Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 614
  • 929
  •   1
Отговори
# 465
  • София

Тишо, много е готин малкият!
Да ти е жив и здрав!  Hug
На тази снимка е уникален просто, толкова емоция има:
http://www.tishoooo.snimka.bg/album.php?album_id=391566&pid=13046441

# 466
Балгодаря sophsan  Simple Smile

Наздраве на всички, нека тая вечер се отпуснем и не мислим за болки newsm24

# 467
  • София

tishoo пусни снимка и на твойто мъниче.

ето го http://www.tishoooo.snimka.bg/  Hug

Колкото до пчеланата отрова , мен много често ме жилят (имам кошери),  няма ефект върху ДХ Wink

МИсля че трябва да те ожили на точното място според мен!

bubolina_80 Каква е тази книга? Може ли да опишеш метода , има ли писано за ДХ?

# 468

МИсля че трябва да те ожили на точното място според мен!
Може и така да е, тези дето се занимват с това си зная някакви точки, където трябва да те ужили  newsm78
Но от безразборно жилене няма ефект Crazy

# 469
tishoo, ей на това му казвам бебок за гушкане, хапане и целувки. Да ти е здраво, весело и умно мъжленцето. Пу, да не му е уруки!

# 470
Здравейте дружина!
За съжаление се оказа, че и моят съпруг се е "уредил" с ДХ -L4-L5 медианна дискова херния стенозираща предното субарахноидно пространство  Confused
Преди близо 4г бе прищипал нерв, ходи по разни масажисти, изписания тилкотил не даде никакъв резултат..стигна до лазене..просто седмица не можеше да стане Sad След 2 инжекции Династат беше забравил за кръст и всичко.
Сега /да чукаме на дърво/ не е зазлял толкова, изписаха му някакви инжекции /не помня името/, които обаче не се препоръчват при нестабилно кръвно налягане/той го вдига чат-пат/ и не ги слага.
Мислим варианта "Павел баня", но не знам дали ще се класира..иначе кога е по-добре да се ходи на такива процедури-есента или зимата?

# 471
tishoo, ей на това му казвам бебок за гушкане, хапане и целувки. Да ти е здраво, весело и умно мъжленцето. Пу, да не му е уруки!
Благодаря чанаHug

# 472
  • София
Мислим варианта "Павел баня", но не знам дали ще се класира..иначе кога е по-добре да се ходи на такива процедури-есента или зимата?

Добре е да се ходи или на пролет, или през есента. Тоест, през преходните сезони, тогава организмът е най-податлив при
такъв тип проблеми.
А, най-добре и на пролет, и на есен.  Hug

# 473

Добре е да се ходи или на пролет, или през есента. Тоест, през преходните сезони, тогава организмът е най-податлив при
такъв тип проблеми.
А, най-добре и на пролет, и на есен.  Hug

Много благодаря за отговора  bouquet

# 474
  • София
Здравейте.Връщам се от Велинград.Хубаво беше,ходихме на басейн в поч.стан.,,Преслав,, над ,Клептуза,нагоре-нагоре покрай ОУ-то и право там.вход 5лв.възрастни и 3лв деца,басейна не е от най-големите но е спокоен и принципно ходят хора с деца.А и бяхме на квартира наблизо та екстра.Мин.топла вода и извираше отдолу та можеш и да си представяш джакузи LaughingПосле бяхме на ,Беглика фест, там имаше момичета дето ни разтягаха с йога,после ни наливаха с бира и пелинче beerНаздраве.И като опна палатката,надувам си шалтето,наместя си ребрата около камъните и кротичко си съскам на припек/ама само два дена щото валя/.Как не ме заболя нещо,дойдохме си в София и снощи то не бяха крампи то не бе чудо.Моя мъж щеше да се изнася по едно време,че много съм го ритала,но ми разтри крачетата и се отпуснаха мускулите та поспах.
Тишо,жив и здрав да ти е.Айде сватове.Моята е на 8мес.Ще си миткаме по сватовски на почивки.
Булка Малулка-Мехлемите ПРЕДИ ябълките,после онуй дето изправя криви неща.
Ей много ми е хубаво с вас  bouquet   

# 475
Тишо,жив и здрав да ти е.Айде сватове.Моята е на 8мес.Ще си миткаме по сватовски на почивки.
Благодаря! Става, тъкмо няма вече сам да ходя по санаториуми Joy

# 476
Здравейте, банда! От днес съм пак с Интернет. Пак ни бяха гепили кабелите (това често се случва при нас).
Тишо, тези хубавите деца, с ДХ-тата ли ги правите бе хора? И аз си мечтаех за повече от едно копие, но трябваше да се откажа заради болестта ми. Завиждам ви - моята щерка е на 15 г. и не мога да я хвана вече да я гушна малко поне.

# 477
Здравейте, банда! От днес съм пак с Интернет. Пак ни бяха гепили кабелите (това често се случва при нас).
Тишо, тези хубавите деца, с ДХ-тата ли ги правите бе хора? И аз си мечтаех за повече от едно копие, но трябваше да се откажа заради болестта ми. Завиждам ви - моята щерка е на 15 г. и не мога да я хвана вече да я гушна малко поне.

jocco, твоята хубавица е колкото моя хубавец-и моят син е на 15. Какво гушкане, той даже се криви, че съм цял ден в къщи  ConfusedА за второто копие никога не е късно. Аз син ми го родих като бях на 34 (много харесвах приказката "харесвам малките деца защото са им млади майките   Laughing "). Може пък и да се наместят болежките. Едно е сигурно-покрай едно бебе всичко се забравя. Така ми се иска и аз да си имам такива прекрасни мисли, но уви! При мен дойде време да мисля за внучетата. И в този ред на мисли-едно предимство-от сега е ясно, че няма да дундуркам и да му мисли щерка ми.
А аз да се оплача от себе си-от много перчене колко съм добре сега имам леки болки в кръста. Уж не се навеждах със зимнината, внимавах много, но явно съм понастинала и сега при сядане кръстът ме понаболява.

# 478
MTV , колегите рпавилно са ти казали - есента и зимата на санаторуим .

tishoo  , страхотен бебок с огромни черни очи  Hug Да ти е жив и здрав и само радости да ви носи .

Сън в лятна нощ , нещо си впалаво настроение - значи почивката дава ефект  Joy

jocco , щом има желание , има и начини . За бременни с дискова херния има специални колани , така че не е невъзможно да се износват дечицата .

Лили , почвай упражнения да се оправиш . Аз като ги направя и болките ми изчезват .

# 479
Този месец ще направя 41 г. и мисля, че отмина времето за памперси. А и както е тръгнало да си споделяме ще си кажа, че преди 4 г. трябваше да се сбогувам с близнаци (категорично ми забраниха). Много ми беше мъчно, уви. Но си представям сега как щях да се оправям....

ОК, и аз тези дни бях в едно чудесно настрение, защото не ме болеше токова и имах по-свободни движения. Някак си изведнъж усещаш, че ти е по-леко и по-хубаво и толкова много неща правиш.. Обаче, както се майтапи съпругът, в момента в който ми се обади че се прибира в България и веднага почва да ме боли всичко. Аз нали се правя на вредна булка и всичко искам да направя и до следващия ден вече едвам мърдам от пресилване.
Колко време като продължителност мога да пия Волтарен? 20 дена, 1 месец или по-малко?

Общи условия

Активация на акаунт