СЕПТЕМВРИ - '09 - 29

• 13 240
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
zdraveite na vsichki.Kazvam se keri i sum ot burgas.termina mi e za 30 septemvri. za purvi put vlizam v tozi fotum  i mi mn interesno ot tova koeto se pishe tuk.prochetoh mneniq za lekarite v burgas i mi stana mn muchno ot faktite. kak moje da ima takkiva hora :twisted:mn iskam da si pisha sus vsi4ki budeshti i nastoqshti mami i da poluchavam suveti

# 196
  • Бургас
Привет, keri_  и добре дошла при нас- септемврийките!
Като за начало имай впредвид, че трябва да пишеш на кирилица- такива са правилата на форума и после ни разкажи повече за теб!  Mr. Green
Добре дошла и на t_i_t_iHug

kiαrrα , благодаря ти за милите думи!  Heart Eyes В интерес на истината мъжа ми искаше да ни направи с Краска на двете ни снимка, но аз отказах- имам чувството, че на снимки излизам още по-дебела и се спичам малко.  Embarassed

Днес се прибрах по-рано от работа. Лежеше ми се...  Embarassed
Тази вечер пък ще се гледаме с мънинката, че таткото ни има един от 51 празници в службата през годината!  Twisted Evil

Вече нямам търпение родителите ми да се приберат от почивката, че ми дойде доста нанагорно без грам помощ за детето. В тази връзка, момичетата, които не разчитат на баби за помощ при отглеждане на децата за мен са героини!  Peace

# 197
Здравейте.Добре дошли на новите мами Hug.Лека бременност.
Чак сега сядам от сутринта.Ходих на преглед.Всичко е на ред,само дано не качвам кръвно пак,че било много опасно.Забраниха ми да правя секс Sad заради контракциите,според мен се презастраховат,но ще се въздържам няма начин.Ходих до сервиза на Чико,не могат да ми оправят количката,защото точно това не се оправяло ooooh! а се случвало на една на 1000 колички Thinking.Абе карай,ще трябва да купувам нова няма начин.
Утре заминаваме на почивка на Банско.Дано ни е хубаво времето и да сме здрави Praynig
Като се върна и аз ще пусна малко снимки,че все ме мързи.Лека вечер.

# 198
  • на Русе
Здравейте мами,
аз отдавна не съм писала, но гледам да ви чета редовно.  Hug
Ние с бебо сме добре. Чакаме с нетърпение следващия петък, когато ще се прибере тати, след 7 месечно отсъствие.  ooooh! Нямам търпение вече... Даже си мисля, че от радост ще родя  Crazy
Да ви питам - вие усещате ли хълцането на бебетата? Аз усещам странни пулсирания в  корема и си мисля, че това са хълцуканията на малкото маймунче  Heart Eyes

# 199
Здравейте. Малко късно се включвам , ама днес мн задачки ми бяха поставили в домакинството. Нали сме след ремонт , всичко е с нагоре краката и цял ден подреждам ли поджедам newsm79. Утре да си сглобим и секцията да наместя багажа и да се приключва че ми писна тоя хаос. адски ме изнервя нищо да не си намирам, всичко е в пликове, чували- ужас smile3511. Имах и един приятен час днес. За "награда" че съм толкова работна днес, мъжа ми ме закара във "Вис Виталис". Много ми хареса там. Такова голямо разнообразие. Не е никак скъпо даже е евтиния. Аз купих на бебка едно плетено компелктче за зимата, 2-3 бодита , едно комплектче пак памучно-боди, ризка, ританка и шапка и отделно една плетена шапчица. Има и скъпи неща де , но повечете са супер евтини. Ританките са по 2-3 лв камизолки по 1 лв. бодита по 7-8 лв. Има готини комплекти за креватчета и за колички, абе много.... , страхотно разнообразие.На втория етаж има колички , кошари шезлонги и тем подобни. Аз си харесах един шезлонг, който се люлее сам newsm03 -мн сладък, на батериики . Настройва се колко време да люлее и с каква сила, има и вибрации Joy Ако някои от родата ме пита какво искам за бебка ще му кажа че искам такъв шезлонг.На мен това ми бяха първите покупки за бебка. Много му мислих преди да купя, че е мн рано, че не било хубаво.... ама в край на сметка , каквото дойде сега.
Толкова от мен за сега, приятна почивака на курортистите които ще ходят на море . newsm51

# 200
Ехо май аз съм първа таз сутрин да ви сервирам закуската:

Ние продължаваме да сме лекинко неразположени с детенце, но изключвайки това сме добре. Ся като '' захапахме '' вече този месец си мисля че всъщност не е толкова късно и ще отскочим все пак до моренцето и ние. Но ще караме до Бургас и после там около него в някои от по малките градове ще си изберем нещо. Та така за 3-4 дена колкото да се разпишем. Но това около 15 чак. Сега чакам с нетърпение 9 да видим колко е пораснал малкият мъж.

Дунди ще наредиш всичко и после ще ви е кеф на новичко и чистичко.

slavip радвам се че мъжо ти се прибира вече. Тои да не е по корабите че такова отсъствие?

Lipstick тъпо, че не могат да ви поправят количката, какво и е, че аз бях загледала май точно на чико една, ама ако са трошливи май ще се откажа, то не че е гаранция марката де.
Хубавко да си изкарате на Банско.

Добре дошли на новите мами и от мен. Дано ви е приятно с нас   bouquet.
Бягам сега че малкия взе да дивее, не му е интересно вече детското Rolling Eyes...

# 201
Добро утро, мацки!  Hug
Тази сутрин ме събудиха рано рано с ритници и понеже моята бандитка още не е станала, бързам да драсна 2 -3 реда, че после не се знае дали ще намеря свободни минутки.

*clara*, мерси за закуската, дано се оправите бързичко с малчо и за моренцето да сте напълно здрави

kiarra добре дошла! Страхотни снимки с много настроение. Радвам се че сте си изкарали страхотно, а ти наистина си доста елегантна бременна  Peace

maliby радвам се, че и ти се завърна, на фона на лошите неща, които са ти се случили, успокоително е, че с бабка всичко е наред, а това е най-важното. Дано са минали неразположенията ти и се чувстваш добре.  Hug

slavip след 7-месечно отсъствие, мъжа ти сигурно ще се изненада приятно от коремчето, което ще види. Дано времето до неговото пристигане мине бързо, че знам колко е мъчително да чакаш нещо с нетърпение, а дните да се нижат бавно.

dundito 2 то си е изнервящо по време на ремонт, но пък чистотата и свежестта, които идват след това си заслужават.

Lipstick*, това е наистина гадно с количката. И не мога да повярвам, че става въпрос за "Чико". Марката е с традиции и е утвърдена с качество, бива ли така да се излагат. На мен мъжо пък ми купи вчера нов телефон и камерата му отказва да работи, та днес ще ходя да говоря с хората от Офис 1, да видим какво може да се направи.

LaDiDa значи и аз съм майка героиня - нашите баби и дядовци са по чужбините, тук в София нямаме хора на които можем да оставим малката и всичко се комбинира с доста усилия. Гадно е като няма кой да ти вземе детето за 1 час, за да можеш да си починеш, или да свършиш някоя работа. Вчера трябваше да ходя на лекар хомеопат и сменяйки 2 автобуса, затътрих малката до работата на баща й, той си прекъсна задачките и докато аз съм на преглед те се разхождаха, храниха и после приспиваха в колата. След прегледа си я взех, а нашият тати остана да работи до късно, за да си навакса. Добре че е на свободна практика и няма шефове на главата.

t_i_t_i, keri_ добре дошли в отбора ни!

vesita и аз съм много зле с потенето, постоянно е. Чувтсвам се като свиня в собствен сос  Mr. Green

valka добре, че не ми се отваря сайта с рецептата за торта, че какви лиги взех да точа .... А ти не го мисли инцидента. В крайна сметка, не само, че не си го направила нарочно, но си и потърпевша. Минало - заминало ....

Момичета и на мен ми се иска на 8-ми да дойда с вас, но не знам дали ще се навия, защото няма на кого да оставя малката, а тя не стои на едно място. Между другото, да не казвам голяма дума, но май ни се размина скарлатината и тази висока температура си беше само за една вечер. Доки каза да я наблюдавам до каря на седмицата за други симптоми, но до сега нищо и няма и лудее по цели дни.

Това е засега от мен, ще бягам да правя закуска на малката и после пак ще се включа. Лек почивен ден на всички!  Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 09:30 от TRINITI

# 202
добро утро и от мен Simple Smile
*clara* бързо оправяне и от мен newsm10
какво да кажа за мен.това ми е първа бременност и засега и се надявам до края  всичко  да е наред.Карам я леко без оплаквания.Ходих на 4D в края на 5 месец.Казаха ми че е момче, но все пак е седалищно.имам един въпрос ....нормално ли е от време на време да ми се втвърдява корема?  newsm12

# 203
Здравейте!
Тъкмо се връщам от болницата, лежах 4 дена за задържане, бях с болезнени контракции и на всичкото отгоре се оказа че съм и с разкритие и изгладена и скъсена шийка. Та наляга ми магнезия и сега ми изписага гинипрал, та да видим.
Малкия много ме рита отдолу и е някакъв ужас осоенно вечер в болницата ставаше ужасно. Там леглата са едни меки и на къдегто и да се завъртя все му пречеше и се почваше една борба....
Сега отивам да ви изчета че съм малко назад Simple Smile  Flutter

# 204
Здравейте... да се разпиша сега и аз че след малко идват майсторите и надяли ще им а място тука за мен и лаптопа. bebeshondel защо така бе момиче си тръгнала толкова рано да раждаш. Малкото същество няма търпение а? Стискай стискай, още малко. Почивай повече !!!!
Ние сме ОК за сега , моята бебка е мн активна цяла нощ как не спря тва дете. Нямам търпение да идем на 13-ти да я видим на ФМ. 
Момичета не ми става много ясен тоя термин че "бебето върви напред" Това какво значи че може да се рози по- рано или че е мн голямо ли???? не разбирам newsm78 Ние сме с 2 седмици напред и незнам какво значи тва и как се определя??

bouquet

# 205
dundito и на мен ми казаха така само че с една седмица.до колкото аз разбрах бебето е голямо.казаха ми че ако се съди по големината ще трябва да родя на 22-23 септември.затова аз не се притяснявам....но може и да се бъркам така че ако някой знае да каже моля

# 206
Да, има вероятност, когато е по -голямо бебето да се роди по-рано от изчисления термин, но не е задължително.
Предишният път ми казваха постоянно, че бебето върви с 2 седмици напред и действително беше едричко и че ще родя в началото на деветия месец. Е да, ама аз я преносих 2 дни. И сега ми казват същото, но аз знам, че си е божа работа.

# 207
....нормално ли е от време на време да ми се втвърдява корема?  newsm12
Добре дошла!Нормално е ако не те боли и не е много често.Това са подготвителни контракции.
*clara* мерси за закуската!Да се оправяте бързо! Hug
dundito 2 честити покупки!
slavip и аз усещам хълцането,но по скоро като подскоци,направо си хълца здраво човекът! Joy
Lipstick*   и ние взехме сега Чико и много се надявам да е сполучлива!
Сега трябва да намеря място за всички неща и да ги подредя,че е такава лудница #Crazy

# 208
  • Габрово
BebEshOnDeL , почивай си много и стискай кълки поне докато влезнеш в 9-ят  Hug

И аз съм от майките героини. Майка ми е далеч и успява да дойде в най-добрия случай веднъж в месеца за по два дни, а леля ми живее в съседния град, ама и тя все по рядко прескача и то идва за няма и ден да отбие номера. Абе всеки си е скрил главата и си гледа живота и никой не го е еня, че с тоя корем ми идва нанагорно всичко. Чуждите хора по ме жалят и много често в парка тичат да гонят детето за да почина.

Нещо по отношение на пазаруването всички планове ми пропаднаха. Количката за породени на Чиполино, която исках се оказа, че няма напълно легнало положение за новородено и отпада като вариант. Сайта пък от който исках да пазарувам дрешките продават само на едро по няколко бройки от един и същи десен и мен това не ме устройва. Сега решихме и ние да се разходим до Вис Виталис в Пловдив и от там да накупим всичко. Само, че искам да попитам мамите от града каква е разликата от магазина им и стоковата борса Вис Виталис или на борсата само на едро продават?

# 209
Валка няма разлика. Стоковата борса я откриха първо, тя е срещу предприятието чайка не знам дали ти говори нещо. А втория магазин е в едно комплексче от магазини в тракия. Та където и да отидете няма значение. Като стоки са си едни и същи нещата, ама вие може пак и двата магазина да разгледате, че понякога в единия ако няма нещо в другия го има та така. Иначе и аз редовно от там си купувам за Ади. Може да видите и този хипо до метро в тракия също има хубавки неща.

Бебешондел, почивай си повечеко щом си била за задържане, че да не вземе да тръгне бебчо по рано нека още да си постои на топличко и сигурно в коремчето.

Хълцането и при мен е по скоро като леко подскачане. Усещам си го всеки ден ( хълцукането де ) виж ритничетата нещо напоследък все по на рядко стават. Сега по скоро бута отвътре корема ми ( образуват се разни  '' бабунки '' ), но пак не е толкова активно. Предполагам вече му е тесничко на малкия вътре.
keri_ и при мен се втвърдяла понякога корема, мисля не е притеснително, поне аз не му обръщам особено внимание.

Ухх взеха малко Адко навън, ще гледам да поизчистя през това време и после да хапваме и по леглата, че вечерта ще чакам гости. Хубав ден на всички ви  Hug...

Общи условия

Активация на акаунт