Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 572
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мили момичета  Hug
Тази седмица бях сама с двамата и нямах време да вляза при вас, но няма да се сърдите  Whistling
Честито на всички, които са имали повод за празнуване   bouquet
Ние сме добре, кърмим се, шматкаме се навън и така  Grinning

Някой да е чувал за дървеници, как изглеждат и как се изтребват? Съседите имат, при нас са на балкона и тръпки ме побиват вече  Confused Моля ви дайте съвет. Ако звънна на ХЕИ после трябва една седмица да се изнеса с децата, а след това не знам как се чисти..............

Разгледах снимките на всички и съм изумена колко бързо растът децата  Heart Eyes Такива са сладури всички  Hug

# 196
  • софия
добра вечер на всички

ето малко снимки от варненската мини среща  Laughing http://s156.photobucket.com/albums/t12/ekrumova/meeting%20summer%202009/

# 197
  • София
Да,опредеелно много са пораснали всички.

Данче, радвам се на новината за работата. Дано продължи така да ти харесва!

# 198
Добро утро, момичета!

Поздрави за всички отминали празници!
И ние се завърнахме.  Тази година направихме експеримент и отидохме в Слънчев бряг. Почивката ни обаче се получи, беше много разнообразна и за нас и за Симона.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399437&pid=13648147

# 199
Привет! Grinning

Страхотни снимки гледах! Peace

Вени, много сладък аватар! Heart Eyes

Бубка, много чаровни Дани  Heart Eyes и Морко Wink!

Варненки с Русенското попълнение, страхотни сте - много засмяни, личи си, че сте се забавлявали! Party
Ильенко, какво се оплакваш от Преслав - той все до теб, детето!  Heart Eyes
Диди  Heart Eyes се източила много, Симонка Черепахова Heart Eyes и тя - само Велина остана дундеста... Rolling Eyes

Янче, много настроение и на вашите снимки! Party

Данче, честита, лека и удовлетворяваща нова работа!  bouquet

Аз пък да се похваля, че в събота се разтъжихме с морски Черепахови! bowuu

Не знам, какво да отчета за Априлчето ни...
Миналата седмица я водихме за пръв път на зъболекар - представи се отлично.
Следващата седмица ще е за пръв път на фризьор - жал ми е, но няма как.
На края на месеца приключва с яслата - стига толкова бебешорене.
 Flutter

# 200
Данче, много позитивно звучиш относно работата, дано все така ни се хвалиш. Радвам се, че най-накрая намери нещо, което те удовлетворява.

И аз тъкмо онзи ден говорих със зъболекарката в нашия блок да и заведа Лекса за първи преглед. От кога се каня, дойде време да го направя.

# 201
Мисче, веднага щом се чух с Жени и Иленка и ви писах съобщенията, не знаех по-рано. Съжалявам, че не успяхме да се видим  Rolling Eyes Тръпка си беше в тази буря  Laughing Альо още ми говори за Диди, дето е паднала и се е изцапала (да ви кажа само, че ходеше да я люлее и да й предлага картофче с виличка в устата, но батко й смело я защитаваше и не си я даваше много много  Hug )
Диди и Преслав си приличат много, сладури и половина, а Рая е прекрасна малка госпожичка Heart Eyes
Разкошни снимки на всички  Hug
Аз не помня дали тук отчетох, но сме с първата пломба от около 2 месеца и има нов кариес  Rolling Eyes Sad Умът ми не го побира как и откъде, но явно, че генът си оакзва влияние  Close Twisted Evil
Споделям много работа, натоварен ден, в очакване на края на седмицата, когато излзиаме в отпуска   bouquet

# 202
  • 2 етажа над тавана
Хей, момичета-кокичета, тук съм, тук съм!

Много рожденици и именяци съм изпуснала да поздравя - да са здравички и засмяни всички!!!

Нагледах се на хубави снимки, с пораснали деца, направо неми се вярва колко са се променили!

Мен ме хвана липсата, че поработвах за 2-ма, но от днес колежката е на линия и успявам да се разпиша.

То не че нещо ново около мен. Tired

Маги утре си идва от Велинград, ще се погледат с баба й до края на седмицата и палим джапанките за моренцето. Намам вече търпение.

Пак отлитам по задачки, не можах да се разпиша като хората
 Confused

# 203
Ох, това да си съчиниш cv е адски досадно нещо. Не може ли да наемат на работа само заради хубавите черни очи на някого?

# 204
  • Варна
Ами на лято, отпуски насам-натам и няма никой в темата...
Аз утре отлитам за един ден в Бургас. Хвана ме лиготията и ще ходя на плаж с две мамаи от Здрачанската тема  Joy Joy Joy айде стига съм била примерна, малко и аз да изпростея  Mr. Green
Данче, честита работа, много положителни и продължителни емоции ти желая!
Аз още съм наникъде с работата, на тази й се вижда края, а нова няма !

# 205
  • София
ще ходя на плаж с две мамаи от Здрачанската тема  Joy
Здрачанска тема ли има?! Убиваш ме просто  Mr. Green Върви забавлявай се, разнообразявай се, така идват свежи мисли в главата.

Благодаря ви за пожеланията! Тук определено много сте ми стискали палци щом наййй-накрая случих с работа (пу пу пу)

Работата ми е сладкарска  Mr. Green Казват ми, че съм била новата сладкарка в екипа, е, аз не се чувствам като сладкарка, но това ми е работата и страшно много ми харесва, удовлетворява и задоволява. Паричките са мижави, но всичко останало е на плюс - разстояние, работно време, условия (!!!), договор, осигуровки и тн. Дано наистина остане все така.
Мисче, нали ще имаме сладкарница, виж, действам по въпроса  Mr. Green

# 206
ВАНЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МИЛА МИ ПРИЯТЕЛКО, ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДА СИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, КЪСМЕТ И УСПЕХ ВЪВ ВСЯКО ТВОЕ НАЧИНАНИЕ!
БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА! КРАСИВ ДЕН ОТ СЪРЦЕ!
ЦУНКАМ СИ ТЕ, ГУШКАМ СИ ТЕ И ЗНАЙ, ЧЕ СИ ТЕ ОБИЧКАМ!

# 207

Приятелки Hug, почерпете се за мое здраве.
Мимс, трогната съм Heart Eyes

# 208
Мила Ване,
Честит Рожден Ден!
Бъди много здрава, много щастлива, много обичана, много, много, много .... (да си попълниш точките Mr. Green)

# 209
Ванче, честит рожден ден, бамбина!
Да си все така позитивна, усмихната, щастлива, обичана и нещата да ти се отдават с лекота!

Юле, ако бях работодател бих те взела веднага! Много са ти хубави черните очи Mr. Green

Снимките от Варненската среща много ми харесаха. Що не бяхме по-близо до Варна на море! Но и ние се отчетохме в Хасково много хубаво!
Сминс, миличкия Алекс  Hug Как се справяте на зъболекарския стол.

На Шошичка много не и допада голямата смесена група в градината. Като я вземем изглежда щастлива, а вечер преди заспиване ме умолява жално на следващия ден да е пак при бебетата. Дано скоро да посвикне.

Общи условия

Активация на акаунт