Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 239
  • 291
  •   1
Отговори
  • Варна
Лято е...

2007  

APRIL BORN

06.04.2007г. - Ванина - на edna mama
17.04.2007г. Мартин - на мама Mylene; Теодор - на мама  Vaninaa
19.04.2007 г. -Самуил - на мама Geri; Борис - на мама psm
21.04.2007г.- Боряна - на мама tini7
22.04.2007г. - Николай - на mama 21
23.04.2007г. - Виктория - на Teia
24.04.2007г. Мартин - на мама mileeenka
25.04.2007г. Гавриил - на мама Eiphnh
26.04.2007г. - Камен - на мама маик; Стоян - на мама Polyndyr; Биляна - на мама rorita
28.04.2007г. - Василен - на мама smiled; Никол - на мама kimba77
30.04.2007г. - Калоян - на мама Tony Bonbony ;Мартин - на мама mimi25bg ;Боян - на мама Dana

MAY BORN

1.05.2007г. - Николай - на мама KSI
2.05.2007г. - Димитър - на мама Rozalina;Николай - на мама dennynik
3.05.2007г. - Бояна - на мама Yanche;Габриелa - на  мама Didka:D; Емилия - на мама ivaaa ;
4.05.2007г. Любчо - на мама Stanella ; Гергана - на мама kati_95 ;Дейвид - на мама diancheto;Мериян на мама sisko_suni Павел - на мама free ;Пресиан - на мама dia_cat ;Даниела - на мама Ron4eto;Валери - на мама valentina db; Теди - на мама gachoni ;
 5.05.2007г. Мила - на мама maia 01; Сияна -  на мама gmsvetla
6.05.2007г. Яна - на мама Mina21 ;Мартин - на мама kakichka; Йоанна - на мама Shemetkа; Радостин - на мама vavka
7.05.2007г. Даяна - на мама  temp;;Александър - на мама Gliqi;Йохан-Габриел - на мама prikazka
8.05.2007г. Николай - на мама passion; Мира - на мама ninochka; Габриела - на мама Katia_N;Наталия - на мама rsrs; Явор на мама maria mihaylova;Доротея на мама stanislav4eto
10.05.2007г. Александър - на мама Esthetique    ; Жоро - на мама rali4ka85
11.05.2007г. - Жана - на мама sisko2; Алекс - на мама rossita   ; Белла - на мама rumbai; Кирил -  на мама kokal4o
12.05.2007г. - Николина - на мама Qnush; Данаил - на мама Iva D
14.05.2007г. - Николай - на мама silvichka ;Алекс - на мама Блонди_24
15.05.2007г. - Мая - на мама Kar4ita; Николай - на мама LubaK; Ясен - на мама Lady Lou (Granny Weatherwax) ; Мирела - на мама marina 96; Диман - на мама Van4
16.05.2007г. - Ирена - на мама AnSofi ; Семира - на мама SILVI @ ; Кристиян - на мама Balonesa;
Косара - на мама embata_boom ; Кристиян - на мама mma
17.05.2007г. - Боян - на мама irina39
18.05.2007г. - Калоян -  на мама xai ; Мирела - на мама She_R (rumka)
19.05.2007г. -Явор - на мама ТiT
20.05.2007г. - Ели - на мама liana; Кристиан на мама Trillian; Самуил -  на мама magina
21.05.2007г. -Мая - на мама bodil ;Ния   на мама poli25
22.05.2007г. - Андрей - на мама Julie ;Ерик - на мама звездичка  ; Дарана mama li (Лиличка)
23.05.2007г. Мила - на мама asiasia;Мариана - на мама Bunnita ;Виктория - на мама elph;Теодора - на мама Vania75 ; Иван - на мама Дания; Калоян- на мама supermama
24.05.2007г. Симеон на мама Райна;Станислав  на мама emi_v
26.05.2007г. - Мая - на мама Reny27 ; Борис - на мама Galya S ; Елеана - на мама silrai; Даниъл - на мама Marti 86
27.05.2007г. -Никол - на мама krislubo
28.05.2007г. - Александър - на мама ina ana; Деница - на мама krasi72
29.05.2007г. - Ивана на мама ptica

JUNE BORN
7.06.2007г. -Калоян - на мама SvetlaK

ЕТО ТУК КЛИКНЕТЕ И СНИМКИТЕ НИ ОТВОРЕТЕ:
ПОТРЕБИТЕЛ: maicheta
ПАРОЛА: 2007

Предложения за заглавия на темите ни:

Хайде на море с МАЙСКОТО дете!-She_R

# 1
  • България
Ехеее, първа съм
страхотни, страхотни снимки, големи сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много хубаво сте си изкарали . Браво   bouquet А навън валя ли, че сте в къщи? Ние сутринта бяхме на плажа, но след обяд добре си поваля. Направо не й завиждам на Майчето за чистенето после  Mr. Green
Steltion, честит рожден ден . Много здраве и щастие   bouquet
мамамила, бързо оздравяване на малката  Hug

# 2
  • Варна
Направо не й завиждам на Майчето за чистенето после  Mr. Green
и аз това си помислих Laughing

# 3
  • България
ми мен щото много ме мързи да чистя  Embarassed  Laughing ама нЕма начин

# 4
Записче и от мен, много хубави снимки, май добре сте се позабавлявали. Искрено съжалявам, че неможахме да дойдем.

# 5
ехооо Wink утре и от мен ще има снимки Crazy наистина беше лудница за чистене ooooh! а аз сега примлясквам остатъци от тортата вкъщи, че и мъфини ми даде майчето Crazy

ася, кво стана, че се отказа така - нещо лично и не ти се споделя ли?
а другите къде ли забегнаха???

беше мн забавно, лудница голяма, но успях да гушкам и трите бебенца, особено бо Grinning мира беше също много доволна и още от сега иска "пак на маршрутка да ходим на рожден ден" Mr. Green Heart Eyes

# 6
много хубави снимки  Hug сега бягам пак над уроците късничко е но нали се сещате че през деня е мисия невъзможна с две деца, така се притеснявам за този държавен  ooooh!

# 7
 Браво момичета,страхотно купонче.Майче твоя дом наистина е детски рай Crazy,поздравления!!
 Мамила стискам палци бързо да оздраве Милинка Praynig Hug
 Ние утре сутрин тръгваме за Албена ще бъдем там една седмица,дано времето вече се оправи Rolling Eyes.Ще Ви пиша като се върнем Peace
  Поздрави  Hug

# 8
хубавко беше, даже много! имаше място поне за още 4-5 дечица и родители без да се усеща притеснение в пространството  Peace
много торта и сокчета останаха, но последните 3ма-4ма изнесоха излишното, та къщата се изчисти.
за дечицата мога да кажа, че са прекрсани - коко е супер чаровен разбойник с невероятни руси къдрици, диман супер ме изкефи, 'щото беше най-спокоен от всички /или така поне ми изглеждаше/ - тротиляскаше си колички, правеше си разни негови си неща - нито се тръшка, нито се лигави - абе умно и самостоятелно дете; даяна също не се въргаля по земята - занимаваше си с нещо си - например да се радва на надут балон, който пускам да се спихва докато лети. много смях събрах за туй време; ясен пък успя да забърка супа от почти всичко - от сок в чинийка, сок в чашка, солети в чинийка, пиленца в чашка и т.н. фотоапаратът ми поживя само колкото да снимам точно него и супатата му; жанчето успя веднъж да падне от една пързалка и учудващо за мен изяде огромно количество чери доматки. не съм чувала за детенце, което да обича домати. много ме изкефи. та поне част от хапките бяха уважени от нея. а мира беше същински бонбон в роклята си. и тя много се радва на играта с балона, а най-ме изкефи, че се държеше като гоялямо човече: нин подвиква от едната стая - 'мирааа, къде си, какво правиш,' а тя подвиква от другата - 'на пързалката', 'храня куклата', или там каквото - играе си детето кротко и с интерес, а туй супер ме кефи хеле пък на фона на камен, който не може нищичко самостоятелно да направи. или не иска всъщност...
за бонбоните бо и йо няма да говоря - заслужава си да се види феникс, водеща един дребсък, и скатала в слинг 2 малки маймучета. супер въодушевяваща гледка! направо невероятна! жалко, че нямаше кой да я снима, за да ви я покажем... в сравнение с бо и йо, мишел  беше като кралица - на една възраст са и тримцата, ама мишел направо изглеждаше огромна.
за мен най-'страшната' част дойде като видях едното бо-йо-нче /неразличимо за мен/ да повръша - легало до гръб, просто направи блъб и почна да фонтанясва. пък аз до него и реших, че трябва да вдигна туй дете, че да не се задави. ужас! мишел също не си щя биберона и го плю сърдита, докато й го бутах. та тия 2 хлапетии малко ме притесниха, щото не успях да ги кротясам. явно уменията ми за справяне с бебета някъде са изчезнали или пък никога не са били...
а за играчките у дома - аз винаги съм казвала, че у дома е рай за децата, ама не са моите. ние буквално сме затрупани с багажи. слава богу, не сме ние тоя, дето сме ги купували в голямата им част - би било убийствен разход. просто много народ има край нас и непрекъснато някой мъкне нещо, та оттам идва натрупването. което натрупване днес ще се увеличи, защото ще правим барбекю парти за ИД на децата. обаче тая сутрин видяхме в календара, че петровден бил в утре, а не днес, така че и туй не сме направили както е редно да е. нищо де - днес пак ще празнуваме  Peace
а за чистенето - всичко беше прибрано по места за 20минути, а до 9 си беше и почистено. ние туй - гости с деца, го играем през ден, така че имаме изрядно-работеща система за въвеждане на порядък. не ни мислете по тоя въпрос  Peace

и аз чакам още снимки bowuu

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 11:44 от маик

# 9
Добрутру!
Много съм доволна от вчерашното събиране.Беше страхотно за децата,забавления и занимавки отвсякъде!А и Ясен , и близнаците, спаха като къпани тая нощ Simple Smile
Хубави са станали снимките,чакаме сега и Ниноч и Темп да качат техните Simple Smile

# 10
И аз да благодаря на Майчето за гостоприемството и да кажа, че много ми хареса срещата!
Бебоците на Феникс и Темп са страхотни сладури. Даже погушках Бо или Йо  newsm78  Hug

# 11
Днес е поспаднала Т, но е толкова вяла и отпусната, че ще ми се пръсне сърчицето. Отказва и да се храни, добре че поне пие сокчета и водичка Sad

# 12
Страхотно сте си изкарали на срещата, браво Hug Всички деца наистина са много сладки:)

# 13
Ниночка,  Hug мерси, че ме мислиш!  Hug  Разбъркаха се плановете и не можах да се спретна, но го има и момента, че съм в няква ужасна дупка и едвам се мърдам!

Страхотно парти сте си спретнали, а поста на майчето ме накара да се почувствам все едно съм била при вас!  Hug
Следващия път може да ви поканя у нас, така няма да мога да се измъкна в последния момент!  Mr. Green

# 14
така няма да мога да се измъкна в последния момент!  Mr. Green
Laughing хванах те аз Joy

kar4ita, ти какво и към кой унив учиш Embarassed

ари и аз сложих снимки Flutter май и някой друг е слагал newsm78 ааа темп е слагала - тя ме снима как гушках бо и мира посочваше коремчето си и мрънкаше, че иска да гуши бебето на шкембенцето си Mr. Green Heart Eyes изкл много съжалявам, че не се сетих да щракна лейдиту с тримцата фъстъци, макар че щателно наблюдавах как слага двечките в слинга Hug все пак обаче направих цели 2 семейни снимките на майчето&ко bowuu моят принос в снимка.бг (случайно Wink ) започва именно с едната от двете, а завършва с по-добрата от двете Flutter иначе майчето луди направи децата с тези хвърчащи балони, големи смехове бяха и вижте кви муцунки правят Mr. Green мн ме кефи как първо калоян прегръщаше мира милион пъти, след това тя нападна него, след това даяна запрегръща мира, а след това мира пригепса яската Crazy Heart Eyes а междудругото той  е направо слабичък, с едни тънички ръчички, нищо общо с дундестото бебе Crazy

абе майче верно, че днес не е петровден бе  ooooh! Joy

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 14:58 от ninochka

Общи условия

Активация на акаунт