ВАКСИНИ - Дискусия за вредата от тях 4

• 50 667
  • 855
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен, темичката напоследък позамря, но няма нищо. ))))

Майка ми е от известно време в германия и днес си говорихме точно по темата за ваксините.
Казва, че там родителите са започнали доста голям отпор срещу ваксините и масово НЕ ваксинират децата си. Което е определено добре.

ruth, от чисто човешки аспект, закона не може да те задължи да направиш нещо, спрямо собственото си тяло или това на детето си без самият ти да си съгласен. Така че, дори и ваксините да са задължителни и закона да те "задължава", не могат да направят нищо повече от това да ти наложат глоба.

Аз искам да попитам, някой има ли вече дете, което да тръгва първи клас и да е без ваксини, да сподели какво е положениено с училището

# 196
Mirama, знам, че се интересуваш за положението в България. Но ще напиша как стоят нещата до момента в Канада/Монреал, на някого може да му е от полза. Записахме Маги в предучилищна, която е към училището, м. февруари. Искаха само имунизационен статус, а тя няма сложени тукашни ваксини. Нищо не казаха, проблеми не са правили. Записаха я, после ходихме на отворени врати. Септември ще видим дали ще измислят нещо.

# 197
Аз, за жалост имам сложени всички ваксини по план, т.е. 3-4 Shocked и аз не съм сигурна. Майка ми също не си спомня добре. Това, което се чудя е: дали след 18-20год. може да се появят последиците? Rolling Eyes Просто изведнъж здравето ми се срина и нямам обяснение. Така се "влача" вече почти 3 години ooooh! Ще се опитам да разбера кога и какви ваксини са ми бити...но прочетох някъде в предишните страници, че може да се появят проблеми и в по-късна възраст. А и аз като малка не бях най-здравото дете Confused

# 198
Смьрфет,
Изведньж да се "срине" здравето може би има други причини.Не ваксини.

# 199
Просто изведнъж здравето ми се срина и нямам обяснение. Така се "влача" вече почти 3 години ooooh! Ще се опитам да разбера кога и какви ваксини са ми бити...но прочетох някъде в предишните страници, че може да се появят проблеми и в по-късна възраст.
И аз мисля,4е при4ината е другаде,може би.
Аз например проблеми със здравето имам,когато психиката ми е затормозена.Тази зима до края я изкарах с много проблеми,но пък то е следствие от силен стрес.Имах огромни неприятности с детето ми и когато бях мобилизирана ми нямаше нищо,в момента,в който вси4ко се нареди,аз запо4нах да боледувам.
Така 4е,посмисли сигурно има при4ина и се опитай да си помогнеш сама.
Спорта много помага.

# 200
# 201
Как ли  не се опитват да поддьржат спин хипотезите си...

# 202
И как точно обясняват връзката м/у вариолата (нали за нея става въпрос?) и появата на спин? Фантасмагорично ми звучи, не мога да го прочета.  newsm78

# 203
Идеята е, че ваксините за дребна шарка били заразени (умишлено) със СПИН вирус (който е друг въпрос дали съществува).

# 204
Идеята е, че ваксините за дребна шарка били заразени (умишлено) със СПИН вирус (който е друг въпрос дали съществува).
Rolling Eyesnenaatoa,
1. Smallpox на български означава вариола, а не дребна шарка.
2. Снимката не се чете, но намерих статията (1987г.  Confused) - нито заглавието, нито изложението говорят за умишлено заразяване, а за съвсем друго. Намерете си статията, преведете си я, разберете я и тогава я разяснявайте.
3. Има логическо противоречие в твърдението Ви - хем не вярвате, че има вирус на СПИН, хем пък и ваксините срещу дребна шарка вариола били заразени с него. Кажете в коя "теория" вярвате повече, понеже двете определено са взаимно изключващи се.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 02:18 от Persona

# 205
  • София - Варна - Бургас
Просто изведнъж здравето ми се срина и нямам обяснение. Така се "влача" вече почти 3 години ooooh! Ще се опитам да разбера кога и какви ваксини са ми бити...но прочетох някъде в предишните страници, че може да се появят проблеми и в по-късна възраст.
И аз мисля,4е при4ината е другаде,може би.
Аз например проблеми със здравето имам,когато психиката ми е затормозена.Тази зима до края я изкарах с много проблеми,но пък то е следствие от силен стрес.Имах огромни неприятности с детето ми и когато бях мобилизирана ми нямаше нищо,в момента,в който вси4ко се нареди,аз запо4нах да боледувам.
Така 4е,посмисли сигурно има при4ина и се опитай да си помогнеш сама.
Спорта много помага.

Негативните ефекти се проявяват не във фазата на Стрес, а на последвалият я Дистрес.

Колкото до ваксините, има хомеопатична рубрика: Never well after vaccination!
   Според мен, мн. по-вероятна е първта причина.

# 206
  • София - Варна - Бургас
И как точно обясняват връзката м/у вариолата (нали за нея става въпрос?) и появата на спин? Фантасмагорично ми звучи, не мога да го прочета.  newsm78

Не знам как звучи, но ми се е запечатала картината, как ваксинират кожа и кости африкански деца.
  Пак някой е намазал милиони от това... Какъв цинизъм! 

# 207
Цитат
Негативните ефекти се проявяват не във фазата на Стрес, а на последвалият я Дистрес.
Именно, това се получи и при мен: много стрес в продължение на година и след като смених мястото, хората(почти всичко), успокоих се уж и здравето се разклати newsm78

Оф-топик: Александър, можеш ли да ми пратиш нещо за четене за този Дистрес?

Цитат
Кажете в коя "теория" вярвате повече, понеже двете определено са взаимно изключващи се.
ooooh!какво те интересува въобще newsm78 Няма СПИН като заболяване точно определено, а съвкупност от различни заболявания и антитела към вирус, който я го има в тялото ни, я не...

# 208
Ок - грешката е моя, саморедактирам се - едра шарка, не дребна. Но прилагателното в случая не е съществено!

Статията засяга повече теории и предположения. Аз не я разяснявам, а визирах само заглавието ѝ, в което е същността.

3. Има логическо противоречие в твърдението Ви - хем не вярвате, че има вирус на СПИН, хем пък и ваксините срещу дребна шарка вариола били заразени с него. Кажете в коя "теория" ВЯРВАТЕ повече, понеже двете определено са взаимно изключващи се.
Вярвам в Бог! Останалото са факти, в които няма смисъл да се вярва.

# 209

Не знам как звучи, но ми се е запечатала картината, как ваксинират кожа и кости африкански деца.
  Пак някой е намазал милиони от това... Какъв цинизъм! 

Алекс, имаш предвид, че бедните народи са опитни зайчета ли? Това, че са пуснали първо заразата на спин сред тях ли?

Общи условия

Активация на акаунт