Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 147 022
  • 929
  •   1
Отговори
# 690
Да не прекалиш с лекарствата!Заплюй си нещо и с него.Сутрин и най-много вечер.Силните болки не могат да се повлияят кой знае колко от лекарствата.

# 691
Няма страшно Hug. Ще опитам само с едно.

# 692
Аз по принцип отбягвам всичко, че после повече ме боли. Незнам как е при вас.

# 693
аз от Май не съм пил никакви лекарства, но сега се налага  Crazy

# 694
Хайде и тук да кажа "здрасти!"
Много сте изписали и цял след обед ви чета  #Crazy
Не е ли време да се появи Надето, дали се е прибрала от морето  Thinking
А как сте след днешните валежи? То не знам как и къде валя , но днес пътувахме и като че ли се движихме с облака. Звънят приятели, тръгнали от София-там слънце, а при нас вали. Доста се притесних дали няма да ми се отрази, но за сега държа здраво! Само много ми е мъчно за лятото, днес си личи, че е последния августовски ден!  Cry

# 695
Здрасти, при нас не валя, но цял ден беше облачно  Sad

# 696
Здравейте и от мен!
Тишо май го е закъсал с реакция след санаториума. Направо те съжалявам, като знам какво е. Ако можеш си уреди инжекции Волтарен, Мидокалм + Милгама (може да се бия наведнъж). Страхотно облекчават болката. На мен ми ги комбинираха с Дипрофос, но при теб е добре, че не те е парализирало от болка. После ги продължи на хапчета или свещички, но задължително с Ланзул 30 (1 сутрин преди хранене), за да пазиш стомаха.
Тишо, много си почивай сега. Моята реакция след санаториума продължи близо 3 месеца и се побърках от лекарства, най-вече обезболяващи. Направо си се дрогирах, но само да не ме боли и да мога да се движа.
Вече ходя на водна аеробика, правя упражненията с намалена интензивност, но много упорито и ми е много добре. Отначало само си мислех дали няма да ме среже, но слава богу всичко е по-леко във водата и ми се възвръщат надеждите, че ще се оправя. (Гимнастиката я комбинирах и със санирането на къщата, така че имах абсолютно натоварване) Когато се движа се чувствам по-добре, но има моменти в които явно прекалявам и стигам до там, че изведнъж се сковавам от болка и лягам като талпа поне за 2-3 часа без да мога да мръдна. Така че всичко трябва да е с мярка, ама луд умора няма...

# 697
Тишо, извинявай, че аз май не дочетох всичко написано досега. Почнал си инжекциите? Тогава наистина трябва да си се консултираш с лекар, защото явно никой от нас не знае каква е реакцията от тях комбинирани с други лекарства. Успех приятелю!

# 698
Здравейте и от мен!
Тишо май го е закъсал с реакция след санаториума. Направо те съжалявам, като знам какво е. Ако можеш си уреди инжекции Волтарен, Мидокалм + Милгама (може да се бия наведнъж). Страхотно облекчават болката. На мен ми ги комбинираха с Дипрофос, но при теб е добре, че не те е парализирало от болка. После ги продължи на хапчета или свещички, но задължително с Ланзул 30 (1 сутрин преди хранене), за да пазиш стомаха.
Тишо, много си почивай сега. Моята реакция след санаториума продължи близо 3 месеца и се побърках от лекарства, най-вече обезболяващи. Направо си се дрогирах, но само да не ме боли и да мога да се движа.
Вече ходя на водна аеробика, правя упражненията с намалена интензивност, но много упорито и ми е много добре. Отначало само си мислех дали няма да ме среже, но слава богу всичко е по-леко във водата и ми се възвръщат надеждите, че ще се оправя. (Гимнастиката я комбинирах и със санирането на къщата, така че имах абсолютно натоварване) Когато се движа се чувствам по-добре, но има моменти в които явно прекалявам и стигам до там, че изведнъж се сковавам от болка и лягам като талпа поне за 2-3 часа без да мога да мръдна. Така че всичко трябва да е с мярка, ама луд умора няма...

Здравей Маги, Тишо е най-голямата развалина, в момента в тоя форум  Joy
Започнах инжекциите  от Германия и не смея нищо друго, да правя  Thinking

Тишо, извинявай, че аз май не дочетох всичко написано досега. Почнал си инжекциите? Тогава наистина трябва да си се консултираш с лекар, защото явно никой от нас не знае каква е реакцията от тях комбинирани с други лекарства. Успех приятелю!

Консултирах се днес с доктора по телефона, каза че е нормално да има такава реакция от тях, и ме пита какво пия за болката, казах му, че пия Диклофенак и той ми каза че е по добре Афламил. Каза обаче да не спирам инжекциите каквото ида става.  newsm78 #Crazy

# 699
Стискай зъби и дано по-скоро се успокоят нещата. При теб са веднага един след друг санаториума и инжекциите, така че ти идва множко. Как ти ги бият? Докладвай често, защото ще "ходя на свиждане на доктора" и аз.

# 700
ами мусколно, малко над Д-то в дяснта рибица Mr. Green, мнго са леки нищо не се усеща само боцкането иначе докато го вкарват лекарството нищо не боли.
Правиха ми първат в Събота утре ще ходя за втората  Wink

# 701
Здравейте, Hug как сте днес?
Аз днес съм, учудващо добре, усещам леко напрежение, там където вчера ме болеше,  дано днес да е само това Praynig

jocco ти как си? и ти беше много зле преди време ooooh!

# 702
здравейте и от мен-в болнични съм вече 5 месец(след операция)..добре съм и съм в ритъма на живота. Невроложката предлага да се пробвам за още 6 месеца болнични от ТЕлК, но като ви чета разбирам, че не ги дават на всеки..как ли става..решението на ТЕлК излиза ли бързо или може да се окажа без болнични и без явила се на работа..благодаря

# 703
здравейте и от мен-в болнични съм вече 5 месец(след операция)..добре съм и съм в ритъма на живота. Невроложката предлага да се пробвам за още 6 месеца болнични от ТЕлК, но като ви чета разбирам, че не ги дават на всеки..как ли става..решението на ТЕлК излиза ли бързо или може да се окажа без болнични и без явила се на работа..благодаря
Здравей! Най накрая да каже някой, че е добре след операция Laughing има светлина в тунела  Wink
Много се пази Naughty, вземи си ако можеш още болничен, но тея от ТЕЛК са нямам думи Sick
ей тук има прясно инфо от съфорумки http://www.facebook.com/home.php?#/wall.php?id=252720065326 чети мненията от 25 Август Peace

# 704
Елисавт,имаш право на 6м болнични след операция.След като направиш 180дни щети ги преброят.,можеш да подадеш документи за продължаване на болничните.Периодично се явяваш на телк,но и това е ограничено.Писмата за телк идват бързо за хората в трудоспособна възраст.Едвали ще ти продължат болничните.На мен ми казаха ,че съм взела много 180дни.Трябвало още на 2рия месец да се върна на работа.Инвалидна група не давали от 2005г на тези с дх.

Общи условия

Активация на акаунт