Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 123 198
  • 829
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В момента при нас тече ремонт на банята. Сега слагат окаченият таван, а по-късно ще фугират. До ден-два ще се монтират аксесоарите и ще снимам.

# 616
Това ще бъде бъдещата ни баня http://img219.imageshack.us/img219/4857/p1010321.jpg

# 617
Здравейте, мацки Hug!
Не следя темата, тъй като нито банята ми е нова, нито пък има изгледи да и правим ремонт в близките години. Но имам едно питане и ако вече е обсъждано, моля да ме извините.
С какво си отоплявате баните? Ще трябва да си сложим печка от онези тип радиатори на стената, тъй като банята ни е доста студена, а дребният го къпем от лятото там. Препоръчайте ми такава или някакъв друг тип печка, моля. Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet!

# 618
Съвсем скоро в брошура на Бриколаж или Практикер имаше модел на Елдом Инвест или Теси за около 25 лева.
И ние се замисляме.
Малко ми е страшно с тези печки  ,но щом пише за баня newsm78?

# 619
  • Варна
Здравейте, мацки Hug!
Не следя темата, тъй като нито банята ми е нова, нито пък има изгледи да и правим ремонт в близките години. Но имам едно питане и ако вече е обсъждано, моля да ме извините.
С какво си отоплявате баните? Ще трябва да си сложим печка от онези тип радиатори на стената, тъй като банята ни е доста студена, а дребният го къпем от лятото там. Препоръчайте ми такава или някакъв друг тип печка, моля. Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet!
Има едни тип климатици.Много са хубави и отопляват супер.На външен вид е като климатик,но е малка.Със дистанционно и регулиране на температурата.Цените им са от 40лв. до 100лв.

# 620
Здравейте, мацки Hug!

polin_aq аз харесвам лирите,но съпруга ми реши да сложи подобна на тази печката топли даже я намалям на 1 защото в банята неможе да се диша докато къпя малката.Грозничка е но е над вратата и не се вижда отвън,преди 10 години имахме духалка за баня но имахме чувство че като духаше срещу нас излиза студен въздух и настръхвахме....но иначе горе-долу си вършеше работата.Ако трябва да избера между двата варианта бих избрала лирата Laughing,защото незнам как е.Сега сериозно -печката ми се струва че повече топли от духалката. Hug

# 621
И аз си мислех да проверя в тези магазини, а също и Техно-тата. Все пак ако някой тук ползва такова чудо, моля да даде отзиви.

жаси, скоро си купихме такава "духалка" за детската стая. Ама дали става за баня newsm78? Като се замисля, що пък да не става? Тя се монтира на високо и е трудно да попадне вода там. Освен това банята ни е разделена, образно казано на две помещения. Няма врата, а само свод между двете, но ако такава печка се сложи във "външната" част, вода няма как да попадне там изобщо. Знаеш ли, че ми даваш страхотна идея Laughing. Направо си е вариант Peace.

И понеже все ме изпреварвате Laughing и не мога да публикувам, сега пък kalinikol ме замисли. Вярно е това за духалката. То и климатика е така. Като си гол и мокър, от струята въздух ти става студено Rolling Eyes. А продават ли се такива печки като тази, която си ми показала? Имаше ги едно време, а сега?

# 622
Има такива духалки специално за мокри помещения от 40-60 лева нагоре започват,а такива печки като тази която съм показала има но нямат много хубав вид а цената им е към 25-30 лева Rolling Eyesизбора е твой Wink

# 623
  • Варна
Има такива духалки специално за мокри помещения от 40-60 лева нагоре започват,а такива печки като тази която съм показала има но нямат много хубав вид а цената им е към 25-30 лева Rolling Eyesизбора е твой Wink
Изпревари ме. Laughing

# 624
Повечето стоят грозновато, нашата баня е нова и мислехме да сложим Адакс 400 вата, или лира , можее да видите предложенията им за баня.

# 625
много красиви бани ,поздравявам ви вси4ки   bouquet  bouquet

# 626
Използвам темата, за да ви питам дали някой е слагал КОРЕАНОВА лайсна на душ кабината? Била нещо съвсем ново и понеже ние сме с корито, което след 2,6г. употреба вече се пропука, искаме да махаме коритото и да сложим или прагче или тази лайсна, за която разбрах, че е съвсем нова на пазара...струвала около 130 лв. Притеснявам се, че ми изглежда доста малка и дали няма да пропуска вода извън кабината... Thinking

# 627
Използвам темата, за да ви питам дали някой е слагал КОРЕАНОВА лайсна на душ кабината? Била нещо съвсем ново и понеже ние сме с корито, което след 2,6г. употреба вече се пропука, искаме да махаме коритото и да сложим или прагче или тази лайсна, за която разбрах, че е съвсем нова на пазара...струвала около 130 лв. Притеснявам се, че ми изглежда доста малка и дали няма да пропуска вода извън кабината... Thinking
Аз съм с такава от 3-4 години.Купях я от мострена баня на  "Мартинели".
Перфектна ми е.Само ,че за да си вържа гащите,че няма да пропусне и сложих силикон.
Цената на нова и качествена е около 200 лв,а аз взех тази за около 20-30лв.

# 628
  • В центъра на Вселената...
Здравейте, мацки Hug!

Ние си сложихме ето такава :
http://www.tesy.com/household_bg.php?catid=22&product=450
За сега нямам отзиви, защото не сме я използвали още  Peace

# 629
  • София
Аз съм с такава от 3-4 години.Купях я от мострена баня на  "Мартинели".
Перфектна ми е.Само ,че за да си вържа гащите,че няма да пропусне и сложих силикон.
Цената на нова и качествена е около 200 лв,а аз взех тази за около 20-30лв.

За какви размери говориш, това също има значение. И друго да попитам- тези лайсни само за душ-кабини с плъзгащи врати ли са подходящи  newsm78.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 17:28 от Iva_s

Общи условия

Активация на акаунт