да се смееш или да плачеш на такъв подарък от свекито

• 14 187
  • 218
  •   1
Отговори
# 210
Подкрепям всички мнения на снахи, че ние не сме кошчета за боклук на всиякакви кичовски подаръци или 100годишни боклуци.  NaughtyАми тези свекърви дали подарияват същите мухъли на дъщерите си или внимателно избират подаръче от магазинче???Нищо, че то няма антикварна стойност.
Аз получих подобни преди 3.5г, но се светнах и ми свършиха добра работа като парцалчета при няколко основни чистения. Mr. Green

# 211
Хич не ги пери, а прибери някъде ПОДАРЪКА ignore2.

# 212
  • София
Още ли дъвчете тази тема ?
Тайно се надявах, че е така.
Моята свекърва имаше стандартен подарък и за мен и за сина си.
С повод и без повод ни подаряваше комплект спални чаршафи.
Почина преди 20 години.
Та, купих си два комплекта чаршафи преди няколко дни, за първи път оттогава.
Изпрах ги, изгладих ги и си ги проснах на спалнята ooooh!
Май няма да ги ползвам повече.
За качеството става дума в случай, че не сте разбрали.

# 213
... само помислете какво е било снахата едно време, те наш`те свекърви имат да си връщат! Joy

Ти пък къде отиде Shocked Та сегашните свекърви да не са снахи от времето на "Татул" Joy
Абе не, ама традициите са се спазвали доста повече от сега, и често на снахата се е налагало да живее с новите си "майка и татко" и да спазва реда в чуждо домакинство. А днес правим всичко възможно, това да не ни се случва. На мен свекито ми разказва на какъв тормоз е подлагана, и не само тя, та от там си вадя изводите!  Grinning

# 214
А веднъж на какъв подарък станах свидетел, направо не за вярване, ако не го бях видяла нямаше да го повярвам. Свекъва подари на снаха си /подчертавам, в присъствието на външен човек-аз/ един сутиен три размера по-голям от размера на горката жертва и един скъсан чорапогащник  smile3511 ето това разбива всичко, аз и до ден днешен недоумявам как е възможно!!!

# 215
Свекърва ми живее в чужбина и знаете как хората там оставят неща на боклука, които са им излезли от употреба. Та тя подари за вторият рожден ден на дъщеря ми (първородната й внучка) дрехи от контейнер за 5-6 годишно дете, а на мен каренца, плетени на една кука. Аз обаче от моя подарък не се оплаквам, даже ми се стори сантиментален, защото обичам подаръци, които са изработени от човека, който ми ги подарява. Само, че това с дрешките ми дойде в повече, но си замълчах и ги изхвърлих.

# 216
Не се учудвай, ако пак ти подари подобни #Crazy

# 217
  • София
прочетох 2 страници, стига ми... то е цъкане, то е чудо...чак пък "пази Боже...". ми има хора, които не са тип Плюшкин и не се кефят на стогодишни тъкани. аз съм една от тях. а да ми донесат 15 кг непрани парцали за подарък - ми мерси, ако ще и Стамболов да е спал на тях.

# 218
Аз успях да изкарам до 5та страница... Съвет към авторката - плумерия, запази си един от тези чаршафи да го постилаш на свекърва си като ти идва на гости  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт