Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 267
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Карчита  Hug

# 76
Честито, Кари  bouquet

# 77
взех си държавния с 5 без да приписвам  newsm44
Бравоооо Кари, честито!    bouquet

Относно зъбките на дечицата, аз пък се притеснявах дали няма кариес между предните два зъба, че той не спираше да яде близалки и бонбони (по 4 близалки на ден и две пакетчета бонбони), сега малко сме ограничили нещата, но все пак няма нищо за сега.

# 78
Раличка,много е това,по четри близалки,и бонбони две пакетчета.
Аз гледам,да ги ограничавам и двете,тя каката много не ги яде.
Ама като видим друго дете се иска. Mr. Green

# 79
Добро утро на всички, които са тук    food010
Ptica, знам че е много и затова сега много, ама много рядко купувам, май отмина тази вълна.

Мами дайте съвет как да го отуча моя Жорко да удри, всички наред, че вече започвам да изпадам в ужас, ако нещо не му се разреши той започва да удри, вече незнам какво да го права.Никакви методи не помагат.

# 80
Това са много бонбони и близалки , аз сладка почти не давам , сега бабите им купуват от време на време въпреки че съм забранила, но в Мадрид не купуваме сласко , предимно аз правя  в къщи бисквити или сладкиши

и Мая удря и хапе но се убедих че когато я ударя през ръчичките става по лошо аз и показвам по този начин че трябва да удря и промених тактиката започнах да и правя дребни подаръчета да я милвам и прегръщам в момент когато е ударила или охапала , но най много удря и хапе когато и никнеха последните мъдреци

# 81
Ето един метод, който аз използвам доста успешно засега : http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm. Първоначално бях скептична, но резултатите са налице- използвах го за пампа, за спането в отделно легло, за спиране на някои думички. Например на баща си много често викаше "марш оттука татеееее" и той в началото се усмихваше, но започна да се дразни и ето от няколко дни го използва само веднъж и то на шега. Един татко беше писал тук с положителен отзив също и аз го потвърждавам Peace

# 82
  • София
mamamilla, на глас ли се четат фразите?

# 83
На глас,определено!
Аз също лекичко ползвам хипнозата,но не стриктно по този модел.
Яско като заспи вечер първо ми шептя в ушето колко го обичам.То как да не го обичаш-спящо дете,някак отвътре ти идват тия думи при вида му(виж през деня като се започне със супичките,хич нямам пориви да му се обяснявам в майчина любов Mr. Green)
После повтарям това,което искам от него..
Ясен е здрав..
Ясен е умен..
Ясен е щастлив..
Ясен харесва да си играе с другите деца...
Ясен едикакво си...

Но пак си има сополи Mr. Green за тях явно хипнозата не действа
Виж,за памперсите не съм се сетила,че така могат да се махнат.Хитро.

# 84
  • Перник
Кари, поздравления за изпита!   bouquet
Раличка, наистина 4 близалки са много, че и бонбони... Калоян би могъл и повече да изяде, ама няма кой да му даде  Mr. Green Вечно сме в спорове с баща му за сладкото - и двамата сме съгласни, че не трябва да яде (много),но в същото време тати  му купува шарени бонбони (бонибон), а се сърди, когато друг му дава  Crazy Нашите любими бонбони сега пък ги слагат в молив  ooooh! Досега поне хвърлях кутиите като ги изяде дребния, а сега  Naughty иска да рисува, та и това се подмята из къщи.
Това с хипнозата изглежда интересно, но сигурно трябва да се прави редовно, за да има ефект  newsm78

# 85
краси - добре е, че приключи и с това. важно е! въпреки че в последните 10-тина години изобщо не използвам наученото от времето на университета. дори си мисля, че затъпяването е прогресиращо. бях много по-информирана, начетена и знаеща, докато следвах. сега обаче знам зеленото ако на какво е признак, което е много по-практично предвид новата ми житейска роля  Rolling Eyes

хипнозата е чудено нещо. не знам дали има файда, но поне звучи позитивно и няма как начин да навреди. аз обаче съм спорадична по отношение на повторяемостта на нещата. ето например, вече не се мажа с отслабващи, стягащи и дъра-бъра боклуци. писна ми. и на степера на се качвам. стои си като паметник. явно скоро пак ще го качвам нагоре. обаче отслабнах с 1 кило незнайно как.

при нас - нямам работа в последната седмица и яко съм се разхайтила. само дремя, лежа и бездействам. това доколкото мога. а в последните 2 дни не мога много, че пипа прихвана тъпия вирус с червено гърло, афти в устата и Т, та сега и тя е у нас. на тоя фон направо съм благодарна за затишието на работния фронт. движа си обаче някаквимои си проекти - започнах да събирам постовете си в бг-мама от най-задното време насам. аз нали все пиша - много, обяснително, дълго, подробно. мисля си, че ако събера всичко и след това го обработя, ще се получи страхотен дневник за живота ни с деца, който ще е спомен за самите деца, за нас, за бабите. за сега копираният текст е 487 уърдовски страници ситен шрифт, но има много спам и навярно обемът ще падне двойно. хубаво би било да успея до коледа. така ще имам размекващ подарък за всички - за филков, за мен, за мама. всъщност, сигурна съм, че ще успея. само да тръгнат децата на ясла/дг и ще има време за всичко.
друго ново кво - в дупка съм, ама навярно за ради идващия ми рд. обикновено ставам супер нещастна точно преди рд. е тоя път ме хваща някъде месец преди деня. много тъпо. и като си помисля, че пак ще дойдат хора у нас, направо ми идва да се скатая някъде. само че и това няма да помогне, щото когато и да се върна след скатаването, седмица или 2 по-късно, хората пак ще дойдат. кат ще е така, по-добре да идват на самия ден и да се приключва с джангъра. ама толкова съм се сдухала, че даже торта неми се прави - ще купя някаква и така ще затворя проблема. оф, и тая седмица да мине и сигурно ще ми олекне...

# 86
  • София
майче, август месец ли си се пръкнала?

# 87
тц. имам рд след 2 дни. а настроението ми е закуцало от къде средата на юни  Rolling Eyes

# 88
  • Перник
Майче, я по-ведро  Flutter То е нормално да си в сатурнова дупка преди и след рождения ден,де. Явно и липсата на работа в комбинация с болната Пипа ти се отразява зле.  Hug за Пипа и бързо да оздравява.
Калоян всеки ден разправя на майка ми за Камен и кака Пипи  Simple Smile
Това, което правиш с постовете от форума и на мен ми е минавало през ума, но най-вероятно няма да го осъществя. Те моите писания са и значително по-малко де  Blush При теб със сигурност ще стане много хубаво  Peace

Вземи си поръчай една хууубава торта за рождения ден и и се наслади, и аз съм така - за всички тичам, приготвям, а за мен - в заведение или китайско  Mr. Green

# 89
  • София
тц. имам рд след 2 дни. а настроението ми е закуцало от къде средата на юни  Rolling Eyes
аз защото смятам един месец от сега   Wink
пипилотка, не е ли по-добре вече?
на мен по принцип липсата на работа хич не ми се отразява зле  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт