СЕПТЕМВРИ - '09 - 29

• 12 905
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви, момичета, за подкрепата и топлите думи. Днес съм по-добре, пак на работа, поне не мисля за глупости.
Ладида, ние сме заедно от 8 години почти, досега сме си разучили и кътните зъби. А за провалената отпуска вината е изцяло негова, просто не мога да подмина това с усмивка и да не го мисля. Най- ме заболя от това, че дори не се опита да направи нещо, а просто каза "Съжалявам, имам ангажимент" и толкова.
Атракция, няма да идваме, всичите ни планове пропаднаха. А следващата отпуска ще е вече към края на август - началото на септември  Mr. Green
Ако реши да се подмаже с някой уикенд, но не вярвам...
Аз другата седмица ще ходя на ЖК, че докторката ми е отпуска. Очаквам да ми пуснат пак кръв и урина, влагалищен секрет и други подобни...
Киара, и аз се схващам нощем, по-скоро краката ми се схващат. Аз съм с диагноза "Протрити хрущяли на колената" още от 6-ти клас и ми у супер неудобно нощем. Нали трябва да спя настрани и за да не се килкам свивам колената. Обачи след 2 часа максимум започват да ме болят. Мажа се с разни лекарства, облекчават за момента. Въртя се постоянно и не мога да си амеря удобна поза. Забелягах, че ми е по-удобно да спя на високо, а досега винаги съм спала на супер ниска възгавница, ако някъде на гости ида и ми дадат висока съм я махала съвсем. А сега като сравня спя на двойна височина, даже и повече  newsm78 Абе сбъркана работа...
За бебето още нищо не съм купила, рано е, другия месец. И без това замисляхме един освежителен ремонт като изпратим малката ваканция, ще видим сега при обстановката вкъщи какво ще стане. Та си мисля накрая да подреждам всичко. Дори не дай си боже да стане нещо, аз имам основните неща от Невена, включително и камари дрешки, които стават за момченце. Така че не мисля много-много по въпроса. Миналия път преносих с 9 дни, не виждам защо сега да бързам.
Оф, някой питаше да хемороидите - наистина след нормално раждане се сдобиваш с тази екстра (искаш - не искаш). Горещо препоръчвам Проктогливенол, може да се използва и по време на бременност и кърмене  Peace
И аз следя развитието на Манос, специално бях информирана за раждането му по телефона от Ели_гу (тя си ми е стара дружка), докато си бях на село  Wink Неки, пожелавам ви бързо наддаване!

# 241
Здравейте Hug, докато ви изчета.... Гледам че си говорите за раждане в 8-ми месец . Аз също съм чувала че е по опасно отколкото в седмия , но мисля че не е хубаво и прекалено мн да мислим за това. Трябва да сме спокоини и да си мислим позитивно , за да се случат нещатата така както ги искаме. Пък нали знаете ... то всеичкое съдба, ако е писано няма да има проблем, Валката беше писала по нагоре че и по 600 гр се раждат и пак оцеляват...
Иначе ние сме готови с освежителния ремонт , стаята стана мн просторна и голяма, както кава мъжа ми " да има място бебка да си играе" Laughing. Аз също вече нямам търпение , неразположенията стават все повече с весеки изминал ден. Днес те боли глава, утре кръст, вдруги ден крака.... ooooh!ужас. Ама това с хемороидите задължително ли е да се появяват след раждането. Аз никога не съм имала такова нещо, но майка ми мн често и като гледам как я мъчат , незнам аз как ще се справя.
Е това е от мен за сега отивам да гледам сериала .. Stop Hug

# 242
Ама това с хемороидите задължително ли е да се появяват след раждането. Аз никога не съм имала такова нещо, но майка ми мн често и като гледам как я мъчат , незнам аз как ще се справя.
Не е задължително Simple Smile На мен ми се появиха с 1-та бременност за няколко дни и изчезнаха и сега пак.След раждането не съм имала пронлеми никакви.
Честита ви нова стая, dundito 2! И ние си чакаме дивана в хола и чак после ще освежаваме бебшката стая.

# 243
Момичета, само положителни мисли. Никой няма да ражда в осмия месец Stuck Out Tongue . И да роди, всичко ще е наред.
А за хемороидите, какво да ви кажа, май се сдобих сега с тях, ама с това желязо дето ми предписаха по три пъти на ден за кърменето как да ходиш нормално до тоалетна. Изобщо не ме интересуват, да боли  Grinning

Ние сме вече 1790гр, малко по малко наддаваме. Още 2-3 седмици и се надявам да го изпишат. Замислила съм се ако го изпишат навреме да му правя питка за 40те дни. Четох, че се прави последната неделя преди 40те дни, при нас 40 е на 27ми в понеделник, т.е ще направим на 26ти в неделя. Тук имат обичай на40.те да отидеш с бебето при попа да ти попее, може и това да направя. Ако сте чули някой обичай за питката, споделете  newsm51.

Вчера му сглобихме леглото - първо бях избрала едно по-голямо, но не се събираше в стаята и в крайна сметка родителите ми ни подариха на Дибо - George, обаче обиколниците са по-големи и отзад няма къде да се вържат на леглото, но ще измисля нещо. Много ми харесва обаче - ето го http://media.snimka.bg/3559/013372668.jpg
Утре ще отида да поръчам и количка. Хареса ми на Чико една светло синя, но не е изобщо стабилна и в край на сметка ще взема комплекта на Peg Perego макар цветовете да не ми харесват много - ето тези http://i16.ebayimg.com/04/i/001/18/41/aa2f_1.JPG . Да питам вътре с бебето с какво се завива - има ли комплекти за количка с долно чаршавче, възглавничка и завивка?

# 244
здравейте на всички  Hug абе да ви питам за 7 месеца смених 3 гинеколога и нито един не ми пусна иследвания на цитонамазка....а все им напомням и те следващия път и до сега не.какво се гледа от това иследване ? newsm78

# 245
Кери, не се притеснявай. Аз вече родих, а още не са ми правили  Laughing
По принцип с това изследване те проверяват за рак на маточната шийка

# 246
Да питам вътре с бебето с какво се завива - има ли комплекти за количка с долно чаршавче, възглавничка и завивка?
Има такива комплекти  Peace Не знам дали ги водят точно за количка, но от тези,дето продават тук като к-т за изписване, са идеални за количка.
Много,много се радвам,че е добре Манос  Hug
За питката-след 40-я ден се прави, това за последната неделя не съм го чувала. Иначе точно на 40-я ден отивате в църквата да ви четат "чиста молитва"

# 247
По принцип с цитонамазката наситина те "проверяват" за рак на шийката, но не съм убедена, че докато сме бременни това е целта, по-скоро се гледа микробиологията-разни гъби и други подобни. Знам, че се прави към 8-9 месец, освен разбира се това в началните месеци.

Неки радвам се за вас  Hug

# 248
беше ми чудно защото всичките ме питаха дали имам проба от цитонамазка и като кажа че нямам правят физиономии тип "как може" а никои не се сеща да ми направи и за тва.и друго което ме подразни последния път беше че моята лекарка ми изписа да пия желязо и като отидох и я питах да ли да пия още тя не ми  пусна иследвания да види как е нивото след хапчетата и сега незнам да пия ли още или не.но на 13 съм на преглед и вече ще дигна скандал ако пак я мързи да ми пусне иследвания за каквото и да било #2gunfire

# 249
Категорично си поискай изследвания-всякакви, полагат ти се.
ако ти откаже по една или друга причина, спокойно отиди си пусни една пълна кръвна картина и урина-за албумин, не се чак толкова скъпи изследванията.

# 250
  • Варненско мишле
 Fyrty, по отношение на брадавичките, на мен също ми излязоха няколко (около ареолите), а някои от предишите ми са станали по-релефни .Предполагам и това е дело на хормоните,но не съм се сещала да питам лекаря.
 При мен от няколко дни се появи кървене и подпухване на венците(при миене на зъби).Ако някой е имал този проблем ,споделете с какво се е справил .

# 251
ако трябв ще си поискам направление от личния но важното е бебчо да е ок просто исках да изкажа възмощението си от бг лекарите които имат претенции че са мн добри....

# 252
и при мен го има този проблем с венците.смених пасти използвах там вода ли кво се води но нищо не ми помогна и се отказах.иначе една позната ми каза че е доволна мн от лакалут.

# 253
При мен от няколко дни се появи кървене и подпухване на венците(при миене на зъби).Ако някой е имал този проблем ,споделете с какво се е справил .
С Парадонтакс се мия. Все едно съм от рекламата-при всяко миене-кръв.Гадно е  Sick

# 254
neky много се радвам че сте добре Hug Леглото е супер!
За венците-моите кървят,но не им правя нищо специално,предполагам ,че след бременността ще им мине Laughing

Общи условия

Активация на акаунт