Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 242
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • Перник
Станела, похвали се вече, че пак ще си мъжка мама  Simple Smile Ама явно много се радваш, та искаш да се хвалиш пак и пак  Wink

Майчето явно релаксира от партитата, но аз искам да напомня,че обеща да пусне рецептата за мъфините. Майче, много ми харесаха и съм ентусиазирана да ги направя  Peace

Аз днес имм френски маникюр, че и педикюр даже  Crazy - снощи Калоян заспа в 21:30.

# 31
  • България
на 18 и 19 ще ни местят - аз тук от съсед на Майчето - ще се изместя при теб - ама само да не стане както сега "да се виждаме" с Майчето ....... Laughing Абе може да изпием едно кафе на обяд за изпроводяк, ама като гледаме народа навън на опашката.... незнам кога ще стане това..... а вие обявихте ли си ГФО -тата - щото днес е крайният срок? Днес тук се есъбрала цяла София и околностите - винаги българина чака последният ден!

А пък за гъренот - да докладвам, че на молбата на майка ми "Коко вземи си гърнето и пишай"  - той си го взимал чинно и свършвал всичко самостоятелно, после го вземал и й го носел да го изхвърлят .... това не означава обаче че не си върши работата и в памперса ... ама и това е напредък. Simple Smile

# 32
  • На морето!
 Hug

# 33

В началото на май ходихме и до Благоевград. Много исках да се обадя да се видим на Силви и мама Рали, но програмата ни беше фул. Иначе опряхме до много места http://www.momchilnaydenov.snimka.bg/album.php?album_id=374012

Другият път ще се видим, ще бъде приятно.
Честито на патерици на имениците, да са живи и здрави    bouquet.

# 34
...а вие обявихте ли си ГФО -тата - щото днес е крайният срок?
neзнам какво етова, но стефан каза, че сканира нещо-си в несвяст и туй нещо го пускал през интернет.

Майчето явно релаксира от партитата, но аз искам да напомня,че обеща да пусне рецептата за мъфините.
не точно, но имаме една германска Зина с 2ма русокоси батковци на ости, та готвя повечко от обичайното  Wink
след малко ще се едитна и ще пусна и рецептата замъфините  Peace
...
моля мъфини - бързо, лесно, вкусно: http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%A8&id=435
пс - 10х за честитките за вчерашния ден  Peace

# 35
  • Перник
Майче,  Hug
ГФО = годишен финансов отчет (баланс + отчет за приходи и разходи)

Много благодаря за рецептата за мъфините! И веднага тъпи въпроси:
1. Ти точно с нутела ли ги правиш?
2. В какво ги печеш? - нямам форма за мъфини (ето повод да си купя), та мисля да ги пека в чашите за крем карамел  Mr. Green
3. Може ли да сложа бяла захар вместо кафява?
4. Какаото може ли да е Нескуик, че Канчо отказва да го пие, та да влезе в употреба?
 Embarassed

# 36
Привет!
Прегледах тази темичка диагонално, попаднах на снимки от срещата - голям купон е било Hug

# 37
тва измисленото, дето таксата е 50лв, а инфото може да се взем от данъчната декларация - майка ми е бясна Mr. Green
абе нали тъкмо я настаниха АВ, що ще я местят newsm78 тя ми е в бившия ресор Crazy

# 38
светле- не знам за всичко. по-скоро не знам какъв би нил ефектът от всичко. но все пак:
1 аз използвам кафява захар - в кауфланд половин кило е 1.80 - води се от тръстика;
2 слагам нормално какао. не знам дали нескуик ще даде тоя тъмен цвят;
3 имам силиконови форми за мъфини. в хит сах 15-20 лева /за 6 броя/, аз ги взех от един магазин за 1 лев за сума от 2 лева/броя;
4 нутела не купувам, защото вземем от кауфланд по една бака от 7-900 грама - аз непрекъснатоправя кексове, така че на седмица отива по една кофа.

# 39
  • Перник
Майче, благодаря за отговорите. Те принципно са ми ясни, но понеже нямам търпение да се пробвам с мъфините, а не знам дали днес ще се прибирам заедно с мъж ми, та да минем да купим необходимото от голям магазин с колата, че ме ни се мъкне по градски транспорт  Embarassed Нескуик със сигурност няма да ги докара на цвят, но е подсладен за сметка на това  Mr. Green Та не разбрах ти какъв шоколад слагаш? Аз мисля да взема Финети  newsm78

тва измисленото, дето таксата е 50лв, а инфото може да се взем от данъчната декларация - майка ми е бясна Mr. Green

Ами...по-скоро баланса и ОПР се прилагат към данъчната декларация. 50 лв., я, нали трябва да се пълни бюджета, иначе ние с теб откъде ще вземаме заплати?  Wink

# 40
На мъжа ми са му търсили счетоводителките даже 60 лв. Егати оправията е в тая държава!

# 41
и аз ще се пробвам с мьфините, но тьй като не обичам шоколад, ще направя с банани или праскови.

# 42
абе заплати заплати ама то тъй те хората да не работят за нас, егати таксата от 50 лв з инфо, дето вече ти го има другаде, щото институциите не могат да си общуват една с друга и да си позлват взаимно инфо

да вик ажа незнам кога ги изяждате всички неща, ето ги правите Crazy карчита постоянно твори, майчето, а и други Crazy майчето ми даде цели 3 мъфина bowuu та благородно ми завиждайте, щото мира хич не ги уважи и се "наложи" да ги уважа аз  Mr. Green

# 43
Януш,днес е рожденица,жива и здрава и много горда МаМа!!!!! Hug  bouquet

# 44

Общи условия

Активация на акаунт