Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 588
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честито на всички празнуващи !
Никича пипнал хепр ангина, има афти по гърлото  Sick Сега баща му излиза в отпуска да го гледа. Лошото е, че зарази и мен, едвам гледам а съм нощна смяна  Rolling Eyes
Нуни, купи ли си Зазоряване? Аз закупих Новолуние днес, продавача ме гледаше странно  Joy Майка с дете си купува тийн книга при това не най-новата  Joy

# 151
  • София
Анелиз, честит рожден ден! Много щастие и обич от всички, които обичаш!

Юлче, колко струваше това удоволствие с комарите на вечер? И как се справихте с тях?

# 152
Вени, някъде около 50-60 лева е, не помня точно - бяхме 3 възрастни и 2 деца. Бунгалото е с мрежи на прозорците и вътре нямахме комари,  иначе вечер се пръскахме с Off и затова нямаме много пъпки. Но трябва да си напръскан от глава до пети, вкл. и дрехите.

Искам да честитя рождените дни на Анелиз и Жени (на патерица), както и на Пипилота, която отдавна не е писала тук. Бъдете живи и здрави, момичета!

# 153
Анелиз , честит рожден ден   bouquet. Бъди здрава ти и цялото ти семейство. Всичко най най.

Жени, честито и на теб, с малко закъснение   bouquet.

Юлче, направо си ви представих  Hug, може и снимки да ни покажеш.

Черапахова, хубаво изкарване и от мен. Банския и шапката на Симонка - бонбонка са супер  Peace.

Красе, преборвайте ги бързо афтите  Praynig.

Ние сме добре, много ми е гот като е по-хладно, ама за съжаление от утре пак ще се потим. Тази нощ за първи път Нора будува два часа , добре че Ема я няма и можах сутринта да спя до 11. Пак ми се запуши канал на едната гърда   ooooh! и цял ден с това се боря, дано съм се оправила, утре ще гледам подробно какво е положението.

# 154
  • София
Добро утро!  food010

Позакъсняла честитка за рождените дни на Анелиз, Жени и Пипилота! Да сте щастливи, здрави и много обичани, момичета!

Янче, размечта ме твойта морска снимка! Party

Юлче, взех да ставам фен на вашите бунгала! Чак невероятно ми звучи, някъде да е останала широка плажна ивица по нашето море.

С/у комарите от всичко изпитано съм най-доволна от Аутан спрей - пръскам навсякъде - и по кожата и по дрехите, втривам и в косата, иначе няма спасение. Спрея на OFF също е добър. Продуктите на Чико с/у комари не стават въобще- не ги препоръчвам!

Красе, успех в борбата с афтите, дано бързо да се отървете!  Peace

Тина, дано нямаш повече неприятности с гърдите! Hug А как бързо лети времето, гледам линийката на Нора показва, че е вече на 1 месец! #Crazy

# 155
Красееее, купих я, съмняваш ли се. Снощи до 3 четох, днес съм  Tired. И продължавам да чета де, не мога да се откъсна. А хич не се чуди -  майки с големи деца си лепят плакати по стените с актьорите, купуват се тениски, списания  Laughing Вчера чаках на опашка в книжарницата, имаше 2 тийнеджърки и 6 жени на по 30  Laughing
Как е Ники?

Ние ще се опитаме да скокнем другата седмица до морето, нямаме търпение, особено Яна. Купих си нов фотоапарат и тръпна да се впусна в снимане  Grinning

# 156
Здравейте, момичета!
Анелиз, честит рожден ден! Щастлива, обичана, здрава!
Аз няма какво да споделя, почиваме активно!
Само да кажа, че изядох за ден Здрач. И съм поредната 30 годишна запленана от Едуард патка. Владо заплашва да изгори книгите ритуално на плажа, ако си купя следващата.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 06:30 от Черепахова

# 157
  • София
Приемате ли едно диагонално и изморено разписване?

Честит Рожден Ден на патерица, на милите ми Анелиз и Жени! Да сте здрави и щастливи! Надявам се знаете за топлите ми, искренни и приятелски чувства към вас!  Hug  bouquet

Юленце, снимков материал нещо невижда?

Реничко, гледам и вие сте си изкарали хубаво почивката, радвам се  Hug

Добре де, само аз ли не мога да се зарибя по вампирския роман  #Cussing out така ми се чете нещо толкова зарибяващо.....

Иначе, ние сме добре, все крачи по задачи, другия месец сме си със Стаско вкъщи и от сега си мечтая как ще си спиме до късно  Mr. Green

# 158
  • София
Добро утро!
Соня от снощи е с Т. Казва, че и корема я боли. Не и се ака, не и се повръща, просто я боли и не знам какво да дам за тази болка.  ThinkingСледобяд сме на лекар.

Днес Влади има имен ден. Доста е непопулярен този имен ден, но свекър ми го празнува, та и ние покрай него. bowuu

Янче, твоя мъж понеже знам, че се казва също Владимир-вие празнувате ли го и ако да-Честито и на него!

# 159
Данче, не мога да си намеря кабела на фотото, да не говорим, че няма заредени батерии, а зарядното остана в Пловдив  Mr. Green

# 160
  • Варна
Нуни, Янче  Hug аз съм просто адски зарибена, няма спасение! Сега понеже съм научила наизуст книгите, чета фен-фикшъни. Мъжът ми се дразни, водим борба за десктопа  Joy
Никича е вече добре и лази по нервите на баща си. Мен ме боли гърлото и така

# 161
Рени, честит имен ден на Влади Hug
Янче, и на твоя Владо честит празник  Grinning
Добре дошла в Туайлайт клуба Crazy Аз гледам да си чета книгите по малко, бавно, за да си имам за повече време. Луда работа  Crazy
Данче, Данче, много рядко взе да пишеш ... ще се караме  Laughing

# 162
Честит имен ден на малкия Влади !!! Да не забравя и дядо му. Да са живи и здрави.

Честито и на всички празнуващи днес   bouquet.

Данче, много телеграфно .
 Енви и тя вече не се разписва всеки ден  Sad

Аз няма много да пиша,че се усещам напоследък все нещо се оплаквам, ама то все някакви болежки  Whistling. Всеки ден едно и също, Ема нали е на вилата, няма кой да пуска бисери. Нора все я нося на ръце. Сутринта гладих и я оставих в леглото да си плаче, е половин час не спря, изгладих , взех я и млъкна. Та това е положението , седя цял следобяд пред ТВ -то, гледам турските сериали и си я държа в скута  Rolling Eyes.

# 163
  • София
Много лош навик - отвиквай я! Сега е 4 кила, а като стане 10 как ще я носиш? Остави я да реве или измисли нещо да заместиш носенето, ама действай докато е време, защото...те си се научават, че нещо им е позволено и си го търсят като бащиния!

# 164
Много лош навик - отвиквай я! Сега е 4 кила, а като стане 10 как ще я носиш? Остави я да реве или измисли нещо да заместиш носенето, ама действай докато е време, защото...те си се научават, че нещо им е позволено и си го търсят като бащиния!

Аз пък съм на обратното мнение - носи я. Та тя е едва на месец!

Общи условия

Активация на акаунт