Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 198
  • 829
  •   1
Отговори
# 645
Да покажа и аз нашата нова, все още неизползвана баня
Остана само огледалото над мивката, но все още не мога да намеря подходяща дървена рамка

ще се радвам и на предложения за прозореца, зад нас построиха кооперацийка и се очертава комшията като излезе на терасата да наблюдава сутрешния ни тоалет...не ми се иска да затъмнявам помещението обаче...

# 646
  • There I was on a July morning
Да покажа и аз нашата нова, все още неизползвана баня

ще се радвам и на предложения за прозореца, зад нас построиха кооперацийка и се очертава комшията като излезе на терасата да наблюдава сутрешния ни тоалет...не ми се иска да затъмнявам помещението обаче...
Честито!
В предишното ни жилище бяхме сложили релефно стъкло на прозореца и отвън не се вижда нищо, нито се затъмнява банята.

# 647
Здравейте! И аз тук, скоро и на мен ми се очертава оправяне на баня, та прочетох тази тема, но за предишните не смогнах. Въпросът ми е дали е възможно по някакъв начин да се избегнат плочките (или поне част от тях имам предвид без душ кабината примерно)?  newsm78  Ако някой има представа ще се радвам да сподели. А баните ви които видиах в тази тема са страхотни, поздравления!   bouquet

# 648
дали е възможно по някакъв начин да се избегнат плочките

Ми да - слагаш вместо тях една боя! Тамън като ти омръзне цвета по-лесно се сменя Grinning

# 649
Ами незнам за ка4ество ,има6е само една спукана пло4ка сккоро6те сложа на зелената баня снимки Peace кака Лара според мен не6о матирано на фигорки на6ия огоре си е нормален отдолу е матиран

# 650
кака Лара според мен не6о матирано на фигорки на6ия огоре си е нормален отдолу е матиран
Thinking и това е вариант, май накрая ще го налепя с онова прозрачното фолио на бели фигурки....

дали е възможно по някакъв начин да се избегнат плочките

Ми да - слагаш вместо тях една боя! Тамън като ти омръзне цвета по-лесно се сменя Grinning
и аз много обмислях този вариант, щом ще има душ кабина, помислете за вентилацията и давай смело с боята

# 651
Споделете как си правите проекта на банята с плочките, които сте си избрали?

# 652
  • София
Здравейте! И аз тук, скоро и на мен ми се очертава оправяне на баня, та прочетох тази тема, но за предишните не смогнах. Въпросът ми е дали е възможно по някакъв начин да се избегнат плочките (или поне част от тях имам предвид без душ кабината примерно)?  newsm78  Ако някой има представа ще се радвам да сподели. А баните ви които видиах в тази тема са страхотни, поздравления!   bouquet

тапети за баня Wink
например http://www.ideizadoma.com/tapeti_bania.htm (първото което намерих в нета)

# 653
  • София
Тапетите за баня се отлепят при голяма влага. Имахме в горната част на банята, където не се мокрят, но беше ужасно. И мухъл хванаха, а не можеха да се почистят.

# 654
  • София
не съм имала просто се сетих като вариант

# 655
Много ви благодаря за бързите отговори.    bouquet  А до колкото боядисването, не триабва ли да е някаква по спецялна боя (тип лак например)? 

# 656
Гледах в един магазин тапети за баня, но и аз се чудех дали биха вършили работа. Що са за баня, като на траят на влага тогава Crazy?

# 657
  • София
Гледах в един магазин тапети за баня, но и аз се чудех дали биха вършили работа. Що са за баня, като на траят на влага тогава Crazy?

Уж не се мокрят и не пропускат вода/малко като мушамени стоят/, но там където са залепени се отлепват и то само от влага. Дори и плочки имитираха. Може и при нас да е бил проблема, защото първо имаше блажна боя, която се белеше. Но доколкото си спомням мъжът ми я стърга преди тапетите, за да могат да се залепят добре. Този път вече плочките ще са до тавана, нищо че е на 3 метра и нещо височина Grinning

# 658
маи плочките ще си останат, най добър вариянт, аз исках нещо доста по различно и разчупено с флорални плоскости, обаче ако ми мухлясва се предавам на бариянта с плочки  Whistling

# 659
  • София
стига бе  Wink ,вече има толкова плочки на пазара че два дни да не можеш да си избереш и винаги може да се получи рачупено и интересно.А и си е най-подходящип вариант за банята

Общи условия

Активация на акаунт