СЕПТЕМВРИ - '09 - 29

• 13 242
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен!Неки така се радвам че наддава Манос и съвсем скоро ще си го храниш и гушкаш Hug
Честит Рожден Ден на патерици на Гергина и Надина!Момичета всичко най-хубаво и здрави бебчета септември!  bouquet
На мен краката също ми се надуха  преди 2 дни.И аз седя по цял ден и няма как да се разхождам по време на работа.Вдигам ги нависоко-няма много ефект .А защо в студена вода не е хубаво да се слагат?
Малибу стискам палци всичко да е наред! Hug
"Смешно ли е раждането" и много яка тема ,изчетох ги и двете и доста съм се смяла!
Мъжът ми днес си идва и съм много щастлива newsm44 newsm68

# 151
Здравейте мили момичета! Вчера се прибрахме от морето и много ми липсвахте всички. Изкарахме си страхотно, без болести и лоши неща. Всички се прибрахме с тен, особено Хриси. За тези 5 дни тя почти не излезе от водата, просто обожава да е в морето.  Laughing Не съм чела изобщо, за което ще ме извините. Незнам дали Чифлигарова е писала, но да се похваля че се срещнахме случайно в Поморие и веднага се познахме. Много са сладки с дъщеричката й, а на нея самата хич не й личи, че е бременна, направо се почувствах като гигант до нея.  Laughing Жалко че не успях да се обадя на никой от Бургас, но нямахме време на връщане да се отбиваме, че ни беше изтекъл ГТП на колата и се притеснявахме да не ни спрат. Но се радвам, че поне с нея се видях.  Grinning Пускам ви малко снимки, ако ви се гледат, а аз отивам да чета какво сте изписали. Надявам се всички да сте добре.  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395631&pid=13288043

# 152
kiαrrα , иска ми парола. Добре дошла!
малибу, дано нямаш такива преживелици  Peace

# 153
Да се запиша днес и аз . Малко укъснях , ама нямах нет до сега. Викнах майстори от нета и го оправиха newsm44
mim4eto007   и аз съм на 13-ти на ФМ само че от 12 и 30 при Цолова. Ти си по раничко от мен.
Някои беше писал за англииския сайт ма Мадър кер , как се поръчва от там newsm78
Аз вече съм си в София. Мъжа ми се е справил мн добре с ремонта. Тапетите са мн добре - бледо розови Joy чакаме днес и секцията и ще имаме завършен вид. Толкова много неща искам да направя , да почистя, така ме дразни тоя хаус , но мн ме е яд че не мога. Всичко е с краката нагоре smile3516 ама няма как така е като си в ремонт.
Това е за сега от мен. Лек и приятен ден на всички.

# 154
Благодаря ви момичета Hug
bubara и моето коремче е с неправилна форма и  линията върви от лявата страна и преди пъпа прави завой на дясно Joy
refresh и на мен ми се иска да отида на тази лекция,но ми е много далече,а и днес съм на ФМ.Дано ти да успееш да отидеш.
bamba представям си колко си щастлива,че мъжът ти си идва.Аз само като се прибере от работа съм щастлива(понеже по цял ден съм сама),а какво остава ако не съм го виждала толкова дълго време.Да се насладите хубаво един на друг Heart Eyes
kiαrrα добре дошла Hugрадвам се,че всичко е минало като по вода и сте си изкарали добре.
dundito 2 браво за ремонта,браво на мъжа ти.На мен ми предстои в събота и неделя да се отърва от ненужните неща,че имам много дрехи които въобще не нося и само заемат място ooooh!
Милички кажете ми какво мога да пия-така ме болят зъбките,венците и главата Cry Взех Ефералган,но както казах не ми действа,Аулин и течен аналгин  не трябва...вече незнам какво да пия а цялата дясна страна на главата ми така ме боли Close

# 155
пробвай парацетамол-в чиста форма.

# 156
  • София
Киара добре дошла Peace Блазе ти за почивката.
Атракциика последно ходи ли пак на доктор и какъв е пола???
Дундито поне ще имаш ремонтирана къща, а после ще има да чистишшшш
При нас се оказа, че сметката дето си я правихме за двете креватчета не е била вярна и нямаме място Shocked Сега пак почваме да обикаляме за да намерим по-малки креватчета...
Рефреш лекцията е за нормалното раждане. Лично аз няма да имам нужда от нея за съжаление  Sad
Малибу защо да не може АУЛИН??? Аз знам за болка при бременни може Аулин, Но шпа и Панадол!

# 157
Сега вече трябва да можете да видите снимките.  Embarassed

maliby, наистина се бяхме притеснили за теб. Доста неприятности си имала, но дано те да са последните и оттук нататък само хубави и положителни емоции. За болките мисля, че Панадол можеш без проблем да пиеш, но щом Ефералган не ти действа, може би и Панадола няма да има особен ефект. Но опитай, той е с парацетамол.
Нямам търпение да дойде 8-ми, за да се видим, а после с Весита да отидем в ТК на Деня на отворените врати. Ще ти пиша допълнително на личния, да се разберем за часа.

dundito 2, много се радвам за ремонта ви, имай търпение, скоро всичко ще си дойде на мястото. После само ще се радвате на резултата.

Линия негра си имам по принцип и без да съм бременна. През бременността потъмнява, после изсветлява, но не изчезва напълно. Толкова съм свикнала с нея, че даже не я забелязвам.

neky, радвам се да прочета добри новинки за Манос. Нека продължава да наддава и скоро да се гушкате вкъщи.

ЛаДиДа, с нетърпение чакам снимки и на вашата детска стая. Сигурна съм, че е станала страхотна.

mim4eto007, стискам палци за резултатите от изследванията.

Щях да пиша и друго, но Хриси се събуди адски кисела и отивам да я видя. После пак.

# 158
Момичета отдавна не съм писала, а Вие вече сте почнали и да раждате. Честито на Неки, скоро бебчо да си е у дома Simple Smile

# 159
Nadina едни приятели фармацевти ми дадоха Ефералгана точно за това като казаха,че той бил "чист"Парацетамол.
bubara ами УНГ-то,фармацевтите и стоматоложката ми казаха да не взимам Аулин Rolling Eyes
kiαrrα и аз нямам търпение да се видим Grinning
Иначе стоматоложката ми каза профилактично да си правя гаргара с Тантум верде,но и тя не помага.Такава болка няма,заболя ме цялата глава и имам чувството,че ще ми се пръсне  ooooh!

# 160
maliby ше ме извиняваш, но не ми се струва нормално от едни зъби, чак такава мощна болка в главата. Зъболекарът какво казва..? видима причина, нещо зъб или каквото и да е....

# 161
Малибу, мерила ли си си кръвното тези дни? И според мен не е нормално от зъби без видими проблеми така да те боли глава?  Thinking

# 162
Много хубави морски снимки,Киара  Peace
Много ми се ходи пак на Албена,но не се наемам.
Мацки, направих албумче "Бебешки покупки" в албума ни - първия подарък от сестра ми за евентуалната девойка щракнах А ако е младеж  Mr. Green

# 163
Здравейте момичета Hug
maliby , мила дано скоро се оправи това главоболие, звучи ужасно.
kiαrrα , добре дошли, много сладки снимки сте си направили Hug
Atrakcia , браво за албумчето - ей сега и аз ще сложа едно-две неща Simple Smile

# 164
Кръвното ми варира около 115/75,във втрорник го мерих последно и беше 100/60,но тогава бях навън и пак имах "страхотни" изживяваня.Някаква луда си въобрази,че не съм и направила път и започна да ми се заканва,носеше една дебела пръчка,тогава много се изплаших,тъй като на близо нямаше хора Rolling Eyes
Сега освен да отскоча до аптеката да ми го премерят newsm78
А болката наистина е ужасна,незнам,може от мигрената да е,но всичко започва в последователност зъби-уши-глава и то предимно от дясната страна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт