Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря душ кабини във Варна?
Как мога да направя тавана в банята си и къде мога да намеря професионалист, който може да ми помогне?
Къде мога да намеря душ кабини в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря душ кабини във Варна?
-
Как мога да направя тавана в банята си и къде мога да намеря професионалист, който може да ми помогне?
-
Къде мога да намеря душ кабини в София?
-
Къде мога да намеря по-приемливи цени за стъклени висящи мивки или мивки с плот отдолу в София?
-
Възможно ли е да инсталирате пералня в малка баня?
Нашата батерия също беше завита на криво, в резултат на което стана наводнение през ноща. И в последствие след размонтирането си остана така, накриво.Някои казват да не лови уроки, та и при вас така. Аз моите перипетии, които споделих преди месец мога да ги сравня с вашите, ако това те успокоява
. В крайна сметка намирам снимките за хубави, макар и непочистено.Много ми харесва мивката, ние за съжаление сложихме стария шкаф, тоалетна и шкаф-колона.А, новото си е ново

Благодарение на нейните снимки и отзивчивост и аз най-сетне си избрах красива санитарна керамика на поносима цена. Ако някой е харесал тази мивка и тоал. чиния серия Вега, да кажа, че сега не е при Фаянс-Каспичан, а в каталога на Рока под название Nexo, и се произвежда в Португалия, но цените са си български. Отидох, видях, хареса ми, щастлива съм