Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за започване на нови теми във форума?
Какво представлява списъкът с бъдещи майки и техните бебета?
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии и целулит по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за започване на нови теми във форума?
-
Какво представлява списъкът с бъдещи майки и техните бебета?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на стрии и целулит по време на бременност?
-
Какви проблеми, свързани с бременността, обсъждат жените във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?

, 

. А също така за статистиката - мисля да раждам в Майчин дом - Варна ,дай Боже всичко да е наред и да стигнем успешно до там

Съжалявам че съм направила грешки,незнаех че трябва да се изписват точно 20 страници.Видях на другите форумки от другите месеци че са започвали нова тема на 19 стр.Просто исках да помогна това е всичко.Ако някоя от вас иска да пусне темата наново,аз ще помоля модераторите да изтрият тази.Обясних на Василена и на лични не съм искала да затривам информация.Както ви казах в предната тема питах администраторите и те ми казаха,че може да съкратиме инфото за не се губят от заглавието и края на първа станичка.След което не веднъж ви помолих,допитах се до вас какво да се съкрати,нищо не съм правила на собствена глава.
Моля да не ми се сърдите
Не се притеснявай за нищо, написаното по-горе е просто молба
За сметка на това weekend-a мина супер