Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 199
  • 829
  •   1
Отговори
# 225
Еми заради нашия майстор сами си направихме хидроизолацията, защото за него беше глупост, както и лайсните...ама тях ги сложи де, добре ги направи
На майстора му дай да е по - най- лесния начин и това е, много малко са мераклиите, а те пък ти съдират кожата...

# 226
Еми заради нашия майстор сами си направихме хидроизолацията, защото за него беше глупост

ooooh! ooooh! Нямам думи. Добре, че сте си я сложили поне, а не сте му се доверили.  Peace

# 227
Милички трябва ми конзола за под мивката, но да е по-голяма, защото освен сифона тъпите майстори са оставили извън стената и тръбата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ИИИ дали има някъде по-евтини - гледах за по 50-60лв, което си е цяла тоалетна Embarassed Rolling Eyes EmbarassedБлагодаря Ви предварително ииии страхотни красоти показвате  Heart Eyes

# 228
Преди 4 години си правихме банята-с тъмносини мивка и тоалетна.
С душ кабина.
Сега решихме,4е искаме да сложим вана,но тя трябва да е тъмносиня.
Питането ми към вас е,слу4айно попадали ли сте на такъв цвят вана?

# 229
Санитарния силикон върху фугата може ли да се слага?

# 230
Danili ти да не си снимала моята баня?
Ха ха почти същата е ,ще я покажа скоро,още не е съвсем готова.
И ние искаме стъклен параван,ама незнаем къде да го поръчаме и да не е много скъп.Ако си купим стъклото се чудим какви държатели да ползваме и как ще е най-стабилно да ги поставим.

# 231
  • Русе
С душ кабина.

И аз се интересувам от цветна вана. Все още не знам какъв цвят ще е банята,но много ми се иска да е цветна, така че казвайте, ако знаете, момичета Simple Smile.

# 232
С душ кабина.

И аз се интересувам от цветна вана. Все още не знам какъв цвят ще е банята,но много ми се иска да е цветна, така че казвайте, ако знаете, момичета Simple Smile.

http://www.fat-bg.com/ Ето тук предлагат цветни вани. За съжаление няма как да дам директен линк.

# 233
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Днес ми е ден да се разписвам в теми от този подфорум  Crazy.
Преди около седмица започнахме ремонтните дейности по бъдещия ни дом. За момента имаме готов проект само за банята. Голямо чудене беше , но накрая се спряхме на бяло и оранжево:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13938429

Сега остана последната чуденка - дали да е с душ-кабина или с параван - предстои ми да прочета няколко теми във форума  Mr. Green.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 20:59 от pepi111

# 234
  • Русе
С душ кабина.

http://www.fat-bg.com/ Ето тук предлагат цветни вани. За съжаление няма как да дам директен линк.

Мерси за информацията, но няма вана каквато искам 130-150/130-150 ъглова хидромасажна и евентуално за по-ярки цветове, пише, че може цвят по каталог, така че ще проверя все пак нещата.

# 235
# 236
Момичетата с ваните, обикновено за цветните вани не се предлагат много силни , а по-млечни цветове. Общо взето не се поддържат на склад (освен ако няма някой случайно поръчана мостра) , а се чака неопределено мноооооого време, защото се произвеждат по поръчка, а фабриката чака да се съберат повече поръчки и то от вашия цвят - не може да произведе само една цветна вана. Така че се пригответе за доста чакане. Иначе фабриките предлагат и цветно, естествено със съответното оскъпяване.
А  ако намерите нещо, моля пишете, че аз така и не открих, а хората все се сещат в последния момент да искат да им намеря цветна вана.

# 237
  • София

Честито! Много добре се е получило и със здраве да си я ползвате!

# 238
  • София
Момичета, някой от вас да знае за намаление на Рока? Трябвада купя еднатоалетна чиния за вграждане и ми се иска да я намеря на намаление  newsm78

# 239
  • София
Здравейте, момичета! Сега открих темата ви и опитах да намеря това, което ме интересува, но много сте писали  Grinning! Трудно ще изчета всичко!

Въпросът ми е дали някой от вас е купувал плочки от Decor center в София? Харесахме си първо испански плочки, после се спряхме на словенски... И все още нищо не сме купили. Страх ме е да не си купим някой боклук и след година-две да правим пак ремонт. На позната "испанските" плочки купени от магазинчетата около сточна гара са до една напукани.

Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт