Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 86

• 31 568
  • 364
  •   1
Отговори
# 330
blueeye®, уникална е,просто нямам думи колко много ми хареса.Разкажи как точно я направи и с какво я оцветява.

# 331
  • у дома
barcela, имам снимки почти стъпка по стъпка, ще ги кача и ще пиша подробности, но утре  Peace  Hug

# 332
Малеее, човек да не се отдели за малко от тука! Блу-то ще спретне Тери Пратчет значи! Simple Smile
С-т-р-а-х-о-т-е-н е!!! Аз съм виждала оригинала за който говориш, една жена беше правила за сватбата на дъщеря си, честно да ти кажа, твоята повече ми харесва!!!
Браво, разкош! Hug

# 333
антоанbouquet
Ван4ее,посмя се с моя дебелак,ама и аз добре се посмях на твой гръб Heart Eyes разказите ти са един път Hug
Блу,колко пъти влизах да видя пуснали изненадата....ееее струваше си 4акането(не се и съмнявах де) невероятно newsm20 newsm20  bouquetутре пак ще 4акам..за подробности

# 334
  • Vaudreuil Canada
blueeye® страхотна торта си направила - шапка ти свалям - просто е невероятна!!! И аз чакам да разкажеш за оцветяването на костенурката и всичко останало. Браво! Браво! Браво!

# 335
  • Plovdiv->Toronto
Опасна си, Блу, и луда де  Joy  #Crazy  bouquet ...

# 336
  • София
Блу, чудесна костенурка!!!! Нямам достатъчно добър нет, за да надничам в албума ти за ОЩЕ-то, но тортата наистина е много добра!!! И аз я бях виждала с идеята някой ден да я правя за мъжа ми, но така и още не се бях наканила - страхотно си я направила!

Ванче, чудесни цветове на жабо и рачето! Титаника също видях, но не можах да отразя...Като се върна се надявам да успея да се пореванширам с коментари:)

# 337
Лелееее Блу  #CrazyУНИКАЛНА ТОРТА!!!!!Света на диска!Ти си шемет,не бих се сетила,СТРАХОТНА Е!!!!!!! newsm20

Ванче, и твоята тортата е страшно сладка с тоя жабок,много е пъстра и весела па макар и с някое и друго наилонче в нея hahaha

Аз днес т.е. нощес ще се пъна над една крива торта, има ли желаещи да снимам как я правя?

# 338
Блу,уникална торта-просто нямам думи!!! #Crazy #Crazy #Crazy
 smile3501 smile3501 smile3501

# 339
Аз днес т.е. нощес ще се пъна над една крива торта, има ли желаещи да снимам как я правя?

Естествено,че има:) Успех нощяс и чакаме документацията:)

Страшни торти гледах! Супер сте!

# 340
Блю, браво на теб! И мен ме интересуват подробностите...

# 341
ai-ai , има,има.Малко уроци никога не са излишни!    Praynig  
blueeye®,  не знам какво е ,що е Тери Пратчет и т. н.   ,но тортата е ....нямам думи!И костенурката,и слончетата,а картата е върха!Много,много ми хареса!    Peace
van444eto , с или без ръкавици,и тортата и животинките и цветовете са много точни!Жабока и рака от оцветен шоколад ли са?
antoan2006 , на твоите торти винаги се възхищавам!Тези къдрави овчици,дето правиш...
violetblue , задобряваш с шприца!   Peace  

# 342
  • Банкя
Ванче много са весели рачето и жабока.
Блу това си е направо първа награда.Тези фигурки от какво тесто са , че то толкова труд -не го подмятат???

# 343
  • София
Ванче посмях се на твой гръб . Така е като се оставяш да те хипнотизират докато работиш:lol:.
Блу , веднага познах че е Тери Пратчет,  справила си се перфектно.

# 344
Блу- "Света на диска " на мен също ми е една от любимите поредици...Направо страхотна торта си направила.А света отгоре  е лек за да се крепи така само на слончетата?От фондан ли е?!

Общи условия

Активация на акаунт