СЕПТЕМВРИ - '09 - 29

• 13 241
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Буено списъка на Весита съм го използвала и аз. Приготвила съм само първата част т.е. приемането в болница. А ти не се преуморявай Peace
Липсик  аз си приготвих багажа защото съм в 8-мия месец и наистина нищо не се знае заради близнаците. Имаче е рано, надявам се и за мен Peace
Киара и аз се замислих за Вис Виталис и събота ще завлека мъжо до там
Чифлигарова до 2 седмици плюс минус не е проблем. Важното че бебче е добре

# 181
  • Бургас
Влизам само да надзърна как сте и дали всичко е наред!  Heart Eyes

Atrakcia, пази се! Вече с тези тумбаци трябва да внимаваме много!  Tired

kiαrrα, добре завърнала се!  Mr. Green От снимките си личи, че сте си изкарали страхотно! Аз тази година още не съм се цопнала в морето. Само веднъж слязох да видя моите хора и да им направя няколко снимки. А плажа иначе е на една ръка разстояние от къщата ни!  Tired

Чифлигарова, точно така! Никакво бързане да раждаме! И аз така викам- докато не дойде септември да си кротуват бебоците в тумбаците!  Naughty

Някой по напред в темата ме беше питал как поръчвам от Mothercare. Аз използвам услугите на Емпреса. Поръчвам си директно от сайта им, плащам с кредитната ми карта и давам английския им адрес за доставка. После Емпреса го изпращат с техен транспорт до БГ и плащам по 1,5 паунда на килограм. Иначе ако се поръчва от сайта с адрес на доставка БГ шипинга е доста скъп- около 28 паунда мисля беше и освен това не можеш да поръчваш всичко.

Сега ви оставям, за да поработя малко! Готин ден на всички ви!  Heart Eyes

# 182
Добро утро на всички Hug
vesita007 много вкусно ми изглежда кафенцето Simple Smile
bubara благодаря за съветите Hug
Благодаря  за съветите на всички относно моите нераположения Hug
EmiR това с мъдреца ми звучи още по-страшно,представям си какво изживяваш SadДано да се оправиш бързо,аз вече 3 седмица съм така  Tired но венците започнаха да ме болят от 3 м. на бременността а аз тогава не им обърнах внимание.Снощи опипах с езика си небцето и
усетих някаква подутина,много са ми подути и венците Rolling EyesДаже стоматоложката ми само като докосна венецьа и те кръвнаха,а като се почиствам с конец между зъбите после изплювам много кръв.Стискам ти палци бързо да се оправиш,защото знам колко е неприятно дъвкането на храната.Иначе аз също имам Елудрил(една розова вода за уста)и ще пробвам да жабуря с нея,със смрадлика и на мен не ми се занимава.
Atrakcia аз най-редовно се подхлъзвам на плочките в нашата баня и все се моля да не падна,даже снощи мъжът ми се подхлъзна и падна ConfusedИ аз си бях въобразила преди 2 седмици,че бебето е слязло надолу,но и облякох една туника,която знам как ми стои и видях,че не е.
За багажа за родилното мисля да го подготвя в началото на Август,но скоро започвам усилено с покупките Peace
Bueno и аз съм на мнение  да си почиваш повече.
Чифлигарова както каза снощо Марков бебето в момента расте динамично и няма изоставане,само наваксване,така,че всичко ще е ок и с твоето бебче Simple Smile
И да се отчета от ФМ снощи,казвам снощи защото влязохме към 19.30ч. и се прибрахме в 22.00ч. като се помотахме в халите с мъжа ми,където вечерях с еклерова торта и сладолед от този на гр. който продават-уж да си взема малко от този от онзи и той сладоледа си стана огромен и едвам го хапнахме тримата-аз,бебка и мъжа ми Mr. Green
Та на ФМ,Марков потвърди,че ще бъде момиченце,върви с 2 седмици напред(по точно главичката му и коремчето му са големички)Това за главата се дължи на витамините които взимах по време на бременноста и се надявам нещата след раждането да се нормализират Praynigима много коса(като баща си),не успяхме да и видим личицето тъй като си беше сложила 2 крачета и 1 ръка на лицето,за момент се видя устата и това беше-за това нямаме и снимка този път.Тежи 1907гр. и е разположена седалищно,плацентата ми е високо разположена.Марков каза,че предвид големите размери на бебка и малките мои размери както той сам се изказа" тук ще играе ножа,готви се за секцио,тя е голяма и шанса да се обърне е минимален,а и с този тесен таз..."Казах му,че не съм очаквала да върви напред тъй като на последък нямам апетит хапват ми се само плодове и зеленчуци а той каза:"Ми то и цяла Африка с това се храни" Mr. GreenНо като се замисля много тестени неща ям
сандвичи,дюнери,кроасани...и мисля да огранича тези неща и само на закуска да ги хапвам
По тези данни термина ми излезе на 25.08.09г. и той каза секциото да се планира около тази дата а да не се чака началото на септември(както бяхме решили с моята АГ)
А да ви питам нормално ли е по време на бременността СУЕ-то и левкоцитите да са увеличени?За СУЕ-то май е нормално,но за левкоцитите...дано да е нормално,защото и това ме притеснява Sad
Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 10:19 от maliby

# 183
Здравейте,милички!!!Много ми липсвахте!

С голяма изненада разбрах,че си имаме бебче!!!Neky,да ти е живо и здраво момченцето,и скоро да си е в къщи!
Аз все още не съм се прибрала в Бургас.Ремонта се проточи повече от заплануваното,но вече е на привършване.Не бях влизала отдавна във форума,защото тук сестра ми бяха с изклучен интернет,заради наказание на племенника ми.
Почти не можах да ви прочета сега,само отгоре,отгоре.Киара,много хубави снимчици,а ти изглеждаш много добре!Както моята лекарка казва-''Много са хубави бременните през лятото''.Жалко,че не можахме да се видим.То и мен ме нямаше в града!
Иначе аз се чувствам отлично,все оше не ми тежи.Бебка е много добре!Само да не беше това безсъние.......
Това е от мен засега,надявам се вече другата седмица да се прибера в Бургас и да ви чета редовно!

ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ!!! Hug Hug Hug

# 184
maliby , браво, радвам се, че бебка е добре и е пораснала - и на нас Марков ни каза, че вървим с две седмици напред, но аз пък не съм пила никакви витамини.
Момичета, да ви питам как сте с потенето. От няколко дни забелязвам, че дори да е студено навън аз се потя постоянно, особено главата - то вярно, че ми е гъста косата, ама чак вадички да ми се стичат по челото Thinking Някоя от вас има ли го този проблем?

# 185
  • София
Здравейте и от мен,
да се отчета в последния работен ден, събота и неделя не ми остава време да влизам във форума. Прегледа в понеделник показа, че бебчо е много добре, тежи вече 1250гр. отговаря за седмиците си. Аз съм си с контракции, но с лекарства ги овладяваме и за сега няма нищо страшно, само дето ми препоръчват повече почивка, но на този етап е невъзможно.
Много ми е тъжно тази бременност не успях да отида на нито един курс за бременни, за пазаруването купих само няколко бодита с дълъг ръкав и това е всичко, ще трябва да ходя да купя комплект за изписване, количката вече си я харесах, чантата за родилното мисля да я подготвя още другата седмица, за да съм по-спокойна, в началото на август ще подготвям и нещата за бебчо.

Поздрави на всички и да погалите коремчетата  bouquet

# 186
vesita007 благодаря ти мила Hug,радвам се,че и твоето бебче върви напред.А относно витамините е по повод голямата главичка,споделих с него,че съм взимала витамини около4-5 месеца и той каза,че това с главичката не е проблем ставало въпръс за мм.,но е напълно вероятно да е от витамините.
По повод изпотяването и аз съм така,вчера точно това споделих с вас и на мен ми тече по-обилна пот,особенно по лицето и от под гърдите(коремчето ми е високо)Изчетох доста неща за изпотяването по време на бременност,даже се вкарах в няк'ви филми,че имам проблем със щитовидната жлеза(да не те уплаша сега и теб)но четох,че при много бременни е така заради хормоните.
kiαrrα чак сега успях да видя снимките,вчера ми искаше парола.Страхотни са и въобще не съм съгласна с теб,че си гигант Naughty като видиш моето коремче на 8-ми,ще се убедиш колко добре изглеждаш WinkСнимките са страхотни и от тях лъжа много настроение,а малкото моряче Хриси сигурно е била много щастлива съдейки по снимките Grinning Браво за хубавата почивка!
да допиша...
villi много се радвам за бебчето,че си отговаря на семиците и е добре,но  хич недей да пренебрегваш почивката щом трябва Naughty Почивай си повече!!!

# 187
  • София
малибу радвам се че с беба всичко  е о`к. Леввкоцитите може да показват възпаление, но може и да е от бяло течение или недобъдр тоалет при отделянето на урината. Направи контролна урина след 10-15 дни PeaceНо при всички положения питай и лекар
Весита чудесно че бебето е добре Grinning Аз се потя само вечер като си легна newsm78. По гърдите , врата, главата. Мисля обаче, че има отношение с мазането на корема с разните мазила и те стоплят.  Thinking
Вили браво и на твоето бебе. Ама почивай бе жена! Дай малко спирачка

Момичета в момента при Гала показват как се къпе бебе!!

# 188
Само бърз запис от мен. Изчетох ви  Hug но не ми се пише. С дребния само си подмятаме някъв тъп вирус ту тои - ту аз. Таман се бях оправила и ся пак съм с ужасни болки в гърлото, аман вече.
Ще бягам сега да разгледам снимчиците на Киара, малко да ми се оправи настроението, пък тез дни като съм в кондиция ще се разпиша, за да не ви занимавам с глупости сега.
Хубав ден ви желая   bouquet...

# 189
  • Габрово
Kiara, много са ви хубави морските снимки, а ти си си много елегантна бременна даже  Grinning

maliby, че то ако докторите не могат да разберат причината за тези болко какво ти остава- дано най-после ти поставят адекватна диагноза и да ти изпишат нещо ефективно за болката.

Атракция, не си само ти с инцидентите Wink
Аз днес в калабалъка в парка като ми се замота едно детенце в краката без да го видя  и паднахме заедно и то милото си разби устната, а аз от притеснение за него въобще не се замислих, че съм бременна и може нещо да ми стане. Е, получих една силна контракция, а после забелязах, че и коляното ми се е поусукало и сега накуцвам леко, ама най-кофти ми стана, че майката на детето си тръгна ядосана и остави в мен хептен чувство за вина и си отревах после, щото тя е от нашта компания и ми стана криво, че така реагира, но в крайна сметка се случват и такива инциденти понякога  Rolling Eyes
vesita007 , това с потенето и при мен го има- то са едни топли вълни, едно чудо и то даже когато въобще не е топло.

Сега на финал да ви предложа една рецепта за лесна, здравословна  и профирна лятна торта, която правих вчера и сега си хапвам с удоволствие  newsm22

рецепта за торта

В коментарите нещо много се превъзнасят и аз чак очаквах нещо, чиито вкус завинаги ще остане в съзнанието ми. Е, не е чак така, но наистина е хубава тортичката като за бременни  Wink

# 190
Здравей те септемвриски мами.Казвам се Христинка,от гр.Плевен съм терминат ми е на 1 септември ,все още не се знае пола,защото до седмия месец беше седалишно.Това ми е втора бременост.От първата имам момиче казва се ЛОРА на 3г и 9м.Моля да ми впишите даните на първа страница и да си пишем заедно.

# 191
Здравейте,момичета!Добре дошла на новата мама!Леко бременеене!
 Днес купихме количка със столче за кола и ваничка-много им се радвам! newsm44 Това са ни първите покупки.А балдъза ми ни прати огромен колет с дрешки от племенниците.Сега трябва да отделя по -малките и да ги изпера и наредя.А да ви питам бебешките дрешки на каква температура ги перете?
 Аз също се потя повече от обикновено и имам вълни и все ми е топло,а по принцип съм най-зиморничавият човек.
 Киарра много фина бременна си,не знам как може да се иска повече!А малката е невероятно сладка!
Валка, ще пробвам тортата,изглежда вкусничка!
Тези,които са видели бебчетата-радвам се че са добре Hug

# 192
Честити придобивки, Бамба!
Бебешкото пера на 60 градуса.
Здрасти, t_i_t_i ! Ставаме 3 от Плевен Simple Smile
Валка,не се коси, ще й мине на майката, а и на детето.Пази се! Тортата съм я правила няколко пъти и е на почит. Сега една нова съм замислила за довечера-само бъркаш и слагаш във форма, остава няколко часа в хладилника и айдее..ометена Simple Smile
За потенето-аз се ия през 1-2часа и ръся обилно с дезодорант, но ефект никакъв.От хормоните миризмата е ужасс  Sick

# 193
Здравейте, мамчета!

t_i_t_i, добре дошла в нашия отбор! Лека бременност ти желая и през септември да се радвате на здраво бебче!  Hug
Малибу, съжалявам за всичките ти неприятни случки и се радвам, че бебчо върви добре!
Киара, страхотни снимки, радвам се, че сте си изкарали добре! Ние не мръднахме никъде след сватбата, толкова ме е яд, но няма значение...

При мен нещата не са особено розови, анемията ми прави проблеми. Иначе с бебка мисля, че всичко засега е наред. Не е много бурна тези дни, но все пак си я усещам и това ме прави щастлива!

Поздрави и целувки на всички коремчета!

# 194
Много сте мили всичките!  Hug Радвам се, че сте харесали снимките.  Flutter

Аз преди малко успях да разгледам снимките на Валката и ЛаДида. Валката, наистина сте много сладки с малката, а ретро снимките са страхотни. И аз подкрепям мнението на момичетата, че направо сияеш на снимките, а онази снимка с дългата рокля е много романтична.

Ладида, вашите снимки са също прекрасни, но защо теб те няма, а?  Naughty Да се взимаш в ръце и да отиваш на плаж, може ли да сте на крачка от плажа и ти да не се възползваш от това! Краска е невероятна с тези къдрици, пу-пу!

Atrakcia, не си единствена с тези сънища. Аз тази нощ имах кошмарен сън, направо не е за разказване. Явно сънувам нещата, от които най-много се страхувам.

maliby, радвам се че въпреки всичките ти неприятности напоследък, бебка е добре и дори е напред. Гледай по-розово на нещата и ще видиш, че всичко ще се нареди. А СУЕ-то и на мен доста ми е завишено, но док каза, че е нормално. За левкоцитите също всеки път излиза, че имам единични бройки, но и това не било притеснително. Дано и при теб всичко да е ок.

gorbi, ами и мен ме яд, че не можахме да се видим, но здраве да е. Дано ремонта ви приключи скоро и да се приберете у дома. Радвам се, че успя да пишеш днес.  Hug

*clara*, оправяйте се по-бързо с малкия, че в тия жеги е направо ад да си болен.

valkata78, според мен тази майка въобще не е трябвало да реагира така, на мен също щеше да ми стане много кофти от тази ситуация. Дано да си по-добре сега.

t_i_t_i добре дошла и от мен!

bamba, честити покупки! Много се радвам, да си ги ползвате със здраве!

Ianita28, много неприятно това с анемията, дано до края на бременността си по-добре.  Praynig Добре, че бебка я усещаш всеки ден, това е най-важното, пък ние каквото трябва, ще изтърпим.

Общи условия

Активация на акаунт