Любители на котки, тема 26

• 23 516
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
Ние имаме такава. Чудна работа върши. Даже вече е доста измърляна и мисля да купувам нова. На този прът по средата дето минава много обичат да се катерят усуквайки се и там си точат ноктите.

Леле, попаднах на старите снимки на Нико... такова мило ми стана

И Нефертинката....

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:19 от Ted_cat

# 241
Тed cat, знаеш ли някъде където да ги продават по-евтино? Май в Метро или другите големи магазини, в които има и други стоки освен хранителни, няма. Нещо за ориентировъчна цена?
В магазина където купувам храната на нашия котарак има доста видове, но никога не съм се интересувала за цена. само съм ги забелязвала мимоходом така да стоят изложени.

# 242
Към 150лв са, но можете и да си измайсторите нещо подобно, аз лично се изкушавам. Бих го направила без частта отдолу, защото в нея никога не влизат, поне не доброволно. и Бих направила стъблото по високо, ако може до тавана, с малки стълбички тук там. Не е толкова сложно да се измайстори. Само това, с което е обвито стъблото не знам къде да го намеря.

Tук има доста видове

http://www.cozycatfurniture.com/cat_condos.html

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:35 от Ted_cat

# 243
Бих направила стъблото по високо, ако може до тавана, с малки стълбички тук там. Не е толкова сложно да се измайстори. Само това, с което е обвито стъблото не знам къде да го намеря.

аз юе ти кажа това е строителен дебел канап, от магазин за строителни неща.продават го на големи макари newsm78 и аз искам такава къща,ама немога да си открия моята Thinking

а някой ме беше питал за 1 снимка томас пъхнат в 1  като къщичка-това не къща, а транспортен сак с ципове от 2 страни....просто се беше вмъкнал вътре и го снимах, няма надежда да се навре вътре доброволно.
Взела съм драскалка но е подова...и не го съблазявах рових се из нета и има такива дето са ъглови и се закачат на диваните....тези на по 2-3 етажа ми се виждат по приемливи от този вид като моята, трябвало да се стимулира котката да се протяга и тогава го използвала, т.е колкото по разчупено по добре.сега ще изнамеря и аз малко снимков материал

тук има интересни

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:58 от galentinass

# 244
страхотни снимки, момичета  Heart Eyes Влюбих се.
А иначе толкова са сладички, като са малки, като порастнат стават красиви де и за нас са си още сладки, ама като са бебета са разкошотийскиииии направо. Едни малки пухени топки с толкова миловидни муцунки- да ги схрускаш Simple Smile
прегръдки от нас с Пуфунче Simple Smile Много ми е жално, че е болничка Cry Не съм я снимала скоро ... а мисля, че е време да пусна нови снимки. Ще се постарая до няколко дни, да се случи

# 245
Много ми е жално, че е болничка Cry

Какво й е на Пуфито? Разтревожи ме  Sad

# 246
  • София
Днес всички котки в хоризонтално положение Grinning, то и времето при нас си беше само за спане, преваля, даже и аз му дремнах, много хубаво било да си отпуска, Близначе Калина много нежна, да се оправя по бързо Hug,и при нас на къщата онова бялото коте с късата опашка дето Близначе го снима доведе малките си котета, но са много страхливи и бягат, не можах да ги догоня с фотото Laughing
Тези къщички са много интересни, ама и скъпички, мисля че не е трудно да се измайстори нещо подобно с дървен материал и канап.След много размазани котаци ето една в изправена поза Wink
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13361975

# 247
Мери както винаги горда и достолепна.Знае, че командва парада./ а на снимката долу под Мери е баща ти, нали ? /
Да, Калина е нежна и е все болна.Когато и е най-лошо иска Зари да е до нея, да се гушкат  Heart Eyes
Росченка, какво и е на Пуфи ?  Sad
Тед, Нико е много сладък като малък, личи си от тогава че ще стане красавец.За малчуганите да не говоря, родила си ги такива сладуранковци   bouquet
Искам и аз такава къща с острилка за нокти, ама не знам дали ще мога да си позволя...

А това е снимка от червената ми коса на руси кичури + Зари ъфкорс  Laughing  Дребната ме снима, та не е много добра...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=13379204

# 248
Танче, честити кичури! Много си хубава!
И аз се каня за червени между русите да сложа, ама кога ли ще се наканя.
Роси, как е Пуфи?
Аз съм скапана, всичко ме боли, тръшвам се на леглото и се отдавам на турския сериал. С нетърпение го чаках.
Цунки на косматковците.

# 249
Здравейте!
Тази седмица се очертава Зоро да загуби мъжествеността !тази сутрин преля чашата като възседнал Джеса. Моя като ги видял  smile3556 и после ми звъни и ..... smile3527 И какво да правя, обадих се в ОВК-Варна в Младост  и най вероятно четвъртък ще го водя. Казаха ми ,че на обяд като го заведа вечерта трябвало да си го взема,защото не била денонощна.  ooooh! И кво ще го правя незнам.... поне да излезе от упойката като го взимам. И каква ли ще е пълна или месна?  newsm12 Тази по телефона не ми даде кой знае каква информация.
В момента е ужас у нас...Джес се дупи наляво и надясно, аз ходя подир ревеешия Зоро да не я ощасливи .  smile3511

# 250
Здравейте!Ето и Мич в следобедна дрямка.
http://media.snimka.bg/3559/013373504.jpg
хаха мн. сладка снимка  Hug какъв пухчо  Heart Eyes
нико е мн. хубав като малък  Hug
диди хрис, стискаме палци за утре и за това да не стане нещо преди това  Hug

# 251
  • София
Диди, аз Мери като я взех от доктора беше в упойка и в къщи се събуди, няма нищо страшно, като се събуди веднага тръгна да ходи, така правят повечето, само че залитат няколко часа, зависи и котака на каква възраст е, колко килограма е Peace, при котараците по бързо отминава всичко, не може да се сравни с котките, там си е голям разрез Rolling Eyes
Близначе, да баща ми с дъщеря ми и майка ми, много я обичам тази снимка и стои до леглото ми, а и мойта щерка като малка много боледуваше, ако имаш сокоизтисквачка я засили със сокове, като плодове не могат да изядат много, но на сокове пият Hug
Честити кичури, малко не ги виждам ама нищо де, снимай ги странично Heart Eyes

# 252
Ами за да не си ближат раните, какво им се взима. Забравих му името...  Whistling

# 253
  • София
*Didi_Hris*, не се притеснявай. При момчетата не е толкова сложна операцията и разреза  е малък. Не е необходимо да мажеш раничката с каквото и да било, а слюнката помага за заздравяването. Аз дори не съм ги оставяла в клиниката, а просто чаках отвън. Дадоха ми ги заспали и след няколко часа се събудиха. Много залитат и затова трябва да спят на одеяло на земята, за да не паднат като тръгнат нанякъде. Oсвен това се завиват, защото им спада телесната температура. Може и да се изпуснат докато спят или като тръгнат да ходят. Още на другия ден си имат обичайното поведение. А как ще ги опазиш до четвъртък - не знам. Брат ми има женско и мъжко куче и в такива случаи слагат на женското бебешки памперс, но нейното дупе е голямо...

Ха,ха! Видяхме и на Мич пухкавото коремче! Много е сладък!

А Нико е такъв бонбон! Да можеха по-дълго да остават такива мънички.

Да ви покажа две сладурчета. Храня ги от балкона и затова гледат да се доближат. Особено черния сладур се е качил и на високо, за да е по-близо...

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 23:43 от tania tda67

# 254
  • Costa Rica
Хай! wavey
Минавам за едно бързо "мяу", колкото да оплакна окото. Много красота, много нещо!

Пожелавам на Зоро леко и безпроблемно минаване под дъгата Wink

Стиснете по едни палци, че ме чака това smile3529.

Общи условия

Активация на акаунт