Любители на котки, тема 26

• 23 502
  • 421
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да ви покажа малко стари снимки  Simple Smile.

Тук е с шапка и къдрици  Mr. Green:

За продан - само 13 лева  Mr. Green:

Доня Мърита:

Котка в малка кошница  Laughing:

И в кашон:

# 256
Казаха ми ,че на обяд като го заведа вечерта трябвало да си го взема,защото не била денонощна.  ooooh! И кво ще го правя незнам.... поне да излезе от упойката като го взимам. И каква ли ще е пълна или месна?  newsm12 Тази по телефона не ми даде кой знае каква информация.
В момента е ужас у нас...Джес се дупи наляво и надясно, аз ходя подир ревеешия Зоро да не я ощасливи .
Didi_Hris, май упойката си е пълна, не местна. Освен ако не са въвели някакви нови модерни методи. Но ме чуди малко това дето да го заведеш на обяд, а да си го вземеш вечерта. Та тя цялата процедура трае половин час. После най-много след 2 часа се събуждат. Не разбирам какво ще го правят там та да не може да си изчакаш и да си го вземеш. Или ти си на работа? Не разбрах добре.
А защо не го пускаш на женската? Ти нея не искаш ли да я кастрираш? Защото нали ако искаш... казват, че е по-добре първо да роди женската и тогава кастрация. Или са рода двамата черньовци? Wink

Тed cat, страхотни са тези неща в сайта дето ми изпрати. И аз мисля, че едва ли са сложни, ма ха! като то за тая работа трябва да имаш и ръчички. Обаче такова поне дето е само чешалка за нокти (без къщичката) задължително трябва да взема.

Таnia, уникално си приличат с моя котарак наистина.

# 257
  • Варна
Не е вярно, че женската трябва да роди, напротив.

# 258
Така ли? Явно и сред ветеринарите си има разни мнения. Аз от ветеринар съм го чувала, но знаеш ли пък... Тогава разправяше нещо, че била малко по-сложна кастрацията на женските, но не обърнах много внимание. Пък може и аз да не съм чула правилно.
Вие къде качвате снимките, за да се виждат постоянно в темата без да се клика върху линк? Ето нашият. Малко снимката е кофти пак, но... докато се науча така ще е.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 08:49 от stefka.k

# 259
Ох, Таня, много весели снимки  Joy  Артист е мъро щом ви оставя така да ''преобличате''
Със шапчицата е просто да го схрускаш.
Черния котак, дето го храниш пък изглежда адски дебел  smile3508

Диди, стискам палци да мине леко кастрацията. Така ще сте по- спокойни.
Тази седмица се каня аз пък на Бени, но имам и колебания. Той не маркира, просто мирише като ходят до тоалетна, но пък е невъзможно да не мирише.
Ако маркираше, щеше да има миризма и в другите стаи, а няма. Пък банята така и така всеки ден я мия.
А и не съм го видяла да има мераци за секс, както Нико преди му се качулеше...  newsm78 Изобщо никакви признаци не дава за разгонване.
Тази сутрин така сладко спяха Светлин и Бени, глава до глава  Heart Eyes но нямах време да ги снимам.
За малко да забравя - къщата, до която паркирам сутрин има дворче, и в дворчето котки. Разказвала съм ви. Но тази сутрин видях и котка с 2 или 3 малки пухчета. Виках ги, ама не дойдоха. А изглеждаха с интересни шарки. Утре ще ги примамя с храна  Mr. Green

# 260
Didi_Hris ще стискам палци да мине леко кастрацията Praynig за ОВК-тук на Царевец работи 24 часа, но незнам дали няма да ти е далеко. Ще чакам отзиви, че живот и здраве след някой-друг месец и дон Томас ще се подложи на тази дейност Confused абе да питам то шевове има ли или ги лепят, кога се махат конците ако има такива?
Мен и друго ме притеснява, кога слизат тестисите при мъжките котета, на Томас ми се виждат малки/празнни/, края на месеца сме отново на ваксина и ще попитам де ама не се сещам при предната ми котка мисля, че си бяха там още 2-3 месец. newsm78
stefka. ма косматата топка е като част от интерьора Heart Eyes Много хубав цвят на козинката.
tania tda67   hahaha ох много ти се радвах на снимките, с тази косица hahaha
Делфина фон Ю. ще ти стискам палци...и аз съм се разучила за изпит Sick я дай някоя нова снимка на фамилията, много ме радват. Hug
Близначе честити ти кичури, а на малкото ти слънце бързо да оздравява. дай някоя нова снимчица на косматкото....много ме кефи цвета.
Айде лек ден засега и от нас

# 261
  • In a surreal moment!
Добрутро и от нас ! Тази сутрин са особено любвеобилни. Маша ме събуди с канско мяукане и дращене по мрежата , а като я пуснах бях щателно изблизана. Боби "сука" от де що намери гънчица по мен - цялата ме окваси с плюнки....
Тука се учим да се отнасяме с търпение към прахосмукачката и да не бягаме като батетата Simple Smile
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13391717
т.е. аз съм въоръжена с прахосмуча , те гледат стреснато и съм се постарала да не изпусна момента - сори за размазаното , но бързах , че групата бързо се разпръсна.....Simple Smile

Диди Хрис - желая ви успех и всичко да мине ОК  Heart Eyes

Рорр -   bouquet

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 10:29 от Миг незабравим

# 262
Благодаря за загрижеността, милички Hug
Ами нали има киста и се лекуваме...Не се е излекувала...  Cry  станала е доста голяма рана на коремчето и е кървяща...Мн ми е притиснено и рева на всеки кръгъл час  Cry  Cry Cry  Промиваме раната всеки ден с кислородна вода и йода септ. Даваме витаминки... Иначе Пуфинка е с апетит( за наша радост). Ама ми е мн жална. Мн се моля, да не я боли. Поне не показва с държанието си. Любвеобилна е, гушка се, яде, мяука. Повечко спи, но това е нормално... Скоро ще пусна нови нейни снимчици
Прегръдки и хубав ден на всички
Диди, всичко ще е наред Peace

# 263
  • Варна
Ох, милата Пуфинка, измъчи се. Какво казва докторът, няма ли да минава вече, докога ще е така?

# 264
ros4enka   Confused милата Пуфинка.от какво се получи тази  киста? Дано бързо да я преборите Praynig

# 265
Ами то има вариант, но е оперативен, което на нейната възраст е нежелателно, понеже е с пълна упойка и ...т.н Sad
За момент се беше поуспокойла раната, но сега пак доста кърви. Докторът казва, че ще е така... трябва всеки ден да я промиваме и да не й позволяваме допълнително да я раздразва с чесане или с близане, затова е и с дрешка, де...

# 266
ros4enka изпращаме ви цялата си любов!!!
Щом си хапва Пуфи това е чудесен признак Hug Hug Hug

# 267
  • София
Момичета, нямам време да пиша, само се включвам с тази котка с прекрасни шарки, защото си мисля, че си има двойничка сред нашите.

http://vbox7.com/play:b8f9e1c7&al=&vid=3021780

roz4enka, а мислила ли си да се обърнете към хомеопат? Знам, че за нас методите изглеждат твърде революционни, но хората използват хомеопатията от повече от век. Например Английската кралица се лекува предимно така. Моят Кьорчо също. Simple Smile

# 268
  • Варна
 hahaha hahaha hahaha hahaha
Прилича на Кетишонче Hug Ама тя никога не се е борила с принтер Crazy Щото не е виждала, не за друго Laughing

# 269
  • Costa Rica
roz4enka, а мислила ли си да се обърнете към хомеопат? Знам, че за нас методите изглеждат твърде революционни, но хората използват хомеопатията от повече от век. Например Английската кралица се лекува предимно така. Моят Кьорчо също. Simple Smile
И аз си помислих за АРНИКА. Но добре е дофтор да се изкаже (хомеопат, де!).
А промивки със смрадлика?
Дано се оправи душицата.

Томасито в тази поза е невероятно шляяяяядък!

Ей сега ще се опитам да постна комисията по посрещането Laughing
Ето така ме посрещат (извинявам се за отвратителното качество). Приветствените крясъци няма как да ги предам, но целият блок разбра, че се прибирам:

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 15:25 от Делфина фон Ю.

Общи условия

Активация на акаунт