ВАКСИНИ - Дискусия за вредата от тях 4

• 50 408
  • 855
  •   1
Отговори
# 390
И последно да попитам,всички вас,които не ваксинирате децата си как процедирате???
Както ти е казала и Мег, у нас ваксините са задължителни!
Лично аз казах на педиатърката, че отказвам ваксини и подписах отказ. Нищо повече. Могат само да те заплашват с какво ли не и да манипулират с всякакви доводи, но само ако има кой да им се връзва и да им вярва...
Не пращам малкия на ясла и градина, направо на училище.

# 391
Норчи, ще се опитам да обобщя подходите в случай, че родителите в БГ не желаят да поставят ваксини на детето:
1)Подписват отказ от ваксини; лишават от възможността за ясла (освен ако не е частна) и може да им се наложи да водят разговори за ДГ. ДГ би била проблем основно в София и Варна, където местата са карайно недостатъчни и могат да бъдат използвани всякакви причини за отказ. Изтъкването на липсващи ваксини като причина за отказ на прием в ДГ е незаконно, и родителите могат да предприемат необходимите правни действия (но си е разправия). В частните ДГ този проблем го няма. Предучилищната и училището са задължителни, там вече никой не може да поставя каквито и да било условия, и го знаят! Simple Smile
2) Уговаряте са с педиатъра да вписва непоставени ваксини и на документи сте изрядни, сътоветно нямата този проблем за ясла и пр.
3) Преставате да посещавате педиатъра - един вид, нито така, нито инак. Няма подписан отказ (ако те притесняват глобите), но и попълнен картон също. Ако има някаква болест, детето се лекува от хомеопат. При спешни случаи никой не се занимава с картона надетето така или иначе...
Накратко, е това Simple Smile

# 392
  • София - Варна - Бургас
Норчи, ще се опитам да обобщя подходите в случай, че родителите в БГ не желаят да поставят ваксини на детето:

1)Подписват отказ от ваксини; лишават от възможността за ясла (освен ако не е частна) и може да им се наложи да водят разговори за ДГ. ДГ би била проблем основно в София и Варна, където местата са карайно недостатъчни и могат да бъдат използвани всякакви причини за отказ. Изтъкването на липсващи ваксини като причина за отказ на прием в ДГ е незаконно, и родителите могат да предприемат необходимите правни действия (но си е разправия). В частните ДГ този проблем го няма. Предучилищната и училището са задължителни, там вече никой не може да поставя каквито и да било условия, и го знаят! Simple Smile

2) Уговаряте са с педиатъра да вписва непоставени ваксини и на документи сте изрядни, сътоветно нямата този проблем за ясла и пр.

3) Преставате да посещавате педиатъра - един вид, нито така, нито инак. Няма подписан отказ (ако те притесняват глобите), но и попълнен картон също. Ако има някаква болест, детето се лекува от хомеопат. При спешни случаи никой не се занимава с картона надетето така или иначе...

Meg! Супер ценна информация!  Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 12:37 от Aleksander

# 393
..........................По сега действащи наредби за прием в ДГ и ясла, само за ясла е изрично записано, че трябва детето да има поставени всички ваксини за възрастта. В ДГ искат само копие от картона, което трябва да предадат в РИОКОЗ (или ХЕИ, не помня), но дотам. Ако искат поставени ваксини, просто си надвишават правомощията и всеки устат родител може да ги навре на...
.................................

А  някой знае ли тази наредба за прием в градина или ясла къде мога да я прочета?

# 394
..........................По сега действащи наредби за прием в ДГ и ясла, само за ясла е изрично записано, че трябва детето да има поставени всички ваксини за възрастта. В ДГ искат само копие от картона, което трябва да предадат в РИОКОЗ (или ХЕИ, не помня), но дотам. Ако искат поставени ваксини, просто си надвишават правомощията и всеки устат родител може да ги навре на...

А  някой знае ли тази наредба за прием в градина или ясла къде мога да я прочета?

Естрела, трябва да потърсиш по-назад в темата. stelt77 е дала линкове  Peace

# 395
Цитат

Водата по скоро ще бьде спряна,отколкото "отровена".
Е,да логи4но,така се нанасят невероятно много проблеми.
И на мен както на D+D+D ми се иска да знам дали ако 4овек се намира по това време в голям град може да оцелее и защо по дяволите им е нужно да правят това?Явно сме се приспособили към вси4ки отрови,които навлизат в нас и им трябва нещо бързо. Sick

Ако наистина станат безредици,киностудиите ще имат невероятният шанс да снимат фими без разходи по актьори и т.н.... Crazy

# 396

Марица,
Забележи от линка ти
Цитат
Мъжете също се заразяват с папилома. Особеното при тях е, че усложненията са по-рядко срещани. Въпреки това те могат да са носители на вируса.
Наличието на папилома вирус може да причини генитални кондиломи, рак на половия орган,  рак на перинеума и аналната област
.
Мьжете се заразяват...от кого?От жените,които са се заразили от мьжете?Жените преди водене на полов живот нали не са носители на този вирус...по официалните данни.И оправданието на ваксината е да се слага точно преди да е започнал половият живот с МЬЖЕТЕ. Laughing
Интересен вирус,има предпочитания кьм женските полови органи и обича да "сьздава" рак точно там.НО,като четем по надолу и виждаме,че вируса променя вкуса си и апетита си с времето.Решава,че и при двата пола има анална област и се вьзползва.

Толкова плоско за проглеждане.... Tired

Насо4иха се и към мъжете,да.4е е плоско и лъжат безогледно,така е,но жалко 4е има кой да им вярва.Нито една нова ваксина не е подплатена със сериозни доказателства,а напоследък се надпреварват да фабрикуват нови заплахи и съответно панацеята,"без която не можем"·.
Сега тази статия има и 2 4аст и както винаги завършва с това,4е добрите у4ени ще правят ваксина.

# 397

...тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415907.0;all
____
Про4етох я темата.Много гадно ми стана.По същият на4ин тук когато мина първата кампания с Превенар,болниците се пукаха по шевовете от деца с менингити,отделно ангините и отитите.

Тогава Военна болница се принуди да приема малките на ле4ение,поради недостиг на легла по другите болници.

Много малко хора оба4е се запитаха защо се полу4и така.Казваха пове4ето ето,то с ваксина колко тежко изкарахме тези болести,ако я нямаше какво ли щяхме да правим.
Тъжно,4ак жалко.

# 398
Цитат
As a first step, Gates is being asked to sign a so-called "execution order" that would authorize the military to begin to conduct the detailed planning to execute the proposed plan.
Какво да говорим повече.Не знам кьде ще избие всичко. Flutter

# 399
Цитат
As a first step, Gates is being asked to sign a so-called "execution order" that would authorize the military to begin to conduct the detailed planning to execute the proposed plan.
Ами щом ще дават такива пълномощия на военните,наистина изходът от това е непонятен.
Надявам се да се спасим.Въпреки 4е при такава организация,ако не мога да се прибера в България,като 4ужденка тук не ми се мисли какво може да ми се слу4и.
Имах някаква малка надежда поне в Европа да не се стига до това,но ...

# 400
Цитат
Ами щом ще дават такива пълномощия на военните,наистина изходът от това е непонятен.
Надявам се да се спасим.Въпреки 4е при такава организация,ако не мога да се прибера в България,като 4ужденка тук не ми се мисли какво може да ми се слу4и.
Имах някаква малка надежда поне в Европа да не се стига до това,но ...

Един съвет от мен. Вие двамата знаете за какво си говорите, но на останалите тук им изглежда смешно. Предполагам просто не следят новините от при вас. Току що попаднах на много интересни материали.
Но просто така подхвърляйки си фрази не будите любопитството на хората - само си мислят - тия лудите пак се запасяват с храна. Напишете предисторията - какви закони са приети, кога, къде, как. Аз само чувам слухове от мои познати и пак си мислех, че преигравате.  Joy А то било по-забавно.
Повечето хора нямат представа за какво става въпрос - пишете максимално пълно инфо на български език.

# 401

Естрела, трябва да потърсиш по-назад в темата. stelt77 е дала линкове  Peace

http://www.econ.bg/law86419/enactments/article152396.html

# 402
И аз ви чета и не мога да схвана за какво иде реч!  Rolling Eyes

# 403
Цитат
Аз само чувам слухове от мои познати и пак си мислех, че преигравате.   А то било по-забавно.
Аз пьк това не го разбирам.Забавно ти е,че и военните ще се включат,за да са сигурни,че ще си ваксинирана ли?
Не чета бьлгарската преса и не знам каква е паниката за грипа в нея.Но тук няма ден,без да има новини за плановете на пандемията.

Това,което се очаква е да има пандемия през есента.
Ако знаете при една пандемия какво става в една страна,веднага ще разберете за какво "си говорим и пишем".
Пандемията е положение подобно на военното.

# 404
1)Подписват отказ от ваксини; лишават от възможността за ясла (освен ако не е частна) ..... В частните ДГ този проблем го няма.
В някои го има. И там наплива е голям и няма места. Директорката на нашата частна градина иска задължително ваксини, защото от РИОКОЗ ги гонели...

Цитат
...3) Преставате да посещавате педиатъра - един вид, нито така, нито инак. Няма подписан отказ (ако те притесняват глобите), но и попълнен картон също.
Глобите не се налагат така или иначе и това не би трябвало да е предмет на съобразяване.

И аз ви чета и не мога да схвана за какво иде реч!  Rolling Eyes
Ами иде реч за т.нар. Нов световен ред и последиците от него. Това не е тайна за никого. Има предостатъчно материали, документални филми по въпроса и всеки, който иска да разбере истината, ще стигне до нея!
Ваксините и в случая пандемията са само една част от цялата грозна картинка. Целта е да се използва страха на хората, за да могат тези отгоре да постигнат целите, които са си набелязали...

Общи условия

Активация на акаунт