Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 146 064
  • 929
  •   1
Отговори
# 750
Ели, права си-разкошно се чувства човек след санаториумите. По принцип считам, че водата е разковничето на санаториумите, другите процедури можем и по родните места да си ги правим. За това аз реших тази година да ходя лятото на минералните басейни във Варна и да прескоча санаториума. И съм много доволна. Ще продължа и през зимата да се кисна в топлата водичка, само не знам за сега къде. Но е факт, че се чувствам много добре.
Иначе днес приключих с плажа. Много ми беше кофти настроението като знам, че чак догодина ще се печеме на пякъка и ще се топиме в морето. То срамота да го казвам, цяло лято съм на морето, но е факт.

# 751
Лили, засрами се Embarassed  цяло лято   grinning039 , а ние   car003   newsm41  grinning039  sport027 и т.н.
Шегувам се - така е - водата е важна, калта и  лугата също Wink. Дано не отменят програмите по НОИ догодина, че отсега се точа... Praynig
Правих процедури и тук - вана с "лечебна варовита чешмяна вода"...но не е същото...
а и е друго да има хора с твоите проблеми - др. не могат да го разберат ... за съжаление  ... мен вече ме "пенсионираха по болест" някои колежки smile3532.
Дано да изкараме по-добре зимата след процедурите...догодина ...  newsm68 пак.
От мен в последния горещ летен ден Наздраве cheers дружина и благодаря, че ви има... и ви намерих все си е по-друго да не си сам с болките и проблемите си Hug

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 18:17 от eli ivanova

# 752
  • София
Добро утро.Тише идвай брато,ще ти спукам ако требе Mr. Green........пуканките.Има и една бира за тебе ще да е.
Такааа, да ви кажа.Вчера попаднах на една обява в която пишеше за калолечение в Поморие.Даден телефон и цени.За 5дни 150лв.7дена-200лв.Каква може да е обявата? newsm78Тия цени ми се видат #CrazyЩе се обадя.На вас попадала ли е подобна?Да не е някое менте.

# 753
Здравеите,тук времето започва да се разваля и моите болки да се обаждат. SadПоуспокоихте ме за Павел баня-благодаря.Няма да си отменям разервацията пък да видим.Чао и приятен ден.

# 754
Добро утро.Тише идвай брато,ще ти спукам ако требе Mr. Green........пуканките.Има и една бира за тебе ще да е.
Такааа, да ви кажа.Вчера попаднах на една обява в която пишеше за калолечение в Поморие.Даден телефон и цени.За 5дни 150лв.7дена-200лв.Каква може да е обявата? newsm78Тия цени ми се видат #CrazyЩе се обадя.На вас попадала ли е подобна?Да не е някое менте.
ъъъъ, пуканките #Crazy, нали?  иначе не идвам   Laughing
Обади се и питай, за какво става въпрос, какво включват тези пари  Wink

# 755
  • София
Здравейте!  Hug

Днес се прибрах от Кюстендил. Бях там по НОИ за първи път. Иначе както може би си спомняте, съм ходила там и друг път /два пъти по клинична пътека/, тоест, заплюла съм си го това местенце.  Laughing
Относно процедурите - отново съм с впечатление, че не ги пестят. Имах общо 6 процедури, но тъй като двете
водни се редуват през ден, на ден се събират по 5. Този път ми назначиха тангентор и торфена вана, които се редуваха през ден,
ултразвук, интелект, апаратен масаж и ЛФК. Апаратният масаж се прави с подобен масажор:

Назначава се, естествено, за да щадят ръцете на рехабилитаторите. Тоест, не мисля, че е ефикасен колкото ръчния масаж, но
да се надяваме, че все ще има някаква полза. Апаратът вибрира и излъчва инфрачервена светлина. Като изключим някои дребни неуредици около часовете на процедурите, съм доволна. Опитва се да шмекеруват и със зареждането на ваните след всеки пациент, но аз като старо куче там, знам как да си гоня интересите.
Като цяло пациентът по НОИ в Кюстендил е цар. Само той се храни в порцеланови чинии, всички останали в метални.  Mr. Green
Но, храната е недостатъчна като количество. Сравнявам с Велинград и Баня, където също  съм била по НОИ. Аз като един редовен пациент имах привилегията да бъда в една от трите стаи с тераса. Това е слабо място. Освен това, ни дадоха едно руло тоалетна хартия на двете за целия ни престой и по едно малко сапунче. Пак сравнявам с другите места, където те снабдяват с тези ценни неща по време на целия ти престой. И за да изпреваря въпроса на Тишо - не направих снимки, защото си забравих апарата, а телефонът ми не прави хубави снимки. Но, другия път обещавам! Grinning
Малко хаотично май го разказах, но понеже бързах да ви споделя. Ако имате въпроси, питайте!  Hug

# 756

Там можеш да отидеш и по НОИ /аз съм била за др проблеми/, а дори и на частно, цените на процедурите са символични, квартири-бол Wink
Звънни на регистратура /тел го има в сайта на НОИ/ и виж цените Peace

# 757
Добре дошла Софи,  Hug
Добреее, за снимките няма да питам Crossing Arms,
но няма да ти се размине,  да разкажеш подробно, когато имаш време в едно word фаилче и после, копи-пейст където трябва Laughing

Като цяло пациентът по НОИ в Кюстендил е цар. Само той се храни в порцеланови чинии, всички останали в метални.  Mr. Green
 smile3532, в кой век живеят тия хора Banghead

Кажи, как си? Как се чустваш? Има ли ефект? Peace

И за да изпреваря въпроса на Тишо - не направих снимки, защото си забравих апарата, а телефонът ми не прави хубави снимки. Но, другия път обещавам! Grinning

Другият път ме взимаш с теб, аз ще снимам Wink, няма да забравя нищо  Laughing

# 758
Здравей, Софи! Как си? Пиши наистина как ти действа санаториума. То си личи, че си доволна, но е важно как ще се почувстваш след процедурите. Дано си се заредила с много здраве за цялата зима!

# 759
На Баня Карлово|стрямя| беше много чисто и сменяха водата след всеки.Бях се отвратила как на П баня бодата беше чак мазна отгоре кото легнеш.Нямали време да пълнят ваните.Единият крачи да влиза ,а другия излиза.И храната беше много и много хубава.Докторката ни позволи да си избираме процедури и да ги съчетаем.Единствено калта не ми хареса.Но таз година ми беше за първи път.Много ме болеше крака след нея.

# 760
Добро утро! Hug

# 761
  • София
Кажи, как си? Как се чустваш? Има ли ефект? Peace

Как си? Пиши наистина как ти действа санаториума.

Аз тръгнах натам без силни болки от страна на дисковата херния. По-скоро като профилактика.
Това, което усетих непосредствено като ефект е, че изчезна сутрешната скованост, изчезнаха и болките
в тазобедрените стави и коленете, с които понякога се събуждам. Продължавам да твърдя, че тамошната
комбинация на минерална вода+торф е уникална и вълшебна и това е нещото, което ме връща в Кюстендил,
въпреки дребните неуредици.

И за да изпреваря въпроса на Тишо - не направих снимки, защото си забравих апарата, а телефонът ми не прави хубави снимки. Но, другия път обещавам! Grinning

Другият път ме взимаш с теб, аз ще снимам Wink, няма да забравя нищо  Laughing

Нямаш грижи! Само да не се отметнеш!  Whistling

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 08:24 от sophsan

# 762
Аз миналта година ходих в Поморие на свободно през август месец и цената  беше 36 лв на ден, като включва спане, храна и 3 процедури. Може тази година в момента да си ги намалили, но е напълно възможно да са такива.

# 763
  • София
Добро утро и от мен bowuu
Кога е препоръчително да се прави комплекса от упр-я?
Почнах този http://lubomirivanov.com/1383
От една невроложка знам че преди ставане от кревата- да "въртя колело" с краката, правя го в повечето случаи.

Някой практикува  ли петимата тибетци? Мисля си пак да ги захвана Thinking
http://zashto-kak.hit.bg/tibet.htm

# 764
Добре е упражненията да се правят поне 2ч след ставане от сън.Чела съм ,че докато лежиш може да се раздвижиш малко.Не мисля,че  сме толкова зле,че да правим гимнастика още в леглото.|по добре вечер Laughing|

Общи условия

Активация на акаунт