ЮЛЧЕТА рожден ден празнуват и не спират да лудуват

• 10 389
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ДУ и от нашата къща.
Ами няма пъпки или поне тези не са станали големи,явно не е варицела.Имаше Т но я свали до 37,5 сега.Докато пишех си поиска да яде,изяде си попарата.Ще меря после Т.Носа му е запушен и само назад.
Дано като дойде свеки козметичката да е свободна и да ходя.
Честито и на днешните Рожденници

# 76
Добро утро и от нас
Днес има много ранобудни  GrinningАз също не можах да спя тази нощ, въртях се , когатос е унасях сънувах разни неща Crazy
Велина и в Andrews има хубави роклета, ама са малко по-неглиже, не са съвсем официални  Peace
Иве, едан ли е варицела мила, след тази Т .........Бързо оздравяване   bouquet
Това време вече ме побърква, снощи Ева стана цялата в кал за един час CrazyОсвен това не купих гумени ботушки  #Cussing out

# 77
  • София
Привет!

Честито и на днешните рожденици!

Вчера бяхме при лекарката - все едно че ги водя там да си показват магариите. Като отвързани. Crazy А Гого си е в синини целия. Тича и гледа назад, отнася всичко по пътя си. Crazy Не мога да виня учителките, след като си зная детето. Моля се днес и утре да оцелее без травми и след това е ваканция. Simple Smile Две сборни групи са в градината. След 15-ти остава една. Confused В неделя след като гласуваме се изнасяме към Русе. Аз ще постоя там с тях, че баща им има доста работа и двамата в къщи са трудни за удържане.  Потвърдихме и почивката - на планина в Доспат края на месеца. За морето съм казала, че скоро няма да ги заведа. След година, две може и да направя тази жертва. Rolling Eyes От днес спрях и детската кухня, сега се чудя какво да му готвя на дребния каприз. newsm78

Лек ден.

# 78
  • Бургас
Добро утро, ама ми се спи, аз по неволя посрещам изгрева, нали мъжо сега става в 4 без 15  Tired Не знам до кога ще издържим така, това е нечовешко, на всичкото отгоре и да бил работел от 17 до 22 часа. Ама ха, почвам да се ядосвам.  Twisted Evil

Иве, да оздравявате. Радвай се че не е варицела, че в тая жегаааа  ooooh! 
Уф, малко ви завиждам на калта. Тука е ужасно просто. Не стига че горещо и не вали, ами и града е разкопан всякаш си в Бейрут. Само дето автомати не си носим. Ще взема да снимам с камерата, за спомен. Искам вече дъжд. Crossing Arms

Герката, честито ви изписване, айде повече да не става нужда  Hug А на госпожата и е малко да не й вдигнеш телефона, аз бих  #2gunfire

Щях да пускам малко снимки http://elitosb.multiply.com/photos/album/10/10

# 79
  • София
ДД
марти къде са тези снимки, аз линк не видях  Blush Blush Blush
или да вляза във фейса?
за никола не знам какво да ти кажа, според мен ще свикне, но няма да стане веднага. милия толкова време е с мама и сега изведнъж мама няма да я има по цял ден....

хриси хубави снимки, макар и малко размазни, айде сега.

иве, нали и коки се беше обрил преди 10тина дни, а имаше и малко Т та направо си мязаше ан шарка, но не се оказа това. бързо оправяне.

гери, кураж за гипса, доста време е а и баш посред лято, но е за добро поне! Hug

адашко много сладурски са снимките!

за рокличките, не помня писах ли, ама има намаления в мангото и мотивите в мола на стамболийски, има доста интересни неща на прилични цени. в мангото е до 70% за някои неща, за други 50%, има и нова колекция. в мотивите мисля беше 30 или 50%
ето тук линк към темата за намаления

ува, за днес ми идва като идея нещо с тиквички, супа или таратор като идея Laughing

и за финал нещо смешно- коки в 8 часа днес ме посрещна (бях на балкона д пия кафе и д апуша) в леглото с думите" мамо иска супи"  Laughing и съответно закуси с пълна купа супа...в леглото  Grinning

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 11:11 от elpet

# 80
  • sf
ДД
Аз днес заведох Виктор в сборната група за първи път. Тръшна се,че иска в неговата си група, ама там е в ремонт. Яко се разрева, но след малко отивам да го взимам. И утре пак ще се наложи да ходи ,но пак дообяд.

# 81
Намерих и една неразмазана- http://media.snimka.bg/3509/013273434-big.jpg

Ува, аз готвя най често пиле със зеленчуци ( бяло месо на късчета, в тава с грах, царевица, чушки, картофи на кубчета и накрая поливам с малко сметана), ориз с пиле , спагети с нещо си, пица, пържоли, пълнени чушки с ориз и кайма, мусака...
А вчера правихнякакви кюфтета по рецепта на Звездев, които мъжете много харесаха- кайма с малко хляб, яйце и подправки, прави се на питка, слага се парченце сирене вътре и се сгъва ( като пица калцоне). Пече се върху резенчета домати и чушка.

# 82
  • София
ау пренесох се на моренцето.... нямаш сърцееееее ooooh!
а за манджичките с пиленцето, ммммм даде ми чудна идея на мен  Grinning Peace аз също много обичам да готвя пиле а и да го папат вкъщи, но пък покрай дюканчо да ти кажа май почвам да налитам на постно  Laughing

newsm67 newsm67 newsm67
Честит втори Рожден Ден на Максимилиан!
Да бъде здрав и умерено послушен
Laughing

# 83
  • София
Макс на Деси беше вчера рожденник.Ели замечта се по това пиле. Wink Laughing
Коки супа на закуска поиска,е не че на нас не ни се е случвало ама с пюре заек и броколи.
Шушонче защо толкова рано става твоя мъж?Моя в 5,3 ама заради кучето.
Вики къде ви е бабата та не го гледа?
Т на Ники е 37,5,дано мине по скоро.Яде и на обед.Съботния ми следобед е предназначен за козметик,дано не ми мине ч.котка път.Да ми е спокойно че свеки ще ги гледа с мъжо.

# 84
ДД
Как ми се иска и на мен сутрин Марти да си поиска ядене.Ве4е по4ти ни6то не яде,малко плодово мляко или кекс4е и това е.Сега изяде царевица и половина ,размина се обяда,ама като минем покрай царевиците и по4ва да вика.
Много се 4удя следобяд дали да не скокнем до Заимов .Ако мъжо си дойде по-рано 6те го накарам да идем,4е мойта приятелка дето обикаляхме навсякъде се премести в Лозенец и сега ску4ая яко.

# 85
Оп, привет мами и от нас!
Аз покрай работа, дечирлиги и свекър/ва у дома не смогвам и тук да пиша

Да попитам - някой поръчвал ли е нещо от е-бей? Нещо хич не ми се занимава и се чудя въобще струва ли си? Ей такава джаджа се чудя дали и как да си поръчам. Тук в бг има само едни степенки- не е седалка за батковците.

http://www.revelo.co.uk/products_buggypod-smorph.php

bouquet

# 86
и също да доложа по последния въпрос, по който се допитах до вас - Хомеопатията:

Доволна съм - да им се ненадяваш на бонбонките! Вече 2 или 3 пъти пропускаме АБ и съм силно впечатлена!

# 87
  • sf
Ce Dim ,  Hug  как я карате иначе? Бебока слуша ли?
Теди, и аз се чудех за Заимов, ще видя как ще сме с работата.
Но ако се засечем, ще те върна после с клата, ако си пеша.

Взех Кико, едното му оченце е червено и притворено- лелката ми вика"да не е конюктивит"  ooooh! викам' нишо му нямаше сутринта, не е, явно се е ударил". те мълчат. Сбил се е с някой явно, като се прибрахме и го намокрих със студена вода и сега се поосвести. Пратих баба му да разузнае  Joy
А тя не го гледа,че и тя е на работа, редуват се за отпуските и са големи и сборни групи,та за туй я ожалих тоя път  Mr. Green

# 88
  • София
а тя няма ли да му се падне в сборната поне?
Цвети аз съм поръчвала от ама с наддаване,трябва време иначе ако ще го купуваш питаш за доставка колко ако няма упомената цена.Заслужава си.При кой хомеопат ходите и кой ти го препоръча?

# 89
  • sf
ааа те са обединили двете ясли, а другите групи в други две сборни.
Мисля,че яслата не я смесват с по-големите, че е по-трудно.
Кико се освести, сега не ще да спи. Подариха за РД-то много готин конструктор и с кака си строят кули с голям кеф. И тя е ваканция от днес. А баба им искала да ги води през август някъде за няколко дни  Crazy само да не стане като Сандански миналия път  Joy

Общи условия

Активация на акаунт