"Тwilight"/"Здрач"- сагата: тема 20 (за по-напреднали)

• 20 694
  • 445
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Във филма имаше ли изообщо един цитат от книгата, който да е на място? Всичко беше разбъркано, все е готино да ги разпознаваш де.
Сцената в Порт Анджелиз в книгата е по-хубава. Качи се с него, въпреки че вече знаеше кой е или по-точно какво е.
Розали иДжаспър може би изглеждам на една и съща възраст, а и си приличат бъдейки вампири и затова прас близнаци

# 91
Розали иДжаспър може би изглеждам на една и съща възраст, а и си приличат бъдейки вампири и затова прас близнаци

По-лесно е да бъдат брат и сестра, за да може да бъдат поверени на Есме заедно, вместо единия от едно място, а другия от друго- много съмнително би било...а иначе кой би им дала още 3 деца за осиновяване-  едва ли някой от Форкс им е проверявал документите и предисторията...приемат ги за добри самаряни и това е...
 абе, целия камуфлаж е съшит с бели конци- особено как Бела е първата, която забелязва нещо особено в семейство Кълън, докато всички във Форкс блеят или не си задават въпроси..макар че теорията на Майк (в "Среднощно слънце"), че д-р Кълън експериментира с пластични операции върху семейството си беше интересна...  Laughing

# 92
Според мен виждаше мисли на Алис не видения. Защото за видения неможе да я обвинява че ги мисли Simple Smile
Може би си е мислила за Бела и за това как става една от тях и това решава въпроса Simple Smile Или си е мислила за него. Или си е мислила дали да не каже на Бела как се става вампир знаейки че Бела ще го поиска и за това й каза : Задръж си мислите за себе си.

# 93
  Здравейте момичета-кокичета  Mr. Green. Едва гледам, пиша си домашните по английски (ей, добре че беше тоя Здрач да направя нещото, което винаги съм отлагала) но не мога да не ви уважа. Не съм гласувала все още (след малко), на 27 съм.....засега. Търся си вампир, който да ми помогне да запазя тази си възраст възможно по - дълго. Ако имате в предвид някой-приемам координати на ЛС  Rolling Eyes.
 Относно репликата на Едуард към Алис за запазването на мислите й-аз мисля, че й го казва в случай, че им се случи нещо лошо.....хм, или поне до сега така съм си мислила, но сега като го написах и виждам колко е нелогично и си оттеглям мнението  Mr. Green.
 Робърт е прекрасен на новите си снимки (благодаря за бюлетина   bouquet). А не знам дали някой е споменавал, но за какво ще се разказва този филм Remember me????

П:С: Miriel, какво стана с твоя дълго чакан автограф????
 П:С:2 и тук във Варна на вратата на една книжарница видях гигантски плакат на Здрач ДВД, но сестра ми ме избута набързо да не ми хрумне през акъла да влизам вътре....ама аз нещо изгубих мерак към официалното двд така или иначе.....

# 94

Tanzen (и останалите фенове на Chester See  и Туайлайтската му песен му "Tonight I Know"), открих я на още едно място

http://www.imeem.com/tabster07/music/pGACvenc/chester-see-tonight-i-know/

Опитах се да я сваля като mp3 с помощта на www.file2hd.com (където се въвежда url на страницата, откъдето искаш да теглиш), но ми даде, че ми трябвало Firefox, a нямам... а други подобни страници (които излизат като google-неш "download+imeem") нещо не става

Към всички четящи- трябва ни малко хакерска помощ- някой да се включи, ако може!  Hug

# 95
  • София
staro-novo, аз май успях, как искаш да ти дам файла?

Ето и линк, от където може да се свали песента: http://kiwi6.com/file?id=669y3ctb

Радвам се, ако съм била полезна  Hug

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 22:39 от **estrela**

# 96
3дравейте Hug
Радвам се,че пишат толкова нови момичета  Peace Добре дошли Hug
Staro-novo,благодаря много за бюлетина Hug
Утре съм аз и се извинявам отсега,че бюлетина ще го пусна следобяд EmbarassedНо вие ще ми простите Heart Eyes
Относно неща,които ме учудиха...ами много ми беше странно защо когато Бела бе ухапана от Джеймс в балетното студио и умираше...непременно Едуард трябваше да изсмуче отровата от кръвта й newsm78 Нямаше ли да е по-сигурно Карлайл да го направи при положение,че не се знае дали Едуард ще има волята да спре и рискува по този начин живота на Бела(тоест преобразяването й)...

# 97
аз съм с firefox,само ме наставлявай, ако вече не сте се справили.
А Емма на мен това предположение за мислите, ако стане нещо лошо, но аз съм впечетление, че Едуард може да чете мисли само на хора/вампири/върколаци само ако са много близко, а те нали отиват далеч с Джаспър и Алис? Или пак нещо не съм доразбрала  newsm78
П.С.Wa_wa, БТК съм за съжаление и благодаря за инфото.

# 98
Мисля, че Едуард трябваше да го направи, защото Каралайл беше зает да оправя раните й. Или поне досега с това съм си го обяснявала. newsm78 Естествено ще се радвам като видя и други обяснения, та дано да го наглася и аз.
А  мен ме учуди, не по-скоро ядоса това, че сцената на поляната беше тотално изместена във филма. Това доведе до толкова неясноти във филма.

# 99
Здравейте фенове на “Здрач”. Приемате ли попълнения. Чета ви от известно време. Видях че сте обсъждали много неща. Не успях да прочета всичко /20 теми са това/.

Филма-харесах го.  Винаги съм се чудила защо във филмите представят злото /по принцип/ като нещо отвратително. Мисля, че ако съществуваше, щеше да бъде много красиво, иначе нямаше да бъде толкова привлекателно за хората. 
Актьорите. – просто голям шлем.
 К. Стюард -красива, нежна, с много изразителни очи.
 Р. Патинсън-чудесен вампир. Класическа, елегантна, фина и малко хладна красота.
Семейство Кълън- много точни поподения, особено Алис и Емет.
 Т.Лаутнър- Топло ,уютно  лице, но и още нещо, което те кара да мислиш  за тъмната половина.
 Вълчата глутница- /поне на снимката/ жилави, напрегнати и грациозни като диви животни.
Книгите. – Първото което ме очарова бяха местата описани в книгите-Олимпийските планини, Дъждовната гора, Ла Пуш. Обичам гората, по-мрачното време и дъжда.
А иначе, простичка, хубава и неостаряваща история за любовта и избора. Стила на писане няма да коментирам. оставям го на литераторите.Следих тази нишка на любовта и избора в повече от 1000 страници. И уви, ужасно разочароващ /за мен / край. Ще ми е приятно да го объждам с вас, когато  коментирате последната книга. Виждам че повечето от вас са на другата страна, но може би има някои, които мислят като мен.
Сигурно вече е ясно-Тийм Джейкъб

П.П. Съжалявам ако съм ви отегчила, получи се дълго.

# 100
Бре, то трябвало само да каже човек, че му трябва хакер, и веднага става работата  Laughing

Един таен помощник ми го даде като flv файл, и го конвертирах онлайн като mp3- линкът ще бъде активен 24 часа, теглете бързо

http://media-convert.com/convert/?xid=16-fhclocgh

Мерси и на останалите отзовали се  Hug

# 101
Здравейте фенове на “Здрач”. Приемате ли попълнения. ...
. Ще ми е приятно да го объждам с вас, когато  коментирате последната книга. Виждам че повечето от вас са на другата страна, но може би има някои, които мислят като мен.
Сигурно вече е ясно-Тийм Джейкъб
П.П. Съжалявам ако съм ви отегчила, получи се дълго.

Добре дошла  Hug не си но оттегчила- хубаво е, че се присъединяват нови попълнения, ние с някои от пишещите отдавна може да си довършваме вече изреченията- хубаво е, ама не става за спор, не е интересно  Laughing...пък вие, новичките, и особено каквито сте тийм Джейкъб- ей сега ще си плюя на ръцете и ви подхващам... Laughing (шегувам, се, естествено..)
Ние последната книга я коментираме и сега, но слагаме спойлер- предупреждения в червено- виж обяснението как в първия пост

Hug

# 102
Хоп и аз тук Simple Smile
Мерси за темата и бюлетините!

Гласувах 4инно Simple Smile

Връщам темата няколко страници назад, но мисля, 4е тинейджърите разли4но разбират и приемта книгите, тъй като нямат голям опит и нашите преживявания. Може да зависи и от децата. Племенниците ми, които до сега успяха да про4етат книгите са на 12-14 и не мисля, 4е имат същите мисли, особено като се има впредвид, 4е не са имали гаджета до сега.
Оба4е, племенника ми беше разо4арован от филма. Той иска да снима филми и гледа и 4ете вси4ко що е превърнато от книга във филм.

Ина4е, предпо4итам детето ми да бъде на близка до възрастта на Бела, когато 4ете книгите, но аз си падам малко консерва и най-вероятно то няма да ме слуша Wink
----
За Едуард и Алис, аз го разбирам, 4е я предупреждава дане казва за видението и, 4е Бела ще  е разли4на един ден. Може и да греша, де.

Кристабел, Карлайл не можеше да изсму4е кръвта, защото крака на Бела е с4упен и той се занимаваше с това, както и да вади стъкла от нея.

старо-ново, аз забравих да ти отговоря на въпроса от предишната тема, извинявай. Още ми е съвестно, тъкмо погледнах в темата и разбрах за  слу4ката с Роб и таксито и за няколко дни пак ми беше виновно. Другия проблем е, 4е тук при нас е в пъти пове4е цялата лудост. В кварталната книжарница, са направили специална маса с книгите и разни други неща за сагата, 2/3 от седми4ните списания имат на корицата Роб, не може мляко да платиш, без да видиш хубав Роб да те гледа от стенда до касиерката. По4ти всеки ден името му е споменато в интъртеймънт нюз, 4есто и за другите актьори от каста, но той го отнася най-много.Тук съм тия дни, ако из4езна пак нещо ще да са злоупотребили с името му или него Rolling Eyes
--------
Аз в4ера се сдобих с това:
http://search.barnesandnoble.com/The-Sexy-Stars-of-Twilight/Edit … y/e/9781615587742

няма нови снимки, няколко от филма, от срещите им с фенове, Роб като дете има 7 плаката от стари фотосесии(Роб с коженото яке, Роб с потиника, Роб и Кристен и тн), но не съм ги отворила още, жал ми е Crazy

# 103
По отношение на филма мен лично много ме издразни, когато гледах един от допълнителните материали, в който Катрин Хардуик казва, че колата на Бела доста се отличава от останалите, в смисъл че друите са с по-модерни коли /не си спомням точните думи/, а в книгата е точно обратното - Бела се радва,че колата и не е по-различна от тези на дргите, именно защото не иска да е център на внимание. Мисля, че тук напълно се обърква представата за нея и се губи част от духа на книгата.

# 104
  • Варна
Аз пък се издразних във филма как Карлайл трябваше да повтаря на Едуард на няколко пъти да спре да смуче кръвта на Бела, че я убива и т.н. В книгата не беше така, нали сам спря, намери сили и воля да спре. Защо им трябваше да променят точно това?!

Общи условия

Активация на акаунт