Така е при хората,които нямат деца и така е при нас,които имаме.На тях ще им е отегчително да слушат за бебешки работи,а това е единственото нещо за което най-много ни се говори.И купоните и тм техните неща ще са ни далечни.Аз като се видях с моите приятели само за бебета им говорих...но е друго когато си говориш с друга майка,обменяте си съвети,преживявания...
). И сега като гледам справките....добре че имам мъж да ме издържа
. Последният ми болничен е до 21 май (това май са тези дни, към който е и 45-дневния преди раждане), а от тогава нищо не е постъпвало. Съответно като гледам нищо няма да получа скоро или поне така си мисля.
Така е при хората,които нямат деца и така е при нас,които имаме.На тях ще им е отегчително да слушат за бебешки работи,а това е единственото нещо за което най-много ни се говори.И купоните и тм техните неща ще са ни далечни.Аз като се видях с моите приятели само за бебета им говорих...но е друго когато си говориш с друга майка,обменяте си съвети,преживявания...

Да си много обичана и щастлива!!!
) и двамата са категорични, че имам мастит и то такъв, който налага спиране спешно на кърмата
С гадното хапче и кравешкото мазило
Продължавам и антибиотика и да си свалям високата температура с каквото си избера. Слава Богу, нямам абцес, (че тогава се режело, за да се източи гнойта бррр
) и ще се размина само с гърди на бучки и болезнено препълване, което не трябва да пипам по никакъв начин. Тези топли компреси, които се скъсах да правя тези дни са ми доразказали играта, ама откъде да знае човек, аз си мисля, че запушване имам...
Та дотук беше моето кърмене, за съжаление
И двамата ме успокоиха, че 5 месеца са чудесен период и няма за какво да се тръшкам. Сега направо изгарям от гадната температура и гърдите ми вече са на камък и е много гадно...

Не беше ял от 13ч до преди малко.Явно му е харесало шишенцето с мляко и на мама гърдите вече са чужди,но мама не дава шишето и цял ден е гладен.Иска не иска ще почне пак да яде,рано му е още да се отбива,а аз имам толкова много млекце,че просто е убийствено да се отказва от топлата прегръдка с мама.
от мен! Недей да се натъжаваш за кърменето - щом така са казали докторите - значи това е правилното решение, и наистина 5 месеца са супер!
А тя се дави насън и започва да кашля. Отделно има температура. Направо незнам дали да я слушам или да я зяведа на още един доктор, но пък като си спомна с ортопеда какво стана като я заведох на два доктора и направо ми се изправя косата. Ще вземе другия да ми изпише сто неща и ще гледам

), попълва се бланка като за паспорт и лична карта на голям човек. Готовия паспорт се взима от единия родител, без детето
. От 2 дни ака по 2 пъти на ден (при нормално 1 път на 2-3 дни), и според мен май има разстройство, има нещо като пяна
Някой да е виждал подобно и да даде съвет, моля!
незнам помисли си но се консултирай или отиди на УНГ.
), попълва се бланка като за паспорт и лична карта на голям човек. Готовия паспорт се взима от единия родител, без детето

. Ето, виж:
Препоръчани теми