Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 245
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Здравейте всички сладури,

Преди всичко благодаря за поздравленията за рождения ден. Сутринта имах цветя и от двамата мъже в къщата, като тези от малкия наистина много ме трогнаха http://www.momchilnaydenov.snimka.bg/album.php?album_id=334522&pid=13185278 малко беше решил че са негови и не искаше да ми ги дава, но беше мила картинка.

Купонът в Майчето е бил супер, а децата колко са големи, направо не е истина. Както казваше една позната - от хубави и умни родители, хубави и умни деца  Wink

Рожденият ден на Момчил мина доста отдавна, но все не ми остава време да се разпиша подобаващо. Тук са снимките http://www.momchilnaydenov.snimka.bg/album.php?album_id=384453 Тази дългата коса я няма вече, но за лятото е по-лесно. Есента пак ще пускаме къдрици.

В началото на май ходихме и до Благоевград. Много исках да се обадя да се видим на Силви и мама Рали, но програмата ни беше фул. Иначе опряхме до много места http://www.momchilnaydenov.snimka.bg/album.php?album_id=374012

На болничките пожелавам бързо да оздравяват. Началото на годината Момчил изкара 2 ангини една след друга, като между двете бях болна и аз, а поредицата завърши баща му. Тогава излязоха и 4-те кучешки зъба. Много е трудно и тежко когато са болни, но е важно да не се тревожим видимо за да са спокойни децата.

Рени гледах скорошни снимки на Мая, ужасно е пораснала. Скоро не сме се виждали. И с Птичето не успяхме да се видим като беше в Бургас, но да е живот и здраве.

Приятен следобед на всички и обещавам да се разписвам по-често и с по-кратки постове  Simple Smile

# 16
Здравейте на всички всички снимки са страхотни а децата са чудесни,прекарали сте си чудесно много хубаво децата са се найграли.
маик къщата наистина е един много голям рай за децата.

# 17
шуменски университет спец. международен туризъм

# 18
Изключително забавен и много добре организиран купон,сте си направили момичета!!!!! Hug
Страшно много ме е яд,пуста му работа,като няма кой да ми и я свърши,сега ще гледам снимки. Mr. Green
Майче,адмирации за всичко,което правиш! bowuu
Нин,Мира е била много фешън,а и всички останали,са страшно големи вече. Wink
Да бяхте си направили една снимка обща,че да ви видим всички заедно,но и така сте си изкарали добре. Laughing
Стела,жива и здрава на патерици,цялото щастие на тоя свят ти го пожелавам от сърце!!!! Hug  bouquet

# 19
  • България
Браво за срещата - личи че децата са се забавлявали страхотно!
Аз се извинявам за неприсъствието си - наистина до следобяд съвсем се умърлуших, едвам дочаках 17,30 - края на работния ден - а и маж ми се обади че са ни дошли госит - негова братовчетка и леля му... ами то си бе събота и е нармално, ама за мен беше един ужасно натоварен работен ден - така че сори - а и да си призная ми се щеше да дойда с Коко, а не без него .... започнала съм да се радвам на всички деца по улицата, моето като е на далече и ......... А това диваненце не ще да разговаря с мен по телефона .... дали ми е сърдито или просто все сне улучвам момента да му се говори - а звъня на майка ми над 10 пъти на ден .... малко съм досадна, ама какво да правя като ми е мъчно.
целувки не децата и успешна нова седмица!

# 20
  • Перник
Такаа, след 3 дни партита и веселби стигнах до форума най-после  Simple Smile
Да не забравя - съвсееем малко снимки от събота: http://www.paunova.snimka.bg/album.php?album_id=376033&pid=13219114

Прекарахме си супер на партито у Майчето
Майче, благодаря за всичко! Между другото моя мъж пита тия хора къде живеят. Аз казвам "там, където бяхме". А той - стига бе, не е възможно, това е детски център  Laughing
Всички дечица са много порастнали и много готини, а за 3-те бебчета, да не говоря - невероятни бонбони са. Аз гушках близнаци 2 пъти (дали и двамата или един и същ, не знам  Embarassed). Установих, че съм забравила как се държи толкова малко бебе  Embarassed Калоян се наплюска с пуканки (щото у дома не дама много и той използва намалението)  Embarassed
Нин, моя син май е влюбен в Мира. Хареса си я още на аватара ти, а после всички видяха какво гушкане падна. А като споменем Мира пуска едни усмивки  Blush
Иначе аз съм уморена от уикенда, но приятно - в петък се прибрахме в 11:30 от рожден ден на детето на кумовете, съчетан с концерт на "Уикеда" и заря. В събота - всички знаете  Mr. Green Вчера пък в наше село имаше събор по случай Петровден и пак нарушихме правилата - Канчо яде захарен памук  Mr. Green Новите придобивки са багер и дърворезачка. Последната му я подари дядо ми - страхотно попадение, чак се изненадахме всички колко готин подарък е избрал за детенце. Вечерта на мегдана пя Глория - ходихме да я видим за 2 минути, а в 11 имаше фойерверки - с Калоян изтичахме от банята на двора да ги видм  Crazy

И на финала -  Hug за всички болнички, оправяйте се бързо!
Стела, ЧРД на патерица! Да си жива и здрава!
Честит имен ден на "кака Пипи" (така и вика Калоян) и Камен! Да са здрави и все така прекрасни деца!
Честито и на всички останали именници! Да им е живо името!

# 21
ехее ще ги видим пак някой път с мира Mr. Green

честити ти именици майче Hug

# 22
Запис  Peace,че преди обяд като отворих старата тема и нещо се скапа нета и не ми даде да отварям нищо и загубих старата тема  Sad,сега отивам да я търся да видя снимките.Тези който видях до сега в новата тема са супер.Много са се забавлявали дечицата  Party Heart Eyes

# 23
  • България
ама съм тъпа - Честит имен ден на Петра и Камен! Живи, здрави и много щастливи.  bouquet Майче!

# 24
Супермама,често ти чета постовете,и ми става много мъчно за детенце.
Извинявам,се но не го приемай лично,но няма ли вариант да вземете Коко,заедно с баба,която го гледа при вас.Така няма да страдате всички. Hug

Честит имен ден на ПИПИ и КАМЕН!!!!  bouquet

# 25
  • България
Честито и от мен на именниците   bouquet да са здави и щастливи
супермама, това че не иска да говори по телефона хич не го приемай така. И Мая не обича да говори по телефона. татко й е в чужбина и макар , че й е много  мъчно за мего, когато се обаждаме по телефона не иска да говори, някак си се притеснява . едва , едва по някоя думичка казва, а  пък с бабите и дядовците ама хич не иска . Дано скоро измислите начин да сте си заедно  Hug
Стела, страхотна разходка сте си направили. А и къдравелко колко е сладък  Heart Eyes

# 26
Майче, честити ти именици. Да са ти живи и здрави!   bouquet
Много хубави снимки, личи си че сте си изкарали страхотно на срещичката, а близнаците колко са мънички само  Heart Eyes
И Митето не иска да говори по телефона, като затворя тогава се разбърборва.
Лека вечер на всички!

# 27
Майче, честити ти именници с малко закъснение  bouquet. Да са здрави и много да те слушат Grinning

Мила от вчера вече е пушка- целия зор верно беше два дни. Утре ще ходим на консулт при педи, за да каже дали да продължаваме АБ. Не можа ли да се прояви с един ден закъснение Sad

# 28
 Hug на всички, че нещо не ми се пише...

# 29
Ехей, какво детско парти сте си спретнали.....Аз съм много виновна, че не дойдохме защото си бяхме в София, нямахме много какво да прави, но мен такъв мързел ме е налегнал, че думи нямам.
Лейдиииии, толкова сладка картинка сте 4-мата с Ас и бебетата. Хайде да се видим да направим една разходка, резил е колко близо живеем:)))309487735 ми е кюто.....

Още се мъчим с това пишкане ама аз съм упорита.Мисля , че имаме извесетн напредък пък ще видим.....Аз писах ли ви че ще съм горда майка на двама сина живот и здраве???Демек че бебто е момченце.Май писах, тьъ че извинете.
Супермама ти не работеше ли в Агенция по вписванията - местят я в нашия квартал, буквално до нас:)

Общи условия

Активация на акаунт