Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е анкетата, спомената в публикациите?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от методите за грижа за котките, обсъдени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е анкетата, спомената в публикациите?
Анкетата, спомената в публикациите, се състои от въпроси относно грижите за котките. Те включват теми като претопляне на храна, използване на котешка трева, катерушки за точене на нокти и места за спане. Участниците са поканени да споделят своя опит и предпочитания по тези въпроси относно грижата за техните котки.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от методите за грижа за котките, обсъдени във форума?
-
Какви са някои предпочитания на участниците във форума за грижа за котките?
-
Какви са някои от отговорите на анкетата за грижи за котките?
Изведнъж се сеща, че трябва да цоци, и напада ръката ми. Най-често ми засмуква сгъвката на пръстите отвътре. Ей, поне 20 минути може да ме цоци така без да се откаже. Само дето аз не издържам толкова да стоя на едно място.

И както обича да спи в краката ми, познай като и се доиграе по някое време какво става
А за тревата защо ли не я иска Зари, нашата дори не успява да порасне
.
и за Маша и Боби като се размърдат след дългото храносмилане
Как са се скарали изведнъж, и аз помня техни снимки заедно, които си пускала, такива са сладури.
. Затова предпочитам да и намеря къща с двор, но държа да познавам стопаните и да съм абсолютно сигурна в тях. Дано не се налага, но трябва да обмисля и този вариант
.
Ще ми се да споделям котколюбителските си страсти с някого, а то си имало и специална тема за такива като мен..
Породата й е май норвежка смесена, но не съм сигурна, тъй като ми е подарена, само по мнението на ветеринарите и прилика с породата съм решила, че е такава и тя
Предполагам ,че има и глисти . От кога мога да му дам хапче за обезпаразитяване ? Сигурно сте писали някъде ,но наистина нямам много време да се поровя из форумите . Благодаря на всички ,които ще ми отговорят