако желаеш злото на някой да му пожелаеш майстори да му влязат в къщата) иот това на моменти се изнервям, но на този етап все още се държа.........

Във вторник съм на преглед исъм необичайно спокойна - каквото такова....И да се кахъря и да не се - какво мога да направя????? Дано само доктора е спокоен и да ми обърне достатъчно внимание, че понякога му е крив целия свят.

После ще се върна да ви прочета и вашите Радини вълнения........Хубав следобед ви желая!

# 64
Добре дошла, Mis-Demeanor  и лека бременност! Laughing
Мама Цоци, всичко ще е наред на прагледа, ще видиш! И аз се чувствам по същия начин - сутрин съм много работоспособна и гледам да си свърша всичката работа, че просто ако не го направя си остава за другия ден. Следобед и вечер, не че ми е лошо, но се чувствам изморена и леко отпаднала, към 21 часа ми се доспива и ако издържа да 21:30 - 22 часа е добре. Аз съм доволна от времето тези дни, хладничко е, не ме морят жеги, а и при нас рядко вали. Ех, да можеше така да е цялото лято. На морето казват, че все си било хубаво времето, така че не би ни развалило почивката. Grinning

# 65
И аз да се обадя, януарски мами Simple Smile
Ние сега сме си в България, при моите родители, голямо глезене пада и ядене на вкусотийки Simple Smile Полетът беше ОК, но си изпуснахме самолета за София, та ми се събра около 40 часа безсъние, дано не е имало никакви ефекти върху малкото  Praynig

А иначе, аз се чувствам прекрасно: гаденето ми спря, киселини все по-нарядко, абе добре ми е на нашенска земя  Party Само дето и аз изглеждам като в 5ти месец, качила съм 4 кила, а вече имам и петна по лицето... Мисля да си купя "Мустела" скоро, че с тия темпове ще се разширя преди да се усетя.

Страхотен е сайтът, Ivalex! Май е готина идеята да му променяме фейс-а от време на време. Аз нямам скенер наоколо, но и мойта снимка на малкото човече е от много ранен етап и май ще изчакам за следващата.

Мама Цоци, ти си герой с деца и ремонт около тебе, направо не мога да си представя...

Katinche, дано наистина да е фалшива тревогата! До скоро, момичета   bouquet

# 66
Момичета, при всички вас ли е така планувано и очаквано бебчето? Аз разбрах, че съм бременна преди 4 дни дойде ми съвсем изненадващо още незнам какво ми се случва.Иска ми се да си поговоря с по-уверени от мен.

# 67
Здравейте мамчета
Някой от вас дали ходи при Мазнейкова на ФМ да ми каже как протича прегледа при нея. Казаха ми че претупвала доста   newsm78
Мерси предварително  Hug

# 68
Рошко, ама каква е тая без-лична лекарка , тия хора съвсем се самозабравиха как така ще ти говори?! Бих я сменила веднага и даже бих се оплакала някъде. те съвем изтрещяха тия хора.
напълно съм съгласна, ако можеш смени я! Ние да не сме крави, тя е длъжна да ти даде направление. Пиши какво става и късмет Hug
Аз в четвъртък съм на лекар и живот  здраве идвам при вас на 1-ва страница Praynig
Кога започват да гледат с коремен ехограф?

# 69
Здравейте момичета.Утре съм на преглед.И вече ще се водя като бременна и разните му там изследвания.
Чакам това с нетърпение.
След вчерашната преумора с ремонта...ме болеше ниско в ляво цяла вечер.Притесних се...днес съм добре..и гледам да не шавам много много.даже се бях опнала на Дюни за няколко часа.
С коремен доктора каза след 3- месец.И пак зависи как е разположено бебето.

# 70
Здравейте и от мен.Ние също сме в ремонт и снощи се бях пресилила.Доста се уплаших,защото ме болеше корема,но  засега няма нищо.Дано всичко е ок.Обещах си да не го правя повече.
КАТИНЧЕ стискам палци всичко да е наред и да е станала грешка.Аз затова си записах час по-късно-в 16г.с. с надеждата,че бебчо ще е по-голям и ще можем по-добре да видим всичко.
Аз съм на преглед другия понеделник и мисля да говоря с доктора да ме пусне вече болнични,че нещо много ми тежи да ходя на работа.Всяка сутрин повръщам стомашни сокове и после цял ден ми е гадно.Вечер съм преуморена и се чувствам като парцал.
Вчера една приятелка ми се похвали ,че ще си има бебе.МНого се зарадвах.Миналата година направи спонтанен аборт и го преживя много тежко.Ще си дебелеем заедно и ще дундуркаме бебоци. PraynigДано всичко да е ок.
Лек и успешен ден от мен. Hug

# 71
Честито на всички, които имат повод за черпане днес - Петър, Павел, Павлина и производните!Наздраве!

Успех и само добри новини Praynig Praynig от всички, които днес на преглед! Бързо да се отчетете,че знаете...тук всички сме много подробни.......

# 72
  • Чехия
Привет мами..

Честито на всички Петровци, Петкоцви ..това един от любимите ми дни в годината защото вече идва истинското лято.

Днес съм на ФМ стискайте палци ..вчера пак бях малко Sick

dale4na, не ти трябва принтер стига да си снимаш снимката със дигитален фотоапарат и си готова, ако имаш някоя програма за снимки зонър фотоедитор примерно...
Може малко да си изрежеш и си готова.

bouquet

# 73
ivalex link Стискам палци всичко да е наред с теб и бебчето ти.
Момичета аз още май изследвания не съм правила.
Кажете горе долу какви изследвания да направя?
Нз дали казах, но от три дена вече махнаха тъпият гипс

# 74
Честито на всички именници, да са живи и здрави  baloni

Нз дали казах, но от три дена вече махнаха тъпият гипс

Каза, каза Simple Smile как си, боли ли те още?

ivalex,  fingerscrossed

Момичета, при всички вас ли е така планувано и очаквано бебчето? Аз разбрах, че съм бременна преди 4 дни дойде ми съвсем изненадващо още незнам какво ми се случва.Иска ми се да си поговоря с по-уверени от мен.

При нас беше планувано, но не дълго чакано, стана от първия път.
Какво се е случило с теб, нещо не разбирам Confused Разкажи повече за да можем да помогнем  Hug

Момичета, дано ви минат неразположенията по-скоро, че като ви слушам ми става много жално  Confused

Общи условия

Активация на акаунт