Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 579
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Ами първите три месеца бях с баба (двете баби се редуваха). Иначе мога да ти дам съвет и за подреждането на децата върху спалнята - и двете спят между вас, но двете деца са с крачета едно към друго, т.е. едното дете спи при вас, другото - наобратно в долния край на леглото (голямото дете). Така се пести място.  Mr. Green

# 181
  • нейде там, където ....
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!
Пожелавам им много любов, за да постигнат останалото!

И при по-голяма разлика подреждането на децата на спалнята е същото  Mr. Green
При носене - подпирам памперса на ханша, придържам с едната ръка, докато с другата правя нещо друго, разбира се - режа, бъркам, слагам пране в пералнята, бърша прах ... почти всичко. На 4-5 месеца (може би) оставях бебето на легло или одеало на пода край мен, докато си върша работата, с някаква играчка. Или оставях баткото да разказва приказка на бебето ....

# 182
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Да се поФаля - преди малко си влизаме от РАЗКОШНА среща с Жени и Иленка  Laughing Flutter Hug Другите варненки имат по една черна точка  Sunglasses Заредих се много яко  Party

# 183
  • софия
Честито и от нас на празнуващите Hug  bouquet

ПотФърждавам, че срещата днес беше много хубава...имаше и бира, и цаца /трицона за некурортистите Wink/, и ток, и вода, и много вода...
снимки....to be continue  Laughing

# 184
  • Boston, MA
Здравейте, хубави момичета, честито, Юле и Юли! Да сте здрави и слънчеви като месеца ви!

Вчера ходих да видим бебето на видеозон, явно ще е голямо (прецениха го на 2кг 700), дадоха ми и 4Д снимка с носле и пухкави бузки. Не е още напълно с главата надолу, на диагонал лежи, явно има място и амниотична течност доста. Всичко му е наред, спокойни сме и чакаме... да надебелее още повече.  Laughing

Тина, защо не ползваш слинг? Хем ще е гушната беба в теб, хем ръцете свободни.

Мен ме остави тръпката по Едуард, известно време след като прочетох книгите... не я поддържам явно.  Laughing

П.с. Сетих се, че МисЗ питаше за плуването - от градината ги водят до местния УМСА, което си е първо разходка, после метро и после пак разходка. Идват доброволци-родители да помагат с транспортирането дотам де, иначе 2 учителки с 15-20 броя не ги виждам. Плацик-плацик на две групи и после обратно, ядат обяд в градината и спят като къпани. Всеки четвъртък е това забавление, днес ще чакам да ми разказва пак (няма защо да обяснявам Дани колко се кефи на това преживяване - на влака, в басейна, страшна работа).  Grinning

# 185
  • София
Честито на вчерашните ни именници. Да са ни живи и здрави и все така чаровни. Hug

Тина, гушкайте се на воля сега. Още малко да порастне и няма да е толкова зашита за теб. И ние с Влади бяхме почти по същия начин, само дето нашите хранения продължаваха по около час и това ме изтощаваше най-много.

Аз съм с двете деца вкъщи и съм луднала. Rolling EyesСоня сутринта и измерих някаква Т. от 37, 2 и не я пуснах на ясла, ако това въобще се води за вдигане на Т.
Влади пък е ужасен, защото му никнат първите зъби. Има 2 бели точици долу на ченето, текат реки от лиги и не желае да стои никъде-нито в проходилката, нито в бънджито, в кошарата, на земята и т.н. Само в мен и то непрекъснато се върти и ме дърпа.
Искам да избягам някъде.....

Аз пък ви се чудя как спите заедно с децата. Май съм голям егоист щом никога не си наруших спокойствието да спя с моите. Rolling Eyes Соня вече толкова е свикнала да спи сама, че сега на морето като трябваше да спим двете на едно легло тя си търсеше уединението, за да заспи. Влади и той засега си спи в легълцето и не е много по гушкането.

# 186
  • Boston, MA
Рени, аз ща не ща го направих това със спането на едно легло, просто защото докато работех и помпах на работа, трябваше да се кърмим през нощта, за да поддържаме млекодобива. И така си свикна Дани да се гуши, има си стая, има си ново голямо (двойно за възрастни) легло, но се приспива гушнат с мама. Както се очертава пак да тръгна на работа от 2 месеца, пак ще се кърмим през нощта с Морко, а понеже очаквам и Дани да ревнува и да иска да се присъедини към нашия купон, хубавата зелена детска стая ще остане на баща му, поне за известно време в началото.

# 187
О, значи не сме единствени  Crazy. Това  не ми беше хрумнало - едното нагоре , другото надолу . Вчера казах на мъжа ми ,че ще спим напряко на леглото  Joy, луда работа. В краен случай Ема ще  замине в хола с баща си.

Иленката на морето ли е? Как ми се разхожда и на мен в Морската, ама няма да е това лято най-вероятно.

Днес бяхме на консултация, Нора е качила 800 гр за месец, добре е май , успокоих се малко и продължавам с кърменето  Peace. Почнах да влизам в час.

Бубка, голямо ми се струва и на мен, супер  Hug.

Енви, простеното ти е  Hug. Хайде да идва по-бързо отпуската, че да събереш нови сили за форума.

Чакам да си дойде след малко Емчето и ще стягаме погача в неделя. В понеделник ще се включа със снимки.

# 188
Тина, това наддаване е супер! Определено може да се успокоиш, да  Laughing

Рени, те и нашите сии мат собствени легла, но я караме на приливи и отливи. Току единия или и двамата се присетят, че ги е страх и непременно трябва да спят залепени за мен (за баща си не щат  Crazy ). Иначе на обяд и двамата си спят в леглата, но вечер е по-сложно. На Данката тази нощ му оставих кошарата отворена и от време на време си пропълзяваше вътре, проспиваше час, после пак се качваше при мен (тя е сгъваема и има цип от едната страна  иточно тази страна е опряна до спалнята). Иво се надявам пак да почне да си спи отделно, като го спрем от градина другия месец - решила съм да го пусна в отпуск, че много телевизор им пускат и нещо не  се занимават много-много с тях.

# 189
  • Варна
Моят хубостник заспа нощен сън в 18 часа вчера преди това се тръшка и рева като магаре за глупости и така пропуснах отново  Confused
Днес пък отидохме да го оставим на свеки да го води на вилата, а той като писна рев, рев ... Аз се скрих, той се разщя още повече, ревна за баща си  ooooh! В крайна сметка си го прибрахме и сега е наказан. Голям инат ей, ама толкова жално пищеше и те го мъчат. Сякаш нямат сърце тез хора...

# 190
Честито на празнувалите!

Съжалявам, че изтървах срещата. Със сигурност щях да дойда ако знаех от време. С нежелание отидох на плаж (навих се за благото на децата Mr. Green) и чак на тръгване от там видях съобщението от Смин. И сега като казахте, че и цаца имало и съвсем вътрешно ми влезе.

Бубс, мерси че сподели за плуването. Незнам тези даскалици как се навиват на такава схема. Знам че децата се кефят, ама само като си помисля как се пренасят толкова деца от точка А до точка Б и то по този начин и ми се изправя косата. Евала!
Като знам на времето от градината на плаж ни водеха и после ни къпеха, пък сега дупетата не щат да им бършат. Това, което описваш тук посмъртно не го виждам да стане.

За спането и аз към отбора на общото легло. Голямата не спеше с нас като малка, брат и - винаги е бил с нас. Зимата си почнаха и двамата на отделни легла, на последък взеха пак да се присламчват при нас посред нощите. И малкия дори вече не се обажда, направо идва и ляга, една сутрин се събудих и го гледам хърка до мен, а даже не съм усетила кога е дошъл. Редки са нощите в които си спят в тяхната стая до сутринта.

Снощи си счупих преден зъб, още ме е яд за тази тъпотия. Учудващо, факта че ходя като ромка не ме дразни толкова, колкото това, че сега ще се почнат едни зъболекари паааак и ми призлява. Аман с моите зъби! Тези предните специално ме тровят от детската.

# 191
  • София
Добро утро!
Къде сте всички?

# 192
Няма го народа, Вени. Аз като никой път да имам време да вляза два дни по ред и гледам след мен от снощи никой не се е вяснал.

# 193
  • София
Аз съм тук  Mr. Green
Компютрите ни създават проблеми вече 10тина дни и затова ми се събраха доста безнетни дни.
Сега чакам Стаско да се събуди, за да ходиме на погача, а трябваше вече да сме на празненството, но сърце не ми дава да го будя.
Иначе започнах работа, много ми харесва и съм много доволна засега и много, много силно се надявам дълго да продължат тези положителни емоции и впечатления. Още по-хубавото е, че ще работя до края на този месец, а целия август сме си вкъщи,защото детската градина ще е в почивка. Живот и здраве след това пак на работа. Ще ви разказват по натам за работата, засега ще ме извините, че не го правя.
Оп събудиха ми врабчето! Хубав ден от мен!

# 194
  • Boston, MA
Добрутро! Няколко дъъъългообещани снимки от мен.  Laughing

Дани: http://www.facebook.com/photo.php?pid=3021497&l=a7ecfed8a7&id=675973898
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3021503&l=395a0bdc72&id=675973898
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3021511&l=4e43a79a86&id=675973898

Аз и Морко (не се виждам много добре, но засега толкова):
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3021409&l=1449315df1&id=675973898

Общи условия

Активация на акаунт