Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 583
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Много лош навик - отвиквай я! Сега е 4 кила, а като стане 10 как ще я носиш? Остави я да реве или измисли нещо да заместиш носенето, ама действай докато е време, защото...те си се научават, че нещо им е позволено и си го търсят като бащиния!

Аз пък съм на обратното мнение - носи я. Та тя е едва на месец!
Peace подкрепям на 200% ...

# 166
  • софия
привет на всички Hug

благодаря ви за пожеланията...и нещо позакъсняло ама от сърце

пиша ви от Варна..тук голяма жега...и водата е еееекстраа...варненки айде на среща утре в морската?!

# 167
  • Варна
Жени, ако обявят утре  PeaceНикича за здрав съм за

# 168
Привет, специални поздрави за всички празнували и празнуващи   bouquet

Жени, Красе, 17.45-18.00 мога да съм в морската, като знам, че ще сте там  Hug място  newsm78 Ще се чуя с Мисчето и Роди  Wink

# 169
Тина, Дани имаше един много дълъг период, презкойто се страхуваше да лежи на легло, защото като мръдне с ръце / крака и почваше да се клати, а това му беше неприятно. Поради тази причина дълго време спяхме нощем, като го гушкахме под мишница, за да може да се чувства хем защитен от клатенето, хем да му е подпряна главата отгоре. През деня го държах в столче за кола - пробвай, там са сгушени като в гнездо и им е много приятно, можеш да го люляш с крак, докато си вършиш някаква седяща работа или седиш на компютъра. Дани е преседявал по 6-7 часа дневно в стол и до 4 месеца това беше основното му местонахождение през деня - той предимно спеше вътре.

# 170
  • София
Аз пък подкрепям Юлчето - бях забравила, че мати в началните месеци прекарваше доста време в едни шезлонг.
Иначе носенето винаги излиза през носа после.

# 171
  • софия
Предлагам като място, нещо по-далеч от тези изкушаващи въртележки и клатушки Laughing?!.....демек да не е покрай езерото...давайте идеи

# 172
Вени, аз не защитавам теза, а предлагам решение  Wink
От време на време чета разни теми в Нашите деца и понякога имам чувството, че нищо не разбирам от деца. Не че си мисля, че съм гледала моите неправилно, даже обратното - смятам ,че съм направила всичко възможно да са гледани и възпитавани добре, да се чувстват възможно най-щастливи от факта, че точно ние сме им родители. Но децата са толкова различни, че просто е удивително как един правилен подход за едно дете е възможно да бъде абсолютно погрешен за друго. Затова и не давам мнение по много въпроси - възможно е да съм в голяма грешка  Laughing Не обичам да изглеждам глупава.

# 173
... По този повод пак се замислих, че едното дете си го гледах, без Бг-мама.
Тогава няма кой да питаш, да обмениш опит, да видиш други как правят - караш по народния фолклор и по някоя и друга книжка, най-вече по интуиция...

Та с дете № 2 и с Бг-мама, за себе си лично развенчах 2 мита - относно кърменето и захранването и относно носенето на ръце и "глезенето" на бебето.

Тина Heart Eyes, тук съм, но доизбутвам последните работни седмици преди отпуската... Tired

Татянка, как е зъбчо? Hug

Варненки, много телеграфно! Crossing Arms

Смин, видяхте ли се с Иленкине!?
Thinking

# 174
  • София
Енви, и как се развенчаха тия митове? То и за мен важи това за дете №1 и № 2 и си мисля, че можех да кърмя и Лора, ако имаше тогава кърмаческия форум.

# 175
... най-вече по интуиция...

Аз в това отношение изкарах късмет - и двете ги отгледах с и благодарение на бг-мама... Интуицията по отношение на бебетата винаги ми е липсвала. Никога не съм знаела защо плачат, като бяха новородени. А една приятелка щеше да ме бие и ме заведе лично до аптеката да купя крем на Иво, когато му беше суха и атопична кожата (поне от месец  Blush ). Еми не беше ми от първостепенна важност и си мислех, че ще мине от само себе си  Embarassed Сега, като са големи - относително - се разбираме много по-добре, защото могат да ми обяснят за какво се борят.

# 176
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЮЛИ НА ВАНЧЕТО  Heart Eyes И НА ЮЛЧЕТО Heart Eyes!
В ЗДРАВЕ И ОБИЧ ДА НОСЯТ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!

Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

Добре, че Ванчето се издаде! Embarassed

Вени, като събрах много информация, чужд и личен опит - за обичайното - че от 2-я месец се почва с плодов сок, че кърмата е нехранителна след определен момент и не достига на детето, че се кърми под час и възможно най-бързо се отучва от нощно кърмене, че трябва да пие вода и то много...; както и че детето трябва да се оставя, да си плаче - да не се разглезва, да си развива дробчетата...... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 16:06 от envia

# 177
МОля заповядайте с черпаците, всъщност аз би трябвало да черпя целия месец (както и адашчето  Laughing)

# 178
Юле, честит празник мила!  bouquet
Аз също бях забравила за ИД Embarassed,колегите на Денката го подсетили Embarassed
И след този казан на Юлчето аз с кво да почерпя Mr. Green-гребете на воля освен да ви подканя Laughing.

# 179
Честит имен ден на Юли   Heart Eyes и на Юлчето   bouquet.

Мерси за съветите  Hug. Вени, и аз се притеснявам да не се научи така, а и е факт , че още сега ми тежи , така ми се е възпалил един нерв на рамото и не мога да си движа от болка ръката  Tired. В столчето я слагам , но седи 5 минути. Вече две вечери спи при мен на спалнята и е толкова спокойна, а в детското креватче е едно постоянно мрънкане. Хубаво , ама и Ема утре като си дойде , нали и тя спи при нас и ще стане чудно  Mr. Green. Интересно ще бъде  Crazy. Нея така я оставях при нас, за да е по-спокойна и не ще и да чуе за нейния си креват. Иначе днес я държа Нора на дивана и седя до нея Crazy и си държим ръцете.

Юлче
, напоследък често си мисля за теб, как се спави с двамата с толкова малка разлика и без помощ, винаги звучаща много уверена и спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт