не се дерзайте ако са ви казали че всичко е наред,трябва да текат само хубави мисли към детето.Теди
а няма ли вариянт да оставиш малката на майка ти за 2 дни и да отидеш в Истанбул сама?Пате и аз не съм я захранила малката още
а първо не исках да я кърмя,после беше само 1месец уж,след това до 2-3,а то какво стана утре правим 4 месеца и още сме само на кърма Диде

Айде и аз да си кажа.нямам баща от почти 2 годишна починал е ор тумор в мозъка на имения ми ден 15.08.незнам какво е да имаш баща но знам какво е да имаш майка героиня.ние сме трима(имам брат и сестра)майка ми е останала без майка на 8години и без баща на 20 а на 32 без мъж и сама с 3 деца.не и е било леко но на нас никога не ни е липсвало нищо не материално а по скоро много грижи и любов.имам жива баба(на баща ми майката)но тя никога не е помагала(а е доста богата)аз и братовчет ми сме единствените които са спали при нея 2-3 пъти за целия ни живот а сме общо 5 внука
ние всички ще мислим положително и тя няма да се потвърди

аз каквато съм добра с интернета
нищо не мога да намеря

И то при 100 пъти от нейна страна "Внимавай, не се кикерчи (пак хубава българска дума
Вече започвам да си мисля, че привлича внимание, най-вече твоето, ама са намесени и други хора, не може така! Мъжа ти е златен, да знаеш! Друг да е, отдавна да е спрял да се занимава с нея! Дано да е така, както ми изглежда, а не да има истински проблем!