Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 146 136
  • 929
  •   1
Отговори
# 705
Здравей! Най накрая да каже някой, че е добре след операция Laughing има светлина в тунела  Wink

Здрасти и от мен!
Тишо, не е тя единствена, която се чувства добре след операция-Роси, Aha, при мен също, пък има и други оперирани дето се чувстват добре.
elisavet, радвам се, че си добре. Това е много важно за теб и дано да е трайно състояние.

# 706
Не съм казал, че е единствента Naughty  Хареса ми, позитивното и отношение към проблема

добре съм и съм в ритъма на живота.
и се помайтапих, ooooh!
ако съм обидил някого или пренебрегнал,  искрено съжалявам, за което Embarassed, моля да ме извините Embarassed

# 707

Карам уиндсърф и там ползваме подобен на щангисти колан, но много по-лек и мек. Стягам го много здраво и не ми позволява да се усуквам много. Не знам дали може да се пригоди за твоите изисквания, но със сигурност е много по-стабилен от другите. В любимия ми магазин ги има, казва се трапец.
http://sunnyx3m.911.bg/a2/offers.asp?id=5040&grid=24832
Гледай кръстните модели и не се стряскай от куката Mr. Green , може да се махне, а ако обичаш да си пийваш с нея можеш да се закачиш за масата Mr. Green. Шегувам се разбира се, ако мислиш, че може да ти свърши работа с удоволствие ще ти съдействам.

не знам дали ще ми свърши работа.....много голям ми изглежда......трябва евентуално на място да видя....

а понеже беше споменато за коремните преси....е не знам на кой как му влиаят но аз знам че аз получих ДХ именно от коремни преси.............
може би от прекалено много.... не знам, само споменавам

# 708
    Здравейте, банда!

Вчера се върнах от морето. Много съм доволен и не смея много да се хваля, но се чувствам супер след къпане в хладката вода. Вкъщи ме посрещна изненада- проблем с канализацията и се наложи вчера да изкопая сам 9- метров канал и да сменя тръбата. Беше спешно и нямах време да търся майстори, или помощ от приятели. Натоварих се много яко. Копах почти цял ден и не знаех дали днес ще мога да се вдигна от леглото. Обаче освен мускулна треска по цялото тяло и несилни болки в кръста, съм ОК.

Като имам малко повече време, ще кача снимки от морето във Фейса.

# 709
Добър вечер!
Аз както винаги със закъснение чета тук и ще ме извините, но нямам възможност (от щерката) да си пишем навреме.
Относно болничните: аз вече използвах 180 дни след операцията, направиха ми протокол за ТЕЛК и те ми дадоха решение, че съм временно нетрудоспособна и ЛКК-то в нашата поликлиника сега ми продължава с 2 месеца болничния. От ТЕЛК-а си тръгнах със заплахата че,  вече няма да ми дават да си "лежа в къщи, и от октомври трябваше да се връщам на работа.
Но днес на срещата ми с невролога от нашата п-ка, изрично ми каза да си ползвам 360 дни болничен без прекъсване и че ще ми дадат после категория с право на труд. Спорихме с него, защото знам че, ако използвам за 3 години 360 дни болничен, после нямам право на абсолютно никакви болнични. Дори да се върна на работа и получа криза, нямам право на болнични.
А и от ТЕЛК-а не дават точки за категория с нашите заболявания, но ще коментирам при мен как е: имам доказани неоперирани дх, и проблеми със ставите, та затова може да ми дадат точки.
Елисавет, ако ти направят протокол за пред ТЕЛК, ще ти дадат още 2 месеца. Не се притеснявай че, може да се забавят повече докато минеш на комисията, може да се даде документа със задна дата.

Между другото не знам как ще е върна на работа като не мога да седя? Последните дни и при мен имаше по-силни болежки и го приписвам на времето (и на чистене, готвене, пране, лъскане на прозорци, затваряне на буркани, че моят замина на път. Май имаше още нещо...) Това ако не е рехабилитация?
Имам похвала, че ходя да плувам и на водна аеробика. Ще скоча и с бънджи само да не ме боли.
Извинете ме за романа, но ако можех да говоря щеше да ми е по-лесно.

# 710
Blush аз отново с питане..някой от вас ходил ли е на процедури на Старозагорските мин. бани-има клон на Павел баня там, или поне отзиви от познати Rolling Eyes

# 711
Какъв ти клон на старозагорските бани .Въобще не се хващай.Ще си изхабиш ходенето по ной.|ако това смяташ\

# 712
Какъв ти клон на старозагорските бани .Въобще не се хващай.Ще си изхабиш ходенето по ной.|ако това смяташ\
Подкрепям  с две ръце Peace

# 713
Защото по НОИ за Павел баня съпружието няма шанс Confused та видях че имат клон в СЗ..затова реших да питам. Благодаря ви за отговорите Hug

# 714
  • София
Привет от Кюстендил!  Hug

Не можах да се сдържа да не намина да нагледам темичката и ето ме в един интернет-клуб.  Crazy
Доволна съм от назначените ми процедури, но подробности ще дам като се върна в неделя, че тук от силната музика не мога да си събера акъла.  Mr. Green

Тишо, надявам се да си по-добре вече. Може и да е прав лекарят като ти казва, че болката ти е реакция от инжекциите. Доколкото си спомням те са хомеопатични. А, основен принцип при хомеопатичното лечение е в началото рязко да се засилят симптомите на лекуваното заболяване и след това да затихнат. Това показва, че лекарството е правилно избрано и действа. А, твърде вероятно е да имаш и болки, предизвикани като реакция от минералната вода, тоест, да са се комбинирали нещата. Стискам палци всичко да минава бързо!  Peace

# 715
Привет от Кюстендил!  Hug

Не можах да се сдържа да не намина да нагледам темичката и ето ме в един интернет-клуб.  Crazy
Доволна съм от назначените ми процедури, но подробности ще дам като се върна в неделя, че тук от силната музика не мога да си събера акъла.  Mr. Green

Тишо, надявам се да си по-добре вече. Може и да е прав лекарят като ти казва, че болката ти е реакция от инжекциите. Доколкото си спомням те са хомеопатични. А, основен принцип при хомеопатичното лечение е в началото рязко да се засилят симптомите на лекуваното заболяване и след това да затихнат. Това показва, че лекарството е правилно избрано и действа. А, твърде вероятно е да имаш и болки, предизвикани като реакция от минералната вода, тоест, да са се комбинирали нещата. Стискам палци всичко да минава бързо!  Peace

Здравей Софи, много се радвам, че ни посети Hug
Дано си права, днес си направих втората инжекция и ако утре имам пак болки значи е от тях newsm78
Може и от водата да е ,просто при мен се събраха много фактори.
Оправяй се и се връщай по бързо, липсваш ни  bouquet

# 716
  • Димитровград
Според мен не бързай с операцията, отиди при трети лекар, може и при невролог, не се връзвай на тея работи "да отворим пък ще видим", според мен ренгенологът най добре вижда кое е притиснато и от какво.
Но това е само моето мнение, аз не съм лекар не мога да кажа  Sad
Не се отчайвай, от всяко положение има изход, Peace само трябва търпение  да имаш и здрави нерви ooooh!. Всичко ще се оправи рано или късно, но не губи време за да няма увреждане на нервите, пии Милгама Н.
Аз само от Диклофенак Дуо имам подобрение, правя всеки ден сутрин и вечер упражнения и ходя с колан през деня.
В П. Баня не правих упражнения и не ходих с колан може и заради това да имам проблеми сега newsm78

Тишо,благодаря за подкрепата и куража Hug,надявам се  и ти  по-бързо да се оправиш!Добре дошли и на Текс и ОК тези дни се сещах и за тях,а и за всички останали които не се мяркат по форума,като се надявам всички да са добре!Аз колан никога не съм носила,никой не ми е казвал че е нужно а и аз не съм се интересувала,даже съм чувала противоречиви мнения по въпроса за ползите от него,но незнам не споря.Лека и безболкова вечер желая на всички! Hug

# 717
MTV поинтересувай се за Баня Карлово.С jocco ходихме през май в Стряма.Резервацията стана лесно|тя я направи| Grinning нямаше никакъв проблем.За повече информация се обърни към нея .Казваш само от кога искаш,имаше свободни места.Не пускай мъжът си на П баня ,че е много опасно. Laughing

# 718
MTV поинтересувай се за Баня Карлово.С jocco ходихме през май в Стряма.Резервацията стана лесно|тя я направи| Grinning нямаше никакъв проблем.За повече информация се обърни към нея .Казваш само от кога искаш,имаше свободни места.Не пускай мъжът си на П баня ,че е много опасно. Laughing
Hug Благодаря!
Това за опасностите на П. баня, не го чувам за сефте, явно има сериозни заплахи там...а уж все с болни кръстове били, а Mr. Green

# 719
Не пускай мъжът си на П баня ,че е много опасно. Laughing

За мъже не може, аз жени може Crossing Arms не съм съгласен Laughing

Hug Благодаря!
Това за опасностите на П. баня, не го чувам за сефте, явно има сериозни заплахи там...а уж все с болни кръстове били, а Mr. Green

Каквото и да си чувала, не е достатачно да си представиш обстановката  Embarassed,  трябва да се види на място  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт