Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 146 193
  • 929
  •   1
Отговори
# 675
  • Димитровград
Буболина ,имаш ли обяснение,защо те боли бедрото?Твоята операция на л5 с1 ли беше?Странна е болката в крака отпред-тя отговаря май на л1,л2,л3?
Аха,операцията ми е на Л5 С1,но да ти кажа и преди нея се е случвало болката да е именно там по седалището и бедрото отпред.На ЯМР не се виждат проблеми на горните нива,освен една лека протрузия на Л4 Л5.Незнам как е възможно да ме боли толкова ако е само от едни сраствания,вече ми писна да си блъскам главата,а отговори няма  #Crazy
Тишка хубаво щеше да е да вземеш още някой ден почивка ако можеш,но ти си знаеш,продължавай поне с лекарствата,че да не те боли чак толкова,пожелавам ти най-скорошно оздравяване.Този ефект от водата,и чувството че си разглобен и че даже те болят и здравите неща съм го чувала често и от други хора,мисля че е нормално и временно.

# 676
И мен понякога ме боли бедрото,затова и питам?Ти имаш ли отслабване на муску?

# 677
Буболина ,имаш ли обяснение,защо те боли бедрото?Твоята операция на л5 с1 ли беше?Странна е болката в крака отпред-тя отговаря май на л1,л2,л3?
Аха,операцията ми е на Л5 С1,но да ти кажа и преди нея се е случвало болката да е именно там по седалището и бедрото отпред.На ЯМР не се виждат проблеми на горните нива,освен една лека протрузия на Л4 Л5.Незнам как е възможно да ме боли толкова ако е само от едни сраствания,вече ми писна да си блъскам главата,а отговори няма  #Crazy
Тишка хубаво щеше да е да вземеш още някой ден почивка ако можеш,но ти си знаеш,продължавай поне с лекарствата,че да не те боли чак толкова,пожелавам ти най-скорошно оздравяване.Този ефект от водата,и чувството че си разглобен и че даже те болят и здравите неща съм го чувала често и от други хора,мисля че е нормално и временно.

Благодаря bubolina  Hug
Няма начин точно сега да си остана в къщи, утре един колега напуска и оставам сам с един новобранец, само ако съм умрял биха ме пуснали Crazy А пък болничен, няма да е много лоялно спрямо шефката ми.
Получих и друг ефект от водата, пада ми кръвното щях да припадна в П. Баня и сега още не съм като хората все ми се спи и ми е отнесено. Shocked
Защо не си направиш нов ЯМР или скенер ако можеш, да не би протрузията вече да е херния, надявам се да не е така и стискам палци, но все пак за твое успокоение.
Моята херния е на Л5 С1, на Л4 Л5 имам също протрузия, но никога не ме е боляло от пред на крака, внаги отзад и най често зад коляното.
Аз също ти пожелавам, по-бързо оздравяване и възстановяване, и да разбереш какъв е проблема Peace

# 678
  • Димитровград
И при мен водата имаше подобно въздействие,получих сърцебиене и ми прималяваше,даже докторката ми каза да спра с процеудурите за няколко дни,но аз не ходих само едн ден и пак си продължих.
За ЯМР или скенер няма смисъл да правя нов,понеже последния ми ЯМР е от май месец тази година като тогава бях с абсолютно същите оплаквания като сега,а именно болката в дясната половина на кръста и крака,а протрузииката ми е вляво.То и операцията ми е именно там,вдясно,затова си знам че проблема е точно от операцията,а не от новопоявила се херния.Само ме притеснява факта че единия неврохирург неможа да изкаже категорично заключение "за" или "против" операция тъй като неможа да изкаже мнение по въпроса на кое точно се дължи болката ми,освен това диагнозата му се размина тотално с тази на разчитащия рентгенолог ЯМР,другия пък неврохирург каза,ще отворим и ще видим какво са направили колегите и така след консултациите си аз се почувствах още по-объркана по отношение на диагнозата си.Ако те немогат да изкажат мнение тогава пък аз хич не бих могла newsm78.
Благодаря за пожеланията Тишка,но вече съвсем съм изгубила надежда с тия мои неясни диагнози,а и от медикаментите от нищо не получавам трайно облекчение,абе направо...без думи Rolling Eyes

# 679
Според мен не бързай с операцията, отиди при трети лекар, може и при невролог, не се връзвай на тея работи "да отворим пък ще видим", според мен ренгенологът най добре вижда кое е притиснато и от какво.
Но това е само моето мнение, аз не съм лекар не мога да кажа  Sad
Не се отчайвай, от всяко положение има изход, Peace само трябва търпение  да имаш и здрави нерви ooooh!. Всичко ще се оправи рано или късно, но не губи време за да няма увреждане на нервите, пии Милгама Н.
Аз само от Диклофенак Дуо имам подобрение, правя всеки ден сутрин и вечер упражнения и ходя с колан през деня.
В П. Баня не правих упражнения и не ходих с колан може и заради това да имам проблеми сега newsm78

# 680
tishoo  ти имаш ли операция? Аз нямам операция и се чудя дали този Диклофенак ще ми помогне. А знаеш ли колко време може да се пие Милгамата? И дали грябва да я спра за известно време. че станаха вече 7 месеца.

# 681
И след 7месеца пиене на милгама ,как е?На мен ми казаха да я пия 6м.

# 682
tishoo  ти имаш ли операция? Аз нямам операция и се чудя дали този Диклофенак ще ми помогне. А знаеш ли колко време може да се пие Милгамата? И дали грябва да я спра за известно време. че станаха вече 7 месеца.

Здравейте! Аз днес съм, много зле от към 10:30 започана да ме боли адски много, и не мога да си намеря място #Crazy

Аз също нямам операция, но Диколофенак Дуо ми действа (с изключение на днес #Silly).
Милагама ми казаха да я пия докато ми спре изтръпването, около 4 месеца я пих. И сега в момента я пия от вчера я започнах.

# 683
Току що говорих по тел с д-р изписал ми инжекциите, и според него е много вероятно да е реакция от тях Praynig.
Каза ми да пия Афламил 100мг. два пъти на ден но в никакъв случай да не спирам инжекциите.
Някой пил ли е Афламил?

# 684
Тишо, и това съм пила.Като всичко останало е.На мен най-ми помагаше фламексин на прахчета .Защо не пробваш с нимизил или аулин ,но пак да е прахче?
Не съм чувала да боли от лекарства?

# 685
имам Фламексин, ще опитам снего но довечера, че пих диклофенак и да не спре да ме боли напълно Crazy

# 686
Аз като ме боли много си слагам свещичка волтарен. Така нямам проблем със стомаха. А от време на време пия и прахчета Еферелган от 1 мг. Иначе милгамата съм я спряла за сега както и други лекарства.
tishoo ти защо не опиташ със свещички волтарен има от 50 и 100 мг. може да ти помогнат.
И аз бях на Павел Баня този месец и след две седмици след това започна да ме отпуска болката и се чуствам по добре. Може би трябва да почакаш.

# 687
Аз като ме боли много си слагам свещичка волтарен. Така нямам проблем със стомаха. А от време на време пия и прахчета Еферелган от 1 мг. Иначе милгамата съм я спряла за сега както и други лекарства.
tishoo ти защо не опиташ със свещички волтарен има от 50 и 100 мг. може да ти помогнат.
И аз бях на Павел Баня този месец и след две седмици след това започна да ме отпуска болката и се чуствам по добре. Може би трябва да почакаш.
трябва ли рецепта за тези свещички?

# 688
Не! На мен не са ми искали само ме питаха от колко мг. искам. Вземи си от 50 мг. и ще видиш дали ти са добре. По добре да не са много силни.

# 689
ОК! Благодаря ще опитам  Hug. Моя корем за сега ездрав но до кога Naughty

Общи условия

Активация на акаунт