/ и виждайки ни че падаме с бебо от ваната навън на пода на банята, тръгва да излиза, но и той се спъва и политва. РЕЗУЛТАТ - тримата легнали на плочките, ние с таткото здраво насинени / без нищо счупено/, бебо плътно стиснат в мен, пада на меко - върху циците, аз му държа главата за фонтанелата, а баща му отдолу и се смее дяволчето - то за него е бивло като игра. Ние с баща му се гледаме и не можем да станем 15 мин, само се оглеждах дали няма кръв някъде. Направо УЖАС. 
и все си увеличава цифричките като му се покача.
гърдите ми започват от ключицата!!!!!! Толкова ме боли, че свитки ми излизат! Мамолога каза да не цедя в никакъв случай и аз направо не знам какво да правя. Кога ще свърши този кошмар!?! Умирам от жажда, а не смея да пийна вода, че после ако още ми се напълнят гърдите, просто ще се взривят!
Да растат здрави и само хубави неща да им се случват 
Добре, ме опазих детето 

Те ксилометазолин дават( както е казала Мимето) тя нямало капки 

- тук сме в градската градина

Много съм горда! Имам си още един фен на моето готвене.

На Наско му е много твърдо и бяло мястото и хапе така здраво,че ако имаше зъби щях да съм без пръст...
Вече правя всичко машинално..Летя от дената стая в другата /понеже гледам двамата да са в отделни стаи,когато им се приспи/...Леле,ако имам едно дете като детска игра ще ми се струва всичко...
Прочетох какво ви се е случило..Абе ще се изпотрепете,бе,жена..Добре че малкоя дявол е бил
Много сте хубави на снимките 
Мен как ме болеше простото запушване,дето мина за ден-два...,а ти какво изпитваш не ми се мисли!Дано този антибиотик успокои днес нещата поне малко!Защо се получи така?Какво каза докторът?Нали си кърмеше както си му е реда?!Сега бъди по-предпазлива,че щом това лекарство смъква кръвното,а ти си и 40 кила с дрехите..
Хайде,довечера да се похвалиш с облекчение!

Надявам се да се видим скоро,ама за повече,то май ще стане някъде като ходим с количките на разходка,защото като съм в Княжево винаги съм за кратко и се въртя покрай майка ми и баща ми и брат ми и все не остава време 
Дано не ти образуват нерви и си изкарате страхотно
Ние с мъжо снощи жестоко се изпокарахме заради неговото самосиндикално ходене на море, просто не ми издържаха нервите на наглостта и непукизма му и сега ми е страшно криво
Дори багажа си бях стегнала, добре, че дойде баща ми малко да ме успокои инначе не знам какви щях да ги натворя
Права ли съм или тотално съм треснала от това седене в къщи 
Препоръчани теми