Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 481
  • 929
  •   1
Отговори
# 360
Вече се чувствам като алкохолика на форума  smile3518
Текс, страхотно момче имаш!

Лили, по- скоро си най-сериозната. Не ме разбирай погрешно, давам те за пример.  Hands Thumbsup

# 361
  • София
Текс, добре че е бил малкият дявол!
Бързо възстановяване ти желая.  Hug

Май, както сме си говорили и друг път, когато се почувстваме по-добре, здраво ни обзема желанието за
наваксване на пропуснатото.

Аз го усещам тези дни по себе си достатъчно силно.  Laughing
Днес продължихме серията с катерене, започнала от Трънското ждрело и се качихме до хижа Мальовица.
Доволна съм от себе си - преходът беше два часа нагоре и малко по-малко надолу. Вървях и си мислех, че ако
някой преди година и няколко месеца ми беше казал, че ще мога пак да се катеря, нямаше да му повярвам тогава...
Поздравявам ви с две мои снимки от днешната екскурзия:

Забравих да кажа "наздраве" и бързо се връщам да си поправя грешката!
Наздраве!  cheers

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 22:18 от sophsan

# 362
# 363
  • София
Връщам се от доктора.Препоръката му е:по 3 пъти на ден,,ма....та му на всичко,, червено винце и черно дробче Twisted EvilА наздраве cheers

# 364
Лили , аз се пошегувах , мила  smile3525 И аз не мога да откажа биричката - всяка вечер си пийвам по една и ми е много добре .

Софи , страхотно клипче и снимки . Има толкова места в Бг , които трябва да се посетят . Не , че не съм доволна , дето ходихме в Гърция , ама Бг си е друго . Имаме толкова богата природа и красиви места , та викам на мъжа ми да започнем да посещаваме всяко едно такова . Сега планираме да идем до Белоградчишките скали , но да видим дали ще е преди или след морето . Ако си развием туризма както трябва , ще има и работа и парички за българите . В тази връзка ви пускам линк към един клип - как искат да ни затрият като нация : http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs&feature=rela
Софи , с камера ли снимате и каква ? ЗАщото аз съм маниачка на тема снимки и ми се ще да си подменим скромния фотоапарат .

Текс , момчето е супер . МАй се увлича по метъла ,  а ? И аз съм малко металистка , така че го разбирам . Сигурно подражава на таткото  Peace
По - добре метъл , отколкото чалга ( да ме прощават почитателите на последния стил ) , но съм я намразила , заради начина , по който я поднасят - тия простотии и голотии , особено Андреа - гледах скоро едни нейни снимки , как роклята й се отворила и се получил инцидент . Инцидент ще е , ако тая реши да се облече  Joy НО това е друга тема .

Иначе болежките съм ги позабравила в това топло време . Сега ходя на физиотерапия , но заради  " Скаленус - синдром " .

На всички ви много хубав ден  Hug

# 365

Преди малко се прибрах от лекар- ходих при личната за болничен заради натъртените ми ребра, та между другото и показах резултатите от ЯМР и препоръките на Бусарски младши за операция. Направих го, защото и тя самата страда от дискова херния и може да ми даде съвет не само като лекар, а и като препатила, иначе специалността и не е в тази област. Знаех, че на нея са и правили миналата година екстензии в Павел баня и са и повлияли много добре. Попитах я дали ще ми препоръча и на мен. Каза, че там е имало човек с голяма медианна дх като моята и се е влошил от екстензиите- на всеки е различно. Тя ме съветва да не се оперирам, докато не съм опитал всичко, вкл. озонотерапия. Оказа се, че имало и много доволни хора от озона.

Софи, така трябва, няма да се предаваме пред болестта. Когато не ни боли, не бива да се ограничаваме чак толкова с мисълта, че можем да провокираме нова криза. Освен това, не съм сигурен дали прекаленото пазене и обездвижване не е по- вредно от натоварването.

Наде, много точни попадения има в клипчето за унищожението ни като нация. Оказва се, че всичко е било преднамерено и даже документирано...
Синът ми не само, че се увлича по метъла, а направо е луд фен, и то от много по-малък. Е, и аз слушам, но едва ли се е повлиял само от това, защото му пускам и много други музики, но сърцето му трепва само като чуе яки жици.  superuu

# 366
Каза, че там е имало човек с голяма медианна дх като моята и се е влошил от екстензиите- на всеки е различно. Тя ме съветва да не се оперирам, докато не съм опитал всичко, вкл. озонотерапия.
И аз съм с медианна. Не знам колко е голяма, защото на тъпата снимка от скенера дори намек за херния не се вижда, а камо ли големината и! Crossing Arms
Сега е лято, не ми се занимава в жегите, но на есен ще имам снимка от ЯМР, за да не ми казва всеки път личният ми "Ти си за операция и о веднага!". Така се взима решение за операция то, при моето не-толкова страшно състояние и при непълна яснота как точни изглежда хернията. Евала на твоята лекарка, Текс, че не е категорична като моят сладур, ами съвсем нормално предлага първо да се опита преди крайна интервенция! Peace

# 367
Софи, радвам се за твоите безкрайно красиви и полезни преходи! Много красиви пейзажи си ни изпратила. Продължавай все така да посещаваш хубавите местенца на Бг. Препоръчвам на всички и ждрелото в Родопите , през което се минава за Ягодинската пещера. Това според мен е най-красивото място в Бг, което съм посещавала. Ето ви снимка от ждрелото

http://georgi.unixsol.org/mypics/na-pad-za-yagodinska.html

А сега да се оплача и от моята невроложка-днес занесох ЯМР и направлението, при което първото нещо беше да видя как ще разгадае снимката. Естествено, зачете се в листовете без да погледне снимките. А аз носех и този преди и след операцията! Ние, дето не сме доктори разбираме разликите между двете снимки! Но, нейсе! Иначе заключението беше, че не е много добре работата, имало изменения  на прешлените, имало някакви протрузии на оперираните нива (при което се пообърка на кои нива са!) и общо взето излязох с лошо настроение и се чудех къде аджаба ще ме заболи след като толкова лош ми е резонанса! Та успя да ми развали настроението.
Сега ще ходя при неврохирурга да видя и той какво ще ми каже. Там поне листите се хвърлят и даже се обижда докторът като му го давам!

# 368
Софи, ОК, страхотно! Така ми се ходи на такива, зареждащи положително места! Heart Eyes
Като нищо ще напъна мъжът ми на връщане от морето да се приберем през Родопите. Страхотно е! Peace  bouquet Hug А Трън ей го де е, и без това корените са му от там, та може и да усети повика на кръвта... Joy

# 369

Сега е лято, не ми се занимава в жегите, но на есен ще имам снимка от ЯМР, за да не ми казва всеки път личният ми "Ти си за операция и о веднага!". Така се взима решение за операция то, при моето не-толкова страшно състояние и при непълна яснота как точни изглежда хернията. Евала на твоята лекарка, Текс, че не е категорична като моят сладур, ами съвсем нормално предлага първо да се опита преди крайна интервенция! Peace

И преди съм си хвалил личните лекарки (те всъщност са две).Никога не са ми отказали направление, или болничен. Специализирали са вътрешни болести и са добри в областта си, също и като ОПЛ. Няма човек, който да разбира от всичко, но когато е така, те си признават и пращат на специалист. Затова и одеве не ми даде категорично мнение за операция, или против.

Лили, ти сама знаеш колко доверие можеш да имаш на "специалист", който се доверява на чужко разчитане и хич не поглежда снимките. Затова хич не унивай и недей да очакваш "къде трябва да те заболи".

# 370

Лили, ти сама знаеш колко доверие можеш да имаш на "специалист", който се доверява на чужко разчитане и хич не поглежда снимките. Затова хич не унивай и недей да очакваш "къде трябва да те заболи".

Ооо, аз не съм се притеснила! Просто като чаках пред кабинета и се сетих за дискусията във форума относно кой лекар как чете ЯМР-та. А тази невроложка е добра, разбира се като даваше болнични и направление за ЯМР, за което съм благодарна. Но в мен се затвърждава мнението, че невролозите не са като неврохирурзите или поне аз не срещнах такъв по-добър. Имам чувството, че не са отворили литература от последните си изпити, а докторите трябва постоянно да се развиват. Личната ни лекарка, която похвалих преди време не спира да чете, за което и свалям шапка. Но друг за съжаление не съм усетила да "ъпгрейдва"(много ми хареса думата, но не знам на БГ дали се пише така).
Та до тук с докторските истории. Лято е и наистина би било прекрасно да се поразходи човек из хубавите местенца на Бг. За съжаление при мен не се очертава такава почивка. Това лято ще прескочим. Пожелавам обаче на тези, които като Софи отидат да си изкарат чудесно!

# 371
Значи, реших да обърна внимание и днес вече съм сигурна. Прилошава ми леко и не си въобразявам, половин до един час, след като взема от кафявия Мидокалм! Rolling Eyes Преди това с бял от 150 мг не ми се случваше така.

# 372
ОК! Не се притеснявай, моля те! Ти живееш изключително здравословно! Бирата много помага на бъбреците Wink Просто аз съм на диета и ми е забранена, та по малко чистосърдечно завиждам  Hug
sophsan, продължавай в същият дух! Аз миналата година качих Рилските езера. Малко по-бавничко, но компанията ме чакаше и имаше търпение! После нали сме тарикати взехме джип надолу  Laughing . Въпреки засилената болка за ден два последствия нямах.
Бижу, явно имат някаква различна съставка. Може и за оцветител да става въпрос ... На мен например абсолютно нелогично ми става лошо от Милгама (а са само витамини) - не ми понася. Явно и при теб го има този момент с Мидокалма, когато е кафяв.
Ние днес скромно посетихме зоопарка. За разходки като на sophsan и ОК само си мечтаем това лято.

# 373
Лили , понеже другите не виждам да казват  "наздраве " , аз ще го направя  , тъй като  пия студена бирка newsm24 newsm24 newsm24 Надявам се не съм те засегнала - просто се шегувах , когато казах , че си го ударила на битов алкохолизъм   bouquet И аз си пийвам бирка в къщи , та си намерих тъй да се каже посестрима  в Нета Joy  Това с разчитането на снимката - не всички умеят да виждат . На мен не ми бяха разчели най -важното изменение , което ми поставяше диагнозата  на една проста рентгенова снимка , а това са рентгенолози ! е , важното е ,че невролога , пък и аз го видяхме .

# 374
А бе колежки,вие как отслабвате с тази бира?А? После имам излишни 20кг.. Hug
Днес ме гледаха на един модерен апарат.Доктора се оказа врачка номер 1.Беше интересно и смешно ,как ми откри болния зъб и проблем със стомаха.С операцията всичко е наред,само дето на горе имам проблем по-скоро мускулен.

Общи условия

Активация на акаунт