Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 493
  • 929
  •   1
Отговори
# 345
Честит празник aha   bouquet

[Абе еднакъв е, но тук въпросът е, че не бива да е различен на цвят като е еднакъв като лекарство! Peace
Просто кафявия е с шоколад а белия с кокос... Mr. Green

...Колоезденето как се отразява - има ли по запалени?

Сега ще си поръчвам едно колело съобразено с височината ми, доста ще е леко (само 12,5кг), като по-натам още ще му свалям) и така ще го направя че гърбът да е почти изправен при каране Thinking

ПП: Я се похвалете тези от вас които спортуват нещо   bouquet  chef
Аз карам всеки ден, колелото ми също е супер леко, но само заради влаченето му по стълбите. Освен колелото ходя да карам уиндсърф (доста агресивно), дори направих задно салто с оборудването и всичко ми е наред Joy Вчера се върнах от поредния тур и определено се чувствах много добре докато се натоварвах. Сега отново усещам изтръпване и лека болка в легнало положение, но няма нищо общо със зимната криза.

Ролерите мисля са доста неподходящи за нас заради евентуалните падания.

# 346
  • София

...Колоезденето как се отразява - има ли по запалени?

Сега ще си поръчвам едно колело съобразено с височината ми, доста ще е леко (само 12,5кг), като по-натам още ще му свалям) и така ще го направя че гърбът да е почти изправен при каране Thinking

ПП: Я се похвалете тези от вас които спортуват нещо   bouquet  chef
Аз карам всеки ден, колелото ми също е супер леко, но само заради влаченето му по стълбите. Освен колелото ходя да карам уиндсърф (доста агресивно), дори направих задно салто с оборудването и всичко ми е наред Joy Вчера се върнах от поредния тур и определено се чувствах много добре докато се натоварвах. Сега отново усещам изтръпване и лека болка в легнало положение, но няма нищо общо със зимната криза.

Ролерите мисля са доста неподходящи за нас заради евентуалните падания.

Караш сърф - похвално Simple Smile 
колко ти тежи колелото, аз имам асансьор и това ме спасява .

За ролерите - ами няма да падаме, е може първи път да падна 2-3 пъти ,но айкидото ме е научило как да се пазя от гравитацията Wink

# 347
Тази разлика в цветовете на Мидокалма ми мирише на фалшификат, не би ли трябвало, Бижу, да се обадиш някъде и да го съобщиш, не се случва рядко да се откриват менте производства на лекарства.
Голям дебат стана, но според мен е важно и затова и аз се замислих, за фалшификатите. Направи ми впечатление, че откакто взимам кафявия, малко след приема на хапчето ми прилошава леко и до час минава. Но понеже е винаги след хапчето, взех да се замислям да не е от него.

# 348
Здравейте и от мене. Тази разлика в цветовете на Мидокалма ми мирише на фалшификат, не би ли трябвало, Бижу, да се обадиш някъде и да го съобщиш, не се случва рядко да се откриват менте производства на лекарства.

Днес в София е направо студено, 20 градуса, след вчерашния 37 градусов кошмар. А аз се чудех вчера защо всичко ме боли, явно тялото ми усеща промяната на времето доста по-рано. Днес съм много по-добре.

От няколко дни пия Румалая, някакви индийски билкови таблетки, взимат се при артрити, артрози, оттоци, и други костно-ставни проблеми, като че ли ми помагат. Пробвали ли сте някога ?

Изкарах и 15 дневен курс по иглотерапия, лазер и масажи, май и това помага.

vessi az bqh  pisala malko po nazad za tqh ,che pomagat pri podobni bolejki, no tr da si gi  piesh redovno, naskoro razbrah che imat i takiva ,samo che koncentrat malko po-silni bili....moje da pitash v aptekite

# 349
INON, благодаря за съвета, ще питам. Май точно от тебе разбрах за тях. Благодаря. Ако наистина действат, е хиляди пъти по-добре да взимам тях, отколкото разни химии. Комбинирам ги и с таблетки Магнезий с Б комплекс.

# 350
vessi dano ti pomognat, az veche sprqh da piq obezbolqvasti....sega hodq na ozonoterapiq i se chustvam dosta dobre, ot vreme na vreme samo mi se obajda po nesto , no za malko....inache si piq i az vvitamini ot B grupata i sasto kolagen....vij za poslednoto neznam dali pomaga, no chetoh iz forumi za hora v chujbina, na koito im e pomognalo pri vazstanovqvaneto....po patq na logikata, preshlenite sa izgradeni ot kolagen....samo da ne mi se smeete hora , ama iskam da probvam....

malko sa si skapi , a i tr da se piqt pone nqkolko meseca....ama ste vidim kakav e efekta nakraq:))))

pishi dali si gi namerila tiq drugite po -silnite rumalaq:)

# 351
Дълга дискусия за Мидокалма стана. Когато ми се случи да си го купя с бял, а не с кафяв цвят за първи път, момичетата в аптеката го погледнаха и точно това започнаха да коментират. Имали някакво писмо, в което се обяснявало, че Мидокалм ще се произвежда в бял, а не в кафяв цвят. Предполагам е било за известно време или пък са оставили и двата цвята. Не е правилно, но ... какво да ги правим?!  Rolling Eyes
Мен смяната на времето ме съсипа едната вечер. Направо исках да си откъсна левия крак от болки! Иначе като цяло съм доста по-добре! Навеждам се спокойно във всички посоки, а кръста ме боли само ако много прекаля с натоварването. След тази седмица се връщам във Варна и от понеделник съм на работа. Там ще е истинската проверка на свършеното.

# 352
Булка Марулка,
 Разкажи ми за жената при която ходиш за проблемите с ДХ, как лекува, колко време с какви случай се ангажира и т.н.

# 353
От Франция ми донесоха Волтарен 100, който е блистера е по 15 броя и с друг цвят (предписан си ми е от лекар). Мисля, а може и да си внушавам, но ми действа по-добре. Макар, че един от неврохирурзите да не ми даваше да пия Нивалин, аз го почнах по схемата и се надявам да има успех. Да допълня коктейла: + Флексодон А (3х1) и Аркоксия (1х1/2). Направо лудвам кое кога трябваше или преди или след да пия. А аз се чудех на една моя леля, че си ходи с една чантичка с хапчета.
Опитах се да карам колело, но позата с гръбнака извит напред не ми е добре. Прерязва ме. На гимнастиката също не мога правя упражнения с извиване. Усуквания и разтягания правя. Мисля че е време да се пробвам на пътеката, но само с ходене.

# 354
  • Бургас
Аз от два дни съм горда велосипедистка. Моя мъж ми реновира едно старо балканче, защото на него стойката ти е изправена и се чувствам много добре. След известно време ще ви информирам как ми се отразява.
Пробвах на неговото колело и изобщо не ми е удобно защото трябва много да се навеждам напред.

# 355
Аз от два дни съм горда велосипедистка.

И аз съм горда велосипедистка, но на велото в къщи  Laughing   newsm39. Въртиш педалите, гледкаш Бате Бойко от ТВ-то, и ако и биричка можех да пийвам ... то пък какво ли ми пречи!
Между другото не ви ли е страх да карате колело на улицата? Аз явно съм голяма пъзла-страх ме е да не стане нещо и да падна и тогава не ми се мисли.

# 356
  • София
Аз от два дни съм горда велосипедистка.

И аз съм горда велосипедистка, но на велото в къщи  Laughing   newsm39. Въртиш педалите, гледкаш Бате Бойко от ТВ-то, и ако и биричка можех да пийвам ... то пък какво ли ми пречи!
Между другото не ви ли е страх да карате колело на улицата? Аз явно съм голяма пъзла-страх ме е да не стане нещо и да падна и тогава не ми се мисли.
Мен ме е страх и като пешеходец, но за колоездачи наистина няма условия и сугурност, за жалост и тук изоставаме с десетилития от западните страни...

# 357
vasilen52, ако се върнеш няколко страници назад ще видиш мой пост за част от опита ми с ДХ и тази жена. А как точно работи - ами само с докосване. Не усуква, не масажира, не разтегля ... просто докосва. С енергия работи явно и дар от Бога.
ОК, битовият алкохолизъм е най-опасен Wink Да ти е сладко!  Hug
Аз много искам ролери, а може и колело, но къде да го карам?! Ей това ми е чуденката! Живея във Варна във Възраждане. Докато стигна прословутите вело алеи ще ме прегазят и изстържат около десет пъти. И за двете трябва да се натоваря на колата, да идем до морската, да се разтоварим... Много условности стават и ми изчезва желанието докато стигна и намеря място за паркиране ... Тази седмица спортувам активно с детето - аз тичам, то ме гони ... Върши работа! Само дето го редуваме с уроци за каране на колело. На 2,5 години ми е хубостника. Сяда на колелото и още не знае как точно да  върти. Съответно мама се навежда и ходи сгъната на две за да подсказва кой крак трябва да натиска ... Да е честито на гръбнака ми!
Варналий, да ви питам за някоя свястна и надеждна лаборатория. Трябва ми за хемокултура. Както ми обясниха не се прави навсякъде и било по-особено изследване. Знае ли някой къде мога да ида и да се доверя на резултата?

# 358

Здравейте. Да ви се похваля. Тъй като хернията от няколко месеца не ми дава ядове, освен обичайните слаби болки, дискомфорт и опъвания, та взе, че ми стана скучно и веднага взех мерки. При един ремонт в нас се опитах да се набера на една бетонна стрехичка, а тя се счупи и се бухнах със сила вляво в гърдите. Известно време дишах едва- едва и имах чувството, че съм потрошил поне 15 ребра. После ми поразмина, качих се на колата и- в Пирогоов. След рентген и ехограф, докторите решиха, че освен яко натъртване, съм си цял- целеничък. Щеше да е половин беда, ако нямах хрема. Представете си какъв купон е при всяко кихване. Laughing

Затова сега ще се лекувам вътрешно. Ще си сипя една малка ракийка. Наздраве! Надявам се и някой друг, освен ОК да се включи този път, не забравяйте традициите в темата. Drunk

# 359
Вече се чувствам като алкохолика на форума  smile3518
Текс, страхотно момче имаш!

Общи условия

Активация на акаунт