Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 609
  • 929
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте дисковци!
Аз съм изключително изтощена физически и особено емоционално от днешният ден, така че само минавам да ви поздравя и да ви питам когато сте притеснени, ядосани ... силно развълнувани, засилват ли ви се болките? Аз ли си втълпявам, че засегнатите нерви реагират и се влошавам?
Отивам да готвя и т.н. домакинството. Пожелайте ми късмет Wink

# 481
Колко време като продължителност мога да пия Волтарен? 20 дена, 1 месец или по-малко?

Преди операцията пиех вортарен ретард, който ми помагаше с една идея, и го пих 4 пъти по 10 хапа. И до ден днешен не разбирам как ми издържа стомахът на тази атака от отрови, а волтаренът е една отрова. Задължително го пий по време на храна. През голямата си криза, която между другото трая цели 5 месеца   newsm12 (повярвайте, все още не мога да съм спокойна като си спомня) не съм си позволявала да изпия и един витамин без да си сложа нещо в устата. Може и това да ми спаси стомахът. Дано волтаренът ти помогне. Аз все още не пия нищо, преди няколко дни пробвах с мидокалм, но ми стана лошо и се зарекох да не пия нищо. А , я кажи, няма ли вместо волтарен да си направиш една шопска (с печен пипер, а не както я правят в кръчмите с пресен) и да удариш една ударна доза охладена в камерата гроздова (като олио)  Drunk Може и кайсиева!!!

Булка Марулка, прави си, скъпа! И при мен е така. След втората операция съм определено добре, но като имам притеснения нещо  веднага чувствам дисконфорт. Сякаш, че дяволите идват при мен и ме притискат. Гадно е. И ще трябва да се позапретнем с тези лоши мисли! Вече 6 месеца се боря с това и смело заявявам, че е много трудно! Трябва мисленето ни да е позитивно!

# 482
ОК, вервай ми, пробвала и с изстудена ракия и с греяно вино (зимата), но нещо не помага.
Мъжът ми ми донесе Волтарен от Франция - той е в опаковка от 15 бр., изпих го и си мисля че е по-добър от нашенския, защото много бързо ми повлиява. Имам още от него но не смея да прекалявам, а и да не си внушавам, че само от него ми минава. За стомаха гълтам Ланзул. Пия и Нивалин - може ли от него да ми се повдига?

Булка Марулка, ако правилно разчитам линийката под текста, досега за 3 месеца си свалила 26,5 кг??? Поправи ме ако греша, как стават тези неща? За мен е само мечта.

След операцията много по-силно усещам развалянето на времето. Други неща не мога да свържа с болките, освен и ако не се пресиля.

# 483
Тишо, тези хубавите деца, с ДХ-тата ли ги правите бе хора?
амиии Blush, при правенето нямах ДХ, но при раждането няма да ви разправям през какъв ад минах, цяла нощ в болницата, ужас #Crazy не искам и да си спомням Sick

tishoo  , страхотен бебок с огромни черни очи  Hug Да ти е жив и здрав и само радости да ви носи .
като на баща му  Wink, благодаря ти Hug

Здравейте дисковци!
Аз съм изключително изтощена физически и особено емоционално от днешният ден, така че само минавам да ви поздравя и да ви питам когато сте притеснени, ядосани ... силно развълнувани, засилват ли ви се болките? Аз ли си втълпявам, че засегнатите нерви реагират и се влошавам?
Отивам да готвя и т.н. домакинството. Пожелайте ми късмет Wink
За това не съм се замислял, но днес цял ден ми късаха нервите и сега ме боли, може и да има логика Thinking
Вчера се прибрах от Видин пътувах около 4,5 часа но не ме болеше newsm78

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 18:41 от tishoo

# 484
  • София
Моят син е на 11 г. и аз се отказах от второ точно заради ДХ, при това че трябваше да бъде ин витро, а там често са 2 та и повече. Още ми е мъчно и не съм го преодоляла, но това е основно когато не ме боли, дойде ли болката нищо друго не ме интересува, само отново да съм добре.

# 485
Момичета , на мен пък ми казаха ,че бременност е възможна с повече лежане в последните месеци  Hug Предстои ми да рискувам , но ще го направя .

Днес времето нещо не е в ред - много мои познати ми се олакват ,че не се чувстват добре , мен ми е криво , мъжът ми се прибра със световъртеж . ЗАтова ще ударя едно уиски с лед , пък каквото ще да става  Joy Я , "наздраве  " !  newsm24 newsm24

# 486
jocco, да доста отслабнах. Още повече преди тази диета имам хормонално лечение, продължаващо и сега, но тогава само от него свалих 20 кг. Като ги прибавиш към сегашните за по-малко от 1.5 год. свалих 46 кг и продължавам, защото още не се чувствам добре в кожата си, а не се и харесвам. Целта ми е малко прекалена - 63 кг на 170 височина и едра костна структура - приличам малко на анорексичка, но искам пак да се видя така! Иначе сегашните резултати постигам с диетата на Дюкан.
Гледа, за деца сте се разприказвали ... аз още искам второ! Правя някакви планове, но все не ми достига смелост. Казала съм майната му на кръста - искам си детето! Мъжа ми ми е обещал момиченце  Heart Eyes
OK, аз съм непоправима наивна романтичка с розово мислене  Rolling Eyes Абсолютна оптимистка с редки черни дупки  Laughing Честно казано, последното ми помага в много отношения!

# 487
Донякъде изпълних плана като гледах близначетата на брат ми. Те са вече на 1,8 г. и докато отрастнат доста зор видяхме. Момче и момиче (ин витро). Момченцето за съжаление има доста сериозен неврологичен проблем и с него живяхме близо 4 месеца по болниците докато си го приберем вкъщи. Моля се да се оправи колкото се може повече. Като си помисля, че и аз щях да имам близнаци щеше да е пълна лудница!
Спомням си, че в последните месеци на бременноста вече много ме болеше кръста. Адски болки. Явно още тогава съм си имала проблем, но лекарите не му отдадоха внимание и при самото раждане много се измъчих - близо 20 часа. Оттогава вече са ми първите спомени за по-сериозни проблеми с кръста. Вече си имам доказани 6 дх + 1 оперирана. Мисля, че е стана добре в моя случай че не ми позволиха да износя бебетата.

Булка Марулка, аз съм 177, но съм близо 90 кг. вече. Също минах хормонално лечение, и качих близо 25 кг. Сега се пазя като яйце и колкото и да пазя диета нещо не успявам да сваля кг. От две години не тренирам и направо се надух. Диетата на Дюкян не я разбирам. Май съм несериозна и си намирам оправдание за да не я направя.

А ние вкъщи се подготвяме за "таратор парти". Имаме голяма веранда и сега ще дойдат приятели. Мастиката е във фризера, имам една тенджера таратор, палиме барбекюто... Наздраве!

# 488

Наздраве!  Hug

# 489
Булка Марулка , бих те посъветвала за диетата на Дюкан да внимаваш , защото ако не греша , се състои изцяло от местни продукти ( поправи ме ако греша , но гледах и предаване за тази диета )  . Има опасност за бъбреците да се затлачат с белтък , които няма да могат да филтрират , защото си имат лимит . Аз отслабнах 7 килограма , но си трябват и тренировки . А и с тая калорична биричка не знам как ще се справя  Joy Иначе почти не ми се яде в тия жеги - гледам да съм на зеленчуци , малко месце ( пилешко , кюфтенца ) и над 2 литра вода .

jocco , много са ти дисковите хернии . Аз ще гледам с моите трите да се справя .

Гледайте да се чувствате добре в кожата си , а не колко са килограмите . Проблем е само , ако са над нормата . Откакто качих малко , престанах да имам проблеми с цикъла . Е , после станаха и повече  , но съм решила да  ги сваля до 63 поне ( в момента съм 68 , а бях 78  при ръст 170 ) .

КАто гледам повечето си приятелки с по две момчета , все им се иска да гушнат момиченце . Абе нека децата да са живи и здрави ! Лек и спорен ден на всички  Hug

# 490

Добро утро с едно хубаво кафе!

# 491
  • София
Добро утро!
Лили, просто не се стърпях като видях това превъзходно кафе!
Как ти е кръста, по-добре ли си днес?

Булка Марулка, забелязала съм, че особено когато съм притеснена и веднага почва да ме подсеща за себе си дисковата ми херния.

jocco, съвсем възможно е да ти се гади от Нивалина. Много трудно се понася това лекарство. На мен ми го правеха на инжекции
и въпреки това едвам издържах края на курса, точно поради силно гадене. Е, вярно, че беше 35 дневен курса.  Laughing

Слънчев и усмихнат ден на всички!   Nature Sunny

# 492
  • София
 preggoЕх момичета,оцелява се.Бях 57кг. станах 90.Движех се като ,татра, а на завоите се изнасях като ,тир,.При това бях на диета,с сина качих 36кг.Последните месеци лежане,ходене,лежане.И така.Ама да са ни живи и здрави дечицата заслужава си. http://85.14.4.121:81/thumb.php?r=26&i=13365121
А иначе се отказах да пия лекарства,внушавам си ,че не ме боли.Щом внушенията имат такава голяма сила,трябва да помогне.
Успешен ден на всички.

# 493
Добро утро и от мен  Simple Smile

Някой пил ли е Габаневрал?

# 494
Добро утро!
Лили, просто не се стърпях като видях това превъзходно кафе!
Как ти е кръста, по-добре ли си днес?

В момента болката не е нетърпима, а само когато ставам от леглото и в определени пози при напрягане на гръбните мускули. Не е типичната болка в кръста и със скованост. Имам чувството, че съм настинала. Трябва да мине.
Страхотни са ви бебоците! Да са ви живи и здрави!
Да ви споделя нещо, което научих за жени, които са родили по-големи бебета. При самото раждане на голямото бебе се получавали ДХ на опашните прешлени. И когато има предположение за голямо бебе се практикувало цезарово сечение. Имам позната, която така се е здобила с ДХ.

Общи условия

Активация на акаунт