Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 249
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Леле,не съм писала от векове Laughing
Krisis,като тийнейджърка си.
Ох,аз как ще свалям тлъстините след второто раждане Cry
pochti_bezobidna,снимата с динята е много позната история и при нас.Послее целия лепне Mr. Green

Ние на почивка няма да ходим никъде,няма никакво време Sad
А хич не ми се седи в тази прашна и мръсна София...

Август яслата почива и ще бъде ежедневен купон с три деца у дома Mr. Green
А аз не смея да ги извеждам всички навенъж,защото когато седна да кърмя,Ясен започва да си позволява всичко забранено и да търчи като развързано кученце.Гадният хитрец бързо установи,че не мога да го гоня,кърмейки някое от бебетата и се възползва Mr. Green

А вчера една случка,от която потънах в земята от срам Embarassed
Яс побутна едно момиченце по рамото.Това ми ти дете като се разпищя и изтича при татко си,крещейки"Тати,той ме бие!"...леле,върви обяснявай,че нямаш сестра...той дори не я бутна силно ooooh!

Снимки от нас:
Идилия!
Свинче
Малките

# 286
гледам ви, чета ви /крисис - вЕрно младееш, феникс - продължавам да те ожалвам, нати - ЧРД/, държа ви под око, обаче яко съм се разплула от жегата. и като казвам разплула, съвсем е така - ръцете и краката ми са подути, не мога да си свия пръстите и да си чаткам клавиатурата и работата, сандалите ми теснеят, лошо ми е /а у дома е 24 градуса все пак/- като цяло - чакам с изплезен език неделята и 15те по-ниски градуси. навярно тогава ще се осеферя.
друго ново - добре сме, здрави сме, децата не спят спокойно добре пре знощта, нито се хранят добре, като цяло камен е крив, но всичко туй идва от жегата. ще мине.
друго кво - нашият чилиец алваро замина. сега чакаме една двойка испано-унгарска и с това затварям летния сезон на ханските приключения, защото другата седмица отиваме към русе и практически не знам кога ще се върнем окончателно. за концерта на Ю2 ще мина през софия, туй е ясно. и за този на мадона тоже ще мина, после пък ще сме на море, някъде по средата филков ще е на коч-планина, така че сигурно чак към 10 септември ще се установим у дома си за постоянно. междувременно новата камина пристигна - готина е. ся тряаа се върже с радиаторите и да се зида камък. и туй ще стане при наличие на муза.
оф, отивам да ливна една ледена сангрия, че не се трае  Rolling Eyes

# 287
Добро утро от мен, хубав и щастлив ден на всички!!!  Честито на патерици на всички празнували!  

party023  Черпя ви с една огромнаааа торта по случай рождения ми ден днес, немога да кача от другите картинки дето качвате, на хубави торти, така че си предстваяйте, че е най-хубавата, която сте виждали   Laughing. Ние отиваме да пием кафенце с майките, че днес както го дават тук 43 градуса, трябва да се прибираме по-раничко.

# 288
честит рожден ден, рали! от здраве и щастие да не се отьрвеш и догодина сестричка на гого!

# 289
Раличка, честит рожден ден!   newsm59
Ние вчера се прибрахме от разходка с една 3 годишна девойка Laughing Като излизахме минахме покрай въпросното момиченце и то изтича и хвана Ники за ръка. От там нататък ходеше навсякъде с нас въпреки протестите на баба си и накрая заяви че ни идва на гости Laughing
Ние утре ще се приберем към София за малко, тъкмо ще взема акта за раждане на Никито да го запиша на кухня в Берковица. А Лори ще я записвам на плуване тук.

# 290
ЧРД Нати и Рали! Здраве и семейно щастие!

Крисис, Феникс и почти_безобидна- мнгоо,много сладки дечица. Мила я виждам за първи път-изглежда една нежна и крехка, и си отговаря много на името.
Ние направихме една голяма разходка в Западния парк, чакаме гости, а след 2 дни заминаваме за Силистра( ще минем през Русе през 2,3 магазина  Laughing).
Иначе няма нищо ново- гледаме се, ще ходя да пазаря за кръщенето на Габриела, а гостите ще събираме в Сс. Хубав ден

# 291

Общи условия

Активация на акаунт