Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 259
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
розалина  Hug
всичко ще е наред

# 256
  • Пловдив
Добро утро и усмихнат ден на всички! newsm51

# 257
  • Перник
Розалина  Hug наистина, попитай дали не може да я кърмиш в отделението.
Ние снощи добре си прекарахме на домашния плаж - Калоян все по-трудно излиза от басейна. То, и на мен не ми се излизаше, но стана 8 и трябваше да си доготвя манджата все пак  Mr. Green Водата беше 45 градуса. Сипахме 4 кофи студена, за да стане поносимо топла - 37 градуса.

# 258
Рози, честитооооооооооо   bouquet

и бързо да си прибирате щерката въкищи Simple Smile

# 259
ехо...къде сте всички?

# 260
аз съм тук, наминавам ... други има ли наминаващи Simple Smile?

но освен да кажа, че иван е с бронхиолит, друго няма Sad вече е по-добре, но сутринта почнах аб, че се уплаших, усетих гърдите му как свирят. а инхалациите с вентолин направо го подлудиха, такова превъзбуждане ...  Tired

розалина  Hug  Hug  Hug

# 261
И аз съм тук, но няма какво да пиша- всеки ден едно и също, а и чакам да дойде другата седмица и да започнат приключенията ни из Бг.
Данче, голямо  Hug за Иван и да се оправя бързо.
В този ред на мисли имам приятелка с бебка на 8м, но гърдичките й постоянно хъркат. На няколко пъти я питам дали я е водила на лекар, а тя ми казва, че са я слушали и са й чисти. Понеже Мила никога не е имала този проблем, да ви питам дали е нормално това? Днес ги изписаха от ДП - вирусен ларингит и там са й казали същото. Не знам, но на мен не ми се струва редно да е такаnewsm78

И да не забравя да отбележа възхищението си от Феникс  bouquet, страхотна си.

# 262
  • Перник
И аз наминавам  Wink ДанчеHug за Иван, бързо да се оправя.
Мамамила, и спред мен не е редно гърдичките на бебе да хъркат  Thinking
Калоян вчера беше с пресипнал глас  newsm78 нищо друго, твърди, че не го боли гърло...освен да е от един не особено топъл, но пък не бих казала и "студен" сок, дето пи онази вечер. За всеки случай снощи му дадох Нурофен. Друго ново при нас няма, освен че сме във фаза "Щипем всички деца"  Confused Срам ме хваща - от няколко дни всяко дете, покрай което мине Калоян е ущипано. Някои само го гледат лошо, други плачат...дано му мине скоро, че  ooooh!
Майка ми току що дойде от Бюрото по труда с документи за кандидатстване по още една програма за детегледачки - по ОП. В това,което са и дали няма конкретна информация, в сайта на Агенцията по заетостта - също. Сега почвам да пиша мейли с въпроси  Mr. Green Тъй де, вчера нас в офиса ни тормозиха бенефициенти, сега аз съм на ред  Wink

# 263
Данче как правиш инхалациите с вентолин, питам защото аз ги правя с бейбихалер  вентолина се поставя в него ,много е удобен и е за малки деца

# 264
  bouquet Розалина, честита принцеса Борислава!  Hug Много скоро да си я гушкате вкъщи!   bouquet

# 265
Инхалациите с вентолина сме ги правили в детско с техния инхалатор.
И само той ни спасяваше преди пневмониите.
Иначе има доста инхалатори,както е писала Краси.
Краси,много са сладки Галето и Мая в тия патета или лебеди ли е това! Hug
Светле,Ивана не щипе,а направо удря,аз съответно и аз я удрям,но тя не остава длъжна и ми посяга.
Някакъв период,щото и като сме в някой детски кът,пък не дава и деца да са около нея.
Като малка лидерка е от сега. Mr. Green

Големи жеги,момичета се очертават,тия почивни дни.
Аз се качвам горе на хижата,че там се понася по добре времето.

# 266
предния път като се разболя купихме инхалатор на омрон и с него. все се надявах да не се ползва често, ама ей на - след 3 месеца пак потрябва.

# 267
ето я моята помпичка
http://eruditabg.com/?pid=19

Птица по принцип ги купих за лебеди  Grinning децата много им се радват

# 268
  • Перник
Kaри, много са готини лебедите  Heart Eyes
Калоян има само един най-обикновен пояс, розов при това  Crazy Май ще трябва да вземем нещо по-джиджано за морето  newsm78
Птица, какво значи "направо удря"? Ти знаеш ли малкото чудовище как щипе? То е ужас - нещо средно между щипане и драскане, много боли, мен ме боли, пък представям си на горките дечица какво им е  Cry И аз го шляпвам по ръката, карам се, обяснявам, че така не трябва, ама ефект = 0. За мое успокоение, вчера на пързалката имаше още един такъв тарикат - и той като Калоян напада дечицата горе, преди да се пуснат, където са най-трудно достъпни за мама. Та аз и другата мама подскачахме около пързалката  Twisted Evil Crazy И още нещо удпокояващо, което чух за най-дивото дете в квартала (по-див беше и от Канчо  Mr. Green). Откак навършил 3 години станал кротък  и грижовен към по-малките. А дано!

# 269
Роза, да ти е жива и здрава малката принцеса и в най-скоро време да се гушите вкъщи!  Hug

Ние сме добре, още в неделя се върнахме от Бургас, но нещо все не сколасвам да драсна някой ред. Blush Мила супер се изкефи на морето и плажа. Пищеше от удоволствие, а като тръгнеш да я изкарваш от водата чак налиташе на бой.  Mr. Green Снимки обаче има много малко(снимала съм само първия и последния ден няколко кадъра). 
Много  Hug а всички!

Общи условия

Активация на акаунт