Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 618
  • 929
  •   1
Отговори
# 450
Здрасти!
Получи ли колетчето от Германия? Пиши какво става. Не съм се отказала! За сега съм  newsm10, но знае ли човек. Снощи му друснахме едни танци + още нещо с Мъжлето, пък  да става каквото ще, а на сутринта ..... пу, да не чуе Дявола.

# 451
Здравей!

Все още не, то няма да е колетче Grinning лично ще ми ги донесат, обеща ми че до края на Август ще си идва в Бг. Като стане работата ще пиша какъв е резултатът, и тук в темта Wink
И аз съм  newsm10, и установих, че ако  днес се натоваря много, следващите два дена не ме боли, явно трябва раздвижване newsm44
А нещото дето не го спомена  luvbed , и при мен действа положително  smile3521

Поздрави!

п.с. много красиво дете имаш, да ви е живо и здраво, и да ви прави много щасливи Hug

# 452

Хора, да ви се похваля, уредих си резервация за Бургаски минерални бани- св. Мина дом 1, от 11 Ноември. Наистина е още рано, но се подсигурих за всеки случай. Писал съм, че съм ходил още на Павел баня и в Поморие, но най- добре ми действат Бургаските. И двата пъти, след като ходих там, нямах проблеми почти по година след това.

# 453
Здравейте и поздрави от морето!  Hug
Да споделя няколко добри новини, а именно - чувствам се добре, нямам никакви болки, влизам смело във водата и плувам! Много се надявам това безпроблемие и разбирателство с ДХ, да продължи, дълго, дълго време  Praynig

# 454

Здравейте на всички - с болежки и без болежки!

На първите искренно им съчувствам, а на вторите - "дивейте" разумно, макар че "дивеенето" изключва разумното.

tishoo пусни снимка и на твойто мъниче.

А нещото дето не го спомена  luvbed , и при мен действа положително  smile3521
Най-смешното е, че имам страхотна мускулна треска на прасците - или от танците http://yooyoo.info/play.php?vid=826e8434f, или от позата, а може и от двете. smile3503

# 455
Привет и от мен  Hug Искам да попитам следното : някои от вас , които са си правили лично резервации за Павел Баня , по какъв начин се свързаха със санаториума ( без намесата на НОи ) и  кой точно санаториум работи с програмата " ПРО " на НОИ ? Димо , ти братко беше ходил там миналата година , така че , ако четеш ми пиши ( ако искаш и на лични ) .

От вчера започнах да правя упражненията и се чувствам доста по -добре  newsm44

# 456
Мушкам се на бързо да се разпиша, че нямам време. Почнах работа и както казва един приятел получих озъртане  Laughing Не ми стига времето за нищо. Чета редовно, но на два пъти ми остана висящ и недописан поста ... Сега си използвам обедната почивка и времето за предъвкване за да напиша най-после  Rolling Eyes
Кръста ми е добре. Гръбнака се раздвижва и не протестира на никое движение или навеждане. Лошото е, че работата ми е свързана с вдигане на малко по-тежички предмети и не винаги мога да юркам колегите да си ги вземат сами. Още по-малко мога да вкарам някой клиент в склада да си вземе частите сам  Whistling  Laughing Краката си чувствам и двата. При преумора се изостря усещането и става дразнещо и неприятно, но вярвам, че е заради процес на възстановяване. Когато се натоваря повече боли доста, но пак не се ограничавам в движенията. Вчера след час почивка в леглото (без мъжо) като станах ми нямаше нищо! За бой съм, че жената ми даде едни мехлемчета да се мажа, а аз почти цяла седмица съм отложила мазането заради креватни упражнения ... Не стигаме до мехлемчетата просто  Blush

# 457
За бой съм, че жената ми даде едни мехлемчета да се мажа, а аз почти цяла седмица съм отложила мазането заради креватни упражнения ... Не стигаме до мехлемчетата просто  Blush
Булка Марулка, не му се впрягай много. След 30-40 годинки ще има само kiss + мехлемчетата.

# 458
  • София
Някой пробвал ли е манипулации с пчелна отрова ?
Брат ми има вестника, в който е писано по този въпрос и мисля че е пишело  за дисковата херния също?!
Трябва да ги открия. Може да се пробва.  Rolling Eyes
Пчелната отрова действа ли против възпаления?

# 459
Това с пчелната отрова не се ли използва само при множествена склероза. Имам една болна от МС позната, която се беше подпожила на ужилване по краката от 1000-2000 пчели, при това няколко пъти /разбира се под лекарски надзор/.

# 460
  • Димитровград
Това с пчелната отрова се използва наистина и при дискова херния,имам книжка казва се как да преборим радикулита в домашни условия,а нали дисковата дава точно радикулитни оплаквания.Пише че е точно с противовъзпалително и обезболяващо действие,както и змийската отрова,която се предлага  в аптеките под названието на мехлема матсан дойч.Незнам обаче коя от двете е с по-добър ефект,пробвала съм само змийската.

# 461
Здравейте!
Преди време гледах филм, в който  представиха няколко "алтернативни" метода за лечение на различни заболявания. Основните "лечители" бяха пиявици, ларви на трупни мухи и пчели. Пиявиците се използваха за възобновяване на кръвообръщението и премахване на кръвонасядане по крайниците, трупните ларви при открити загниващи рани, а пчелите при ревматизъм, артрит и за стимулиранe на нервните окончания по повърхността на тялото. За съжаление не си спомням да е ставало дума за дискова херния. Във филма показваха как пчелите жилят болното място. Нямаше вариант с намазване с пчелна отрова - ако имаше при всички положения щях да си го спомням, защото изпитвам ужас от оси и пчели.  
От народната медицина - при ревматизъм и артрит се използва напр. "жарене" с коприва. А дали става за ДХ ... не знам.    33uu

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 14:41 от чана

# 462
Това с копривата съм го пробвала.Преди няколко години зълва ми ми нажили кръста.Отначало беше гадно,но после усещането е все едно си се намазал с финалгон.

# 463

Аз постоянно се лекувам с пчелна ортрова по неволя, тъй като съм любител пчелар. Сега имам само 3 кошера, но доскоро имах много. Съкратих ги заради дисковата херния. Има операции по обслужването им, когато се налага вдигане на тежко и доста продължително навеждане. Често пъти пък, като има работа по тях, аз съм в криза и дори не мога да се мръдна. Затова оставих само 3, за да си задоволявам хобито.
Не съм забелязал да има някакъв ефект от жиленето. Знам, че е полезно за ревматични и ставни заболявания, за нашите не знам. Но има логика, ако се използва за подобряване чувствителността на крайник с пареза например.

# 464

tishoo пусни снимка и на твойто мъниче.

ето го http://www.tishoooo.snimka.bg/  Hug

Колкото до пчеланата отрова , мен много често ме жилят (имам кошери),  няма ефект върху ДХ Wink

Общи условия

Активация на акаунт