Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 256
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
И тази среща ще пропуснем ooooh!
Ако ви се гледат снимки от м.юни - Берковица, Албена, Ловеч. Бяхме и в Арбанаси, но не снимахме - то какво да се снима в кръчмите  Mr. Green Embarassed Но пък в Ловеч го ударихме на посещения на изложби - едната организирана от баща ми - "История на въоръжението на МВР" - нямаше начин да я пропуснем Simple Smile

# 226
Малеее,голямо затишие в нашата тема!!! Mr. Green
Ето малко снимки и от нас..........,пресни пресни! Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365114&pid=13649669

# 227
Здравейте Майчета!

Влизам да се похваля с една хубава новинка, имам си момиченце - Борислава, роди се на 16.07, много бързаше да излиза, та се роди в 8мия месец. Засега я оставиха в болницата, но се надявам бързо да наддава и много скоро да си я приберем вкъщи.

Приятна седмица на всички!

# 228
Честито, Розалина  bouquet
Да ви е здрава, красива и щастлива и да си я гушкате вкъщи много скоро!!!

Еееееей, с чудесна новина започва седмицата Flutter

# 229
честитоооооооооооооооооо да ви е здрава и скоро да се гушкате мноооого четиримата Hug Hug Hug

# 230
 Hug  bouquet  bouquet Розалина!!!

# 231
  • Бургас
Розалина честито!  Hug
Да ви здрава и щастлива малката принцеса и само радост да ви носи.

# 232
  • Пловдив
Розалина, честито!!!!!!!!!
Браво, много здраве и късмет на малката красавица и майка и!  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
  • България
Започнах да гледам снимки - ама като прочетох по - надоло оставих всичко.... Розалина честито! Да ви е жива и здрава момата... всичко да е ОК и да си я гушкате много скоро вкъщи... Целувки и на бате Мите... Е супер...
Сега отивам да гледам снимките....

# 234
Розалина, честито! Да ви е жива и здрава госпожицата и скоро да си е при вас. На теб бързо възстановяване и кураж  Hug
много се развълнувах ...

# 235
ох, аз по-скоро се напрегнах. дано девойката е ок и скоро я изпишат. ти звучиш спокойна, така че искрено се вярвам, че всичко е под контрол. при всички случаи имаш голямо чЕСТИТО от мен заедно със стиснатите палци  Peace

ние сме добре. аз работя, амен все така е у нас, н оот яслата тоя път дават голяма надежда, че тая седмица е за последно. дано, дано!
имаме и един алваро на гости - чилиец, живеещ в прага, тръгнал към иран и грузия. що ще чини там, не знам, но е много въодушевен, че отива на опасни места, където се пуцат. имал, каза, застраховка живот за 200 хил Е и това го правело спокоен, че ак онещо се случи с него, домашните му хем щели да тъгуват, хем да се радват. много свежо чувство за хумор има тоя човек. а и много е пътувал, така че бая истории чуваме от него - някои смешни, някои комични, някои чалнати - интересно е с него. самодето нощем от много приказки силягаме чак към 1 и сутринта в 7, когато стават децата, съм тотално гроги. но си заслужава де  Wink

# 236
  • Перник
Розалина, честита малка принцеса! Дано всичко е наред и бързо си я вземете у дома! На теб - бързо възстановяване!   bouquet

Майче, у вас както винаги е интересно  Simple Smile

Кси, Птица, страхотни снимки!

Калоян вече е влюбен в басейна - до скоро седеше на едно място посаден в пояса, но в събота  ooooh! още малко и ще започне да плува - то не беше игра, то не беше чудо, даже не протестира като си намокри лицето  Mr. Green Извадих го с рев.

# 237
Розалина , честита ви бебка. Дано скоро да си е в къщи и да си я гушкате.
Ние снощи се завърнахме от Бургас. Изкарахме си страхотно , снимки ще кача по - късно.

# 238
  • На морето!
Розалина, честита ви дъщеричка! Пожелавам ви много бързо да наддаде, да е здрава и да си я приберете вкъщи  Hug
Майче, какво са тези странстващи персони, които ви идват на гости? Може и да си разказвала, но съм пропуснала. Иначе звучи супер забавно, но и доста изморително.
Снимките са чудни, много красиви деца!

# 239
Розалина, честита ти дъщеричка! Дано скоро си е при теб! Да расте здраво и щастливо дете, а на теб бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт