От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 203
  • 289
  •   1
Отговори
# 195

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Дай и подробности, дееее (и снимки може)!  Crossing Arms
   После ще питам организаторите за снимките.
   А подробности....Юбилярът беше един писател-преводач с руски корени.И публиката съответно състоеше от руснаци и българи-русофили.Действието се развиваше в Руски културен център.И моят репертоар беше добре дошъл за тържеството. Simple Smile

Готин виц,Ивонска! Joy Joy Joy

# 196
Силни прегръдки за Сту, Мони и ЕлинаHug Дано скоро има добри новини от вас!

Намерих нещо уникално и ще ви го споделя (и без това напоследък някои от вас споделят много трудни моменти с близки хора...):

"Има ли живот след...?

Ивонска, това е страхотно!

Селма, дано се увеличават професионалните изяви!   bouquet

Аз пак съм в телеграфен стил, обаче тази сутрин пак станах в 4 и е време да лягам вече. Само да докладвам, че деня Х ще е 20-ти.   Grinning

Лека вечер от мен!

# 197

Мерси! Hug Дано пък и имам възможност да не ги отказвам. Simple Smile

# 198
  • София/Варна

Мерси! Hug Дано пък и имам възможност да не ги отказвам. Simple Smile
Ако имаш възможност, взимай бавачка за Алекс

# 199
  • София; Дружбето
eho, секцио ли? М? Леле, кога мина това време Crazy

# 200
  • София
Симона пак е болна. Трети път в рамките на 1 месец. Казвам ви - иде ми да се застрелям вече  Tired Снощи - както си играеше пред очите ми - се разкашля, мисля че пак е със спазам, едвам диша, направо не знам вече и аз. Днес отидоха с баща си "да работят", че леля доктор е втора смяна и от утре пак аз ще си оставам да я гледам Айде изсипах се. Извинете ме, ама вече не знам къде съм от притеснение...

# 201
Добро утро!
Аз не пропуснах да пиша в последната тема,но се опитах да прочета всичко Simple Smile
Селма, дано се увеличават професионалните изяви!  
Сту, Мони и Елина, Ним дано има добри новини и от вас.
Загубих се защото бяхме на море, а с двете деца там ми беше почти невъзможно да намеря време да пиша  Tired Иначе си прекарахме много добре , Айя се забавляваше много и остана много доволна, бебето проспа повечето време Simple Smile
Общо взето при нас всичко е наред като изключим,че снощи намерих на ухото на Айя кърлеж #Crazy ooooh! Сега след малко тръгваме на лекар да го дадем за изследване и да я прегледа иначе кърлежа падна сам,защото я мазахме с олио цяла нощ. Дано да не е бил заразен кърлежа и да няма проблем  Praynig

# 202
Симона бързо да оздравее  Hug И на Айя кърлежът да не и е причнил нищо  Hug
Селма, радвам се за теб и ти пожелавам изяви и достойна публика   bouquet

# 203
  МОмичета,благодаря ви! Hug Кайрен,идеята с бавачка е разумна,но......ще видим,как ще действаме. На новото място точно до нас има детски кът. newsm68

Ним,дано е случайна кашлицата на Симонка!  Praynig Представям си притеснението ти! Confused

# 204
Ним, дане Симона бързо пребори болестта!  Praynig

Леле, Ваня, изтръпнах като четях! Изпитвам ужас от тези гадинки! Дано всичко е наред!  Hug

Цвета, и на мен не ми се вярва, че идва момента. Все още ми се струва, че има време - цееели 2 седмици. Обаче с каквато скорост действам по задачите, май всичко пак ще е в последния момент.  ooooh!

# 205
  • Варна
Стилияна, стискам палци скоро да се похвалиш, че са ти дали грешна диагноза!
Селма, още много такива ангажименти ти желая!
Ним, май съм те питала, но не помня - не ви ли изписаха нещо противоалергично за по-дълъг период? На нас след спазъма ни бяха изписали Аериус за няколко месеца точно за да не се повтори ситуацията.
Дано Симонка се справи бързо и да е здрава и весела!
Just_VANIA, сигурно ще ви боцнат ваксинка тетанус. Дано кърлежа не е бил заразен.

# 206

Just_VANIA, сигурно ще ви боцнат ваксинка тетанус.
  МНого е възможно!
  Дано наистина не е бил заразен кърлежа. Praynig

# 207
Eхо, то не ти трябва всичко ти да свършиш. Я разпредели задачите по роднински Simple Smile
Чакаме скоро да ни зарадваш  Hug

А на Любо, когато си разби устната не му сложиха ваксина, понеже коро бил ваксиниран проти тетанус.

# 208
Силни прегръдки от нас за всички болнички  Hug Hug Hug Hug

Стилияна, Мони, Елина, Ним - дано всички здравословни проблеми отминат бързо  Hug!

Селма, поздравления! Пожелавам ти още много и все така успешни професионални изяви1. Аз като човек без абсолютно никакви артистични умения,  искрено се възхищавам и радвам на изкуството на талантливите!

Добре дошла на Цвета!

Ехо, колко малко време има още и скоро ще гушкаш едно малко и сладко бебче!

Хубав ден мили мами и много усмивки!

# 209
Eхо, то не ти трябва всичко ти да свършиш. Я разпредели задачите по роднински Simple Smile
Чакаме скоро да ни зарадваш  Hug

Анджи, задачите са някои последни изследвания, които все не успявам да направя.  Blush А за останалите неща свързани с подреждане и почистване след ремонта сме се организирали с майка и действаме всеки ден по малко.

Общи условия

Активация на акаунт