Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 198
  • 829
  •   1
Отговори
# 630
Calypso, откъде си я купихте? Дизайна е много приятен. Марката малко ме притеснява. По принцип вашата баня студена ли е?

# 631

Става въпрос за лайсна полукръг 90/90 .
Стават за кабини на плъзгане и на отваряне.
Има лайсни и за паравани .

# 632
  • София
можеш ли да я покажеш?

# 633
Използвам темата, за да ви питам дали някой е слагал КОРЕАНОВА лайсна на душ кабината? Била нещо съвсем ново и понеже ние сме с корито, което след 2,6г. употреба вече се пропука, искаме да махаме коритото и да сложим или прагче или тази лайсна, за която разбрах, че е съвсем нова на пазара...струвала около 130 лв. Притеснявам се, че ми изглежда доста малка и дали няма да пропуска вода извън кабината... Thinking

Vali Simple Smile,
Това е най-подходящия и рационален начин !
В др.тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435430.msg12732049#msg12732049
бях предложила този подход.Не е малка височината,понеже имаш и " рамка " на кабината !
Ако тепърва се проектират при теб ВиК се съобрази с типа СИФОН,който ще бъде положен !
Успех!

# 634
Така изглежда лайсната.
Моята нямам възможност да я снимам в момента!

http://baniastil.com/index.php?page=shop.product_details&fly … mart&Itemid=1

# 635
Здравейтееее Simple Smile))
чета ви от много време и събирам много полезна информация. когато купихме апартамента си казахме-аа тука само банята и тоалетната един латекс един паркет и влизаме Laughing ...е...не било толкова просто Simple Smile))....един месец избираме плочки поради това, че сме постоянно на работа и няма кога..но вече ги купихме, а от вчера си имаме и майстор, който обаче освен ангажимента с нашата баня си има други подобни...така, че мисля, че нещата ще се проточат..успокояваме се единствено, че уж сме говорили за поносима цена за работа...с нетърпение чакам да си я видя готова и да я нащракам за да ви я покажа.

Хубав ден на всички Simple Smile
Благодаря, че ви има Hug

# 636
Ууууууу брееее Mr. Green
Свалихме я от замундата!
Кой искаш да му направя проект сега?
Цената ми  шоколад Линд и сок Joy

Аз аз, а шоколада го имаш

# 637
Запис само наминавам о6те си я правим ето я марката Испанска е Rolling Eyes дано да е ка4ествена http://www.azulejosalcor.com/interface_alcor.php?conPan=yes& … =112&lang=esp .На6ите са зелено и бяло  Peace.А за другата са ми в акав цвят http://www.fanal.com/serie.php?i=0&name=OPTIC&matprima=n … &acabado=null лилавите и маковете комбинация бяло и сиво (втората снимка) као санат готови слагам снимки Heart Eyes.Вси4ки бани които видях са срахот Hugни
ROZI24 плочките са страхотни от къде ги намери и на каква цена?

# 638
iwa_  живея в Ипания и са испански фирми само дано да излязат ка4ествени Praynig

# 639
Да в последствие видях че пише Испания. И ние сме се спряли на испански плочки, дано наистина да са качествени.

# 640
  • София
Да в последствие видях че пише Испания. И ние сме се спряли на испански плочки, дано наистина да са качествени.
Да ти кажа, явно у нас всичко е въпрос на късмет. Нашите плочки също са испански, бих казала средна и даже към ниска ценова категория за такива (28-29лв. кв.м.). По субективното мнение на майстора, който ни ги слага - едни от най-качествените, с които до сега се е сблъсквал, въпреки че имало някаква минимална разлика между двата цвята. (Факт е, че не успя да "батиса" нито една, та сега си имам достатъчно артисали, че да си облицовам и куфнята, при желание...  Joy) Твърди, че е слагал и много по-скъпи, но и далеч по-некачествени такива! Та явно, каквото и да си изберем, е въпрос на "ези-тура"...

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 16:50 от M4

# 641
  • София

Тъй като испанските са от най-качествените плочки, които се предлагат у нас има страшно много ментета. Най-безобидния случай е лъжата на продавачките, които казват, че са испански, а после на кашончето пише друго/при леля ми се оказаха словенски/. После те убеждават, че ти не си разбрал какво са ти казали. За съжаление има китайски ментета, които имитират и кашоните   Sad. Тогава наистина са големи боклуци, но как да ги познае човек при покупката? Съвсем вярно е казаното от М4 за "ези-турата"  Mr. Green.

# 642
  • There I was on a July morning
На пазара се предлагат испански плочки от поне 10-тина фабрики и в различен ценови диапазон, така че едва ли може да се обобщава за всички, но ние също се спряхме на такива.
На нас майстор ни похвали италианските плочки, но като цяло цената им е по-висока от испанските и не мисля че си заслужава.

# 643
 Здравейте
   Майстора като слагал окачения таван на банята  надрал плочките с алуминиевата стълба на няколко места . А моя мъж въобще не видял надраните плочки  и взел ,че му платил. Днес като отидох в новия апартамент  да видя как е станал тавана ,изпаднах в ужас.  На хубавите ми бели плочки се мъдрят едни големи черни черти . Обадих се на въпросния некадърник да дойде и да ги подмени , а той най спокойно ми каза ,че тая работа нямала да стане. Знаела ли съм аз как се подменят плочки.  Сега едвам се побирам в кожата си  от яд. А беше толкова прехвален.
 Сега с мъжо ще се мъчим да изчистим това черното от надрасканите плочки , ако не успеем не ми се мисли.
   Ако някоя от вас знае някоя магия с която това да стане МОЛЯ да сподели.

# 644
  • София
iwa_-тези плочки,за които питаш/испанските/ ги има и тука -70лв. им е цената някъде-говоря за декорните,другите са май 40лв.Виж в сайта на Керанова.Аз си направих банята от испански плочки на 35лв. и мога да кажа,че за 20кв.м. имаше 4-5 с малки чуквания.А в кухнята ми е пак испански гранитогрес-12 кв.м и там дефектните бяха около 12 плочки и имаха доста разминавания ва р-ра-явно цената е решаваща в качеството.
као-много неприятно това с плочките.И на мен онзи ден монтажниците за кухнята ми счупиха едно ъгълче на гранитогреса 1.5см.-много е неприятно ново нещо да се съсипе.

Общи условия

Активация на акаунт