Любители на котки, тема 26

• 23 496
  • 421
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Делфина, страхотна е! Представих си и писъците  Mr. Green

А по повод на боя с принтера - ние сме така с "яйчарките", т.е. картонените или пластмасови кутии, в които продават яйцата. Като искам някъде да не ходи/например зад пералнята/ залагам яйчарка Mr. Green

# 271
  • Варна
Ох, душица миличка, къде се покатерила да вижда по-добре кога си идваш Hug
Наша Кетя и тя посреща - вчера се прибирам, спирам пред вратата, вадя ключа и докато се опитвам да нацеля ключалката отвътре се чува "мяууууууу" - чака кебапчето Heart Eyes

# 272
Не се бях замисляла въобще за хомеопатия, ще попитам утре вета, въпреки, че знам какво ще каже... може би към хомеопат трябва да се обърна, но къде има такива хомеопати и хомеопатични неща за животни( извинявам се за глупавия в-с)
Делфина, голямо посрещане ти прави душичката Simple Smile мн мило

# 273
ros4enka, гушки на Пуфинка  Heart Eyes
намерих някои малко стари снимки на алф  Heart Eyes

а тук е мн. малък

# 274
  • Costa Rica
Росченка, купи от аптеката АРНИКА 15 на Боарон. Разтваряш 5 топченца в малко водичка и наливаш в устата, няколко пъти на ден; в началото може и по веднъж на всеки час. Това е идеално за първа помощ при травми и рани, в никакъв случай няма да навреди. Аз винаги имам, защото дъщерята е склонна към самонараняване Wink.

Алф, Ааааалф, само ако знаеш какво ти мисля!

# 275
Привет, минавам за много бързо ....Дребната е много зле /с ангина и рани в устата/ и само ми реве, та хич не мога да пиша...
Обаче искам да споделя с вас каква страхотна котка видях да се дава в Без дом :

http://www.bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page= … id=2&Itemid=0

Честно , такъв цвят не съм виждала и бих я взела веднага ако нямах Зари  Heart Eyes

# 276
Привет, минавам за много бързо ....Дребната е много зле /с ангина и рани в устата/ и само ми реве, та хич не мога да пиша...
Обаче искам да споделя с вас каква страхотна котка видях да се дава в Без дом :

http://www.bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page= … id=2&Itemid=0

Честно , такъв цвят не съм виждала и бих я взела веднага ако нямах Зари  Heart Eyes

Дано малката се оправи бързо!

По повод на обявата - ето това е причината да не можем да вземем коте за постоянно. Не знам утре къде ще бъда и ще е възможно ли да имам животинче с мен. Страшно ме е яд на хора, които си взимат котета, защото много ги обичат и си ги гледат с кеф, но хич не мислят дали биха могли да гледат животинчето след няколко години  #Cussing out
Котето не е забавление, то е и отговорност! Дано все пак открият отговорни стопани. Преди години и аз бях на това дередже - за добро или зло, наложи се да намеря дом на голямата си котка. Слава Богу, открих й чудесна стопанка, с която и днес сме приятелки и поддържаме връзка.

# 277
ros4enka някъде в жк Младост преди време бях намерила ветеринари, които са и хомеопати, ще потърся адреса и ще ти пиша! Цункай Пуфи, миличката тя е голям герой.

Сладкият Алф Hug и като бебе и като мъж си е неотразим  Wink

blizna4e дано да се оправи Калина бързо.

Много болно ми стана за котето, което си търси дом! Какви са тези хора, как може да се откажат от собственото си коте?? Биха ли се отказали от детето си?! Не проумявам!!!!
Сега като чета из други теми във форума, не мога да повярвам, че някои зарязват "любимците" си, защото чакат бебе и било абсолютно забранено да отглеждаш дете с котка... то не са болести, не са косми, всеки намира оправдания.
Извинявам се за отклонението, но сърцето ми се къса, че съществуват такива субекти.
Аз не мога да си представя и за момент, че Шана ще е далеч от мен дори и за един ден.

# 278
лека нощ от мен

вижте го как спи това коте - от нета е.

# 279

Simple Smile Ето така посреща утрото на терасата нашето дзвер. Притеснен е силно струва ми се. Изнервен един такъв излглежда. Просто да му се чудиш как живее в тоя зор.

# 280
  • In a surreal moment!
Хихихихи...знаех си , че тука ще се развеселя....слааадури....

Чувате ли тишината при мен.....диЧата още са си на таванчето- спът като заклани, няма писъци , няма близане и сукане....рахаттт...
Днешното следствие си има 2 причини - снощния дъжд и големия каракуден улов на мъжо ...като прибавим и задължителната купа с попара....определено ще спът до обяд ...хахахах...

Лек ден на всички!

Боби ме плюнчи/суче:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386218&pid=13406747
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386218&pid=13406748

Маша замисля белички Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386218&pid=13406749

Диди - успех с нашето момче, дано всичко мине добре !

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 08:22 от Миг незабравим

# 281
Добро утро!
Какъв хубавдзвер, само за мачкотене. Наще посрещат изгрева с  smile3514  Не се издържа ейййййй .Утре имаме час за 13:30ч. Жива ,умряла  13:20 трябва да съм излязла от работа. Добре,че е близо до работа и до нас. Моя го грабва и среща пред клиниката. Уговорих да си го приберем след 19ч.,че до тогава съм на   comp03

# 282
Didi Hris, а женската не разбрах ще я кастрираш ли по-натаък или не?

# 283
  • Варна
Кетя и тя е разгонена, вече шести ден, тази сутрин много плака милата. Сега се е тръшнала под фотьойла си и спи. Долу пред блока има едно разгонено коте, все мяука, а нашето остри ушите и обикаля прозорците да го види по-добре Grinning Имам чувството, че затова се разгони, слушайки другата, защото понякога забравя, че е разгонена и се държи нормално Confused Дано скоро да и мине.
Стефи, що притеснен котьо? Много сладка поза, на мен ми прилича на напълно доволен от живота Laughing
Бодилите са много сладки, Алфи и той, и всички останали Heart Eyes
И на мен ми домъчня за котето, което търси дом. Не разбирам как може да се разделиш с котето си, то е като дете. Дано си намери стопани.
Спящото коте от нета е убиец Grinning.
Близначе, дано бързо да оздравява Калина.

# 284
Стефи, що притеснен котьо? Много сладка поза, на мен ми прилича на напълно доволен от живота Laughing

Да, аз на майтап го казах.

Общи условия

Активация на акаунт